Transfer sonrası sonuç bekleyenler

kızlar bir şey soracağım bende 09.03 de hamile olduğumu öğrendim kaç günlük hamile olduğumuzu nasıl anlayacağız...

kızlar bir şey soracağım bende 09.03 de hamile olduğumu öğrendim kaç günlük hamile olduğumuzu nasıl anlayacağız...

internette otomatik hesaplayıcılar var son adet tarihinin ilk gününü yazıyosun hesaplıyo.

gebelik. org sitesin de var veya googlle a hesaplayıcılar yaz çıkar

bu arada hayırlı olsun

internette otomatik hesaplayıcılar var son adet tarihinin ilk gününü yazıyosun hesaplıyo.

gebelik. org sitesin de var veya googlle a hesaplayıcılar yaz çıkar

bu arada hayırlı olsun

çook tesekkür ederim o hesaplayıcılarda adet tarihi alınıyor ya transfer olduktan sonrayı saymam gerek yok o zaman öylemi?

çook tesekkür ederim o hesaplayıcılarda adet tarihi alınıyor ya transfer olduktan sonrayı saymam gerek yok o zaman öylemi?

hayırlı olsun canım
tüp bebekte bi gün felan oynuyo sat inle hesapla
elazığdamı yaptırdın sende...

şeyda nezman başlıcan canım
hatice namı modern talya hanım siz derste değilmiydiniz :)))

Kızlar sonucu aldım HAMİLEYİM....................
Darısı sizin başınıza....

benım de pazartesı test gunum arkadaslar ama lekelenme var cok korkuyorum 3 gunum kaldı ama allahım hepınıze yardım etsın cok zor bişey bu boyle beklemek bıde benım umudumda azaldı lekelenmeden sona pisikolojım cok bozuk

mehru canı benim ben de senin sonucu merak ediyodum...hadi gözün aydın....evet kaç çıktı sonuç ben de merak ettim....

benim de lekelenmem azalsa da bugün de oldu çok korkuyorum pat diye kan geliverirse diye bir de nöbet tuttum okulda herkesi dövecektim o halde nöbet tutuyom diye...sonra eve geldim allahım bir gaz sancısı başladı ölüyorum sandım 15 dk falan sürdü geçti ama nasıl sırtıma kadar bıçaklar giriyodu...çok garip bi ağrıyıd...üstüne bir de toplantıya gittim söylene söylene ...napayım iznim yeni bitti allaha emanet yavrum inşallah birşey olmaz...nevoşum senin gibi benim de 8. ve 9. gün oldu yani lekelenme...inşallah yarın olmaz...ölüyorum korkudan...

map demek öyle canım sağolasın içim rahatlıyor böle okuyunca....

Son düzenleme:

delikafaduldenlekelenemen varsa umutlan canım.....bak ben ne yazdım daha yeni:Saruboceq:inşallah hamişsin büyük ihtimal...pembe ya da kahverengi mi?kırmızı değildir umarım...ayrıca benim de test günüm pazartesi ve dün oldu leklenme bugün de var biraz ancak ben dün değil evvelsi gün dayanamayıp kan verdim ve 66 çıktı çok şükür....

teşekkür ederim arkadaşlar
Değerim 98
dr tek sanırım dedim keseyi görmeden bişey diyemeyiz dedi
çok mutluyum inanılmaz bir duygu...
Hepinize nasip eder inşallah
Lekenmesi olan arkadaşlar telaşlanmayın...tutunuyorlardır.
Ama bir ped kirleneceş kadar gelirse dr tel açın ne olur nolmaz....

ya niye kimse uğramıyo buraya artııııııkkkkk.........

demek senacım yeni transferler yok :) sakin bir dönem :))

nevoş...bugün ilk kusma eylemim gerçekleşti...çok erken başladı ama umarım diğeri gibi olmaz...diğerinde ilk 3 ay 48 kiloya düşmüştüm 51 den:))))

bende senin gibiyim canim benimde kimse bilmiyor esimin ailesi disinda benim ailem turkiyede söyleyemedim senim gibi ....benim ilk denemem sali test gunum merakla bekliyorum sonucu ....
senin icin uzuldum ama herseyde bir hayir vardir demekten baska birsey yelmiyor elden....
yenisine nezaman baslamayi dusunuyorsun

merhaba kızlar benimde transferim dün oldu 25 mart test tarihim. sizi okuyordum birkac gündür ancak transferin olmasını bekledim yazmak için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…