Transfer sonrası sonuç bekleyenler

alabama hayırlı olsun canım....

mrb kızlar.benimde yarın saat 11 de gebelik testim var dua edin çok.allahım hepimizin bebişlerimizi sıkı sıkı bize tutundurrr........

tupus insallah sonucun pozitifff olur benimde sali test gunum ben sanki hasta olucak gibi agrim oluyor sende nasil geciyor

ya bendede kasık ağrıları var dr sordum normal dedi.ya bende sana bişi sorcam lekelenme oldumu sende .bende olmadı hiç adetim de 6 gün geçti ama.bazıları lekkelenme tutunma belirtisi diyolar.inşallah ikimiz hamileyiz diye yazarızzz

insaalhah canim kasiklarinda agri oluyor ama birde hasta olmama yakin agilarima benziyor korkuyorun normalmiki butur agrilar bilen lutfen yazsin benimde gunum geceli 4gun oldu tranferden sonra 9 gun bir damla kaffe rengi geldi iyimi bilmiyorum canim sende baska belirti varmi sende

alabama hayırlı olsun canım....
saol özceliksena sanırım hamilesin allah kucağına almayı ve çok huzurlu bir hamilelik geçirmeni nasip etsin canım. darısı başımıza :) testine az kalan arkadaşlar duygu ve tupus size de bol şans dilerim inşallah hamilesinizdir allah yardım etsin size ve embriyolarınıza.

benim de test günüm çarşamba kızlar.ya kasıklarıma 3.günde falan hafif giren kramplar bugnlerde çoğaldı.belimde adet olacakmışım gibi bir ağrı var.inşlh bu belirtiler olumludur arkadaşlar okuyorum genelde herkes bu kasık ve bel ağrılarını yazmış..

inşallah teşekkürederimm test gününe kadar bekledinizmi yoksa idrar testi yada erken kan testi ile baktırdınız mı merak ettim dayanmak çok zor birde belirti aramak. gerçi belirti aramak için benim açımdan daha çooook erken :)

benimde ayni kasiklarimdaki agrilar cogaldi adetolacak gibi agrilardan bilgin varmi bende de oluyor sen dr sordunmu yada bilgin varmi

ben canim yapmadim yapsam mi diye dusunuyorum yarin ya yanlis cikarsa

bu kadar bekledin madem bence sabret dediğin gibi moralini bozma allah korusun erken testte çıkmayabiliyo galiba tam emin de değilim yanıltmış olmuyum

2 marta transfer oldum ve 5 ci gun transef oldu aslinda kicar gibi geliyor yarim yapsam da saliyi beklemek zorundayim zaten

benimde ayni kasiklarimdaki agrilar cogaldi adetolacak gibi agrilardan bilgin varmi bende de oluyor sen dr sordunmu yada bilgin varmi

canım ben sabah aradım doktorumu çok çok ağrın varsa dayanamıyorsan gel doğumhaneye bakalım dedi.ben de gitmedim çünkü şehirdışındayım ve o kadar da şiddetli değil ağrılarım.ama diorum ya işte sanki 5 dakka sonraadet olacakmışım gibi.ama ben test yapmıcam ya kesin kararlıyım çarşambaya kadar yapmıcam testi yaparsam ve lmsuz çıkarsa yıkılırım toparlayamam kötü aber alacaksam da nekadar geç alırsam okadar iyi

haklisin bende ondan yapamadim ya totu sonuc alirsam diye bu ilaclar yapa bilirmiki ..... iyi yada kotumuymus bu agrila ve neden oluyormus ki dr soyledimi

valla bşey söylmedi canım ya oraya gideceğimi düşnrek fazla konuşmadık ama gitmeyince de tabi bn de bi daha arayamadım.valla sabahtan beri burda yazılanları takip ediyorum tutanlar da aynı ağrıları çekmiş tutmayanlar da..yani beirsiz bu da ya iyi belirti ya da köü belirti işte..bekleyip görücez bakalım.

sagol canim icimi rahatlattin gercekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…