evet canım 1 ocak transferimdi
şuan 8 haftalık bebişim kalp atışlarınıda pazartesi dinledik bi kese daha vardı boştu o...
Benim de 11 şubat test günüm , ölcem heyecandan , adet olacak gibi sancı oluyo ilk günden beri arada sırada, böyle sancısı olan varmı başka?
Kızlar bu gece bi rüya gördüm HAYIR OLA DİYELİM tuhaf bir hastanede tekrardan transfer işlemi yapılıyordu genç yeni mezun muş sözde doktorlar bi türlü transferi beceremediler ağlamaya başladım eşimle kavga ettim Bu hastaneye neden geldik felan diye en sonunda bana üzgünüz başarısız bi transfer oldu dedi o yeni mezun dr. ayy sabah bi kalktım nasıl mutsuzluk( NEYSEKİ RÜYAmış.
sizce ?
kız bi tarafların açıkta kalmıştır sırnaşık şey yediğimiz içtiğimiz yattığımız kalktığımız bu olunca ister istemez rüyalarımıza da giriyor.
yine de hayra yor hayır olsun canım.
sabah sabah güne test yaparak başladım. tabi ki negatif. ama daha erken o yüzden hiçte olumsuz düşünmüyorum. inşallah sonuçta düşüncelerim kadar pozitif olur.
çok heyecanlıyım. içimden sürekli bir şeyler akıyormuş gibi hissediyorum.
bende 8gün yaptım aynen negatifti canım
varmı belirtin canım değişen bieşyler varmı
Bugün normal adet günüm 28.günde bir gelir ne gelen var nede agrim var. Ilk defa böyle oluyor dünyanin tedavisini gördüm ama hic bu kadar rahat olmamistim belki yatmanin ve istirhatin rolü var :sm_confused:
senin test 9 şubatta değil mi evde yaptın mı hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?