- 2 Ağustos 2008
- 6.511
- 59
- 158
saol özceliksena sanırım hamilesin allah kucağına almayı ve çok huzurlu bir hamilelik geçirmeni nasip etsin canım. darısı başımıza :) testine az kalan arkadaşlar duygu ve tupus size de bol şans dilerim inşallah hamilesinizdir allah yardım etsin size ve embriyolarınıza.alabama hayırlı olsun canım....
benim de test günüm çarşamba kızlar.ya kasıklarıma 3.günde falan hafif giren kramplar bugnlerde çoğaldı.belimde adet olacakmışım gibi bir ağrı var.inşlh bu belirtiler olumludur arkadaşlar okuyorum genelde herkes bu kasık ve bel ağrılarını yazmış..
inşallah teşekkürederimm test gününe kadar bekledinizmi yoksa idrar testi yada erken kan testi ile baktırdınız mı merak ettim dayanmak çok zor birde belirti aramak. gerçi belirti aramak için benim açımdan daha çooook erken :)
benimde ayni kasiklarimdaki agrilar cogaldi adetolacak gibi agrilardan bilgin varmi bende de oluyor sen dr sordunmu yada bilgin varmi
canım ben sabah aradım doktorumu çok çok ağrın varsa dayanamıyorsan gel doğumhaneye bakalım dedi.ben de gitmedim çünkü şehirdışındayım ve o kadar da şiddetli değil ağrılarım.ama diorum ya işte sanki 5 dakka sonraadet olacakmışım gibi.ama ben test yapmıcam ya kesin kararlıyım çarşambaya kadar yapmıcam testi yaparsam ve lmsuz çıkarsa yıkılırım toparlayamam kötü aber alacaksam da nekadar geç alırsam okadar iyi
valla bşey söylmedi canım ya oraya gideceğimi düşnrek fazla konuşmadık ama gitmeyince de tabi bn de bi daha arayamadım.valla sabahtan beri burda yazılanları takip ediyorum tutanlar da aynı ağrıları çekmiş tutmayanlar da..yani beirsiz bu da ya iyi belirti ya da köü belirti işte..bekleyip görücez bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?