Transfer sonrası sonuç bekleyenler

Dualarımız seninle..İnşallah kan testinde de pozitif sonucu alırsın..pazartesi haberlerini beklicez merakla :)

Hamis olan annelerimizi gönülden kutluyorum insallah bebeklerinizi 9 ay sonra kucaginiza almayida nasip eder rabbim :1hug:

Beklemede olan arkadaslarada bol sans mevlam hakkimizda hayirlisini versin. Insssssss bebeklerimiz gelmistir :Saruboceq:

inşallah kan testin bunu doğrular nur5555, bak hiç olmazsa için biraz rahatlamıştır yüreğini ferah tut ve kendine dikkat et,benim de bel ağrım vardı aynen adet dönemindeki gibi o yüzden korkuyordum ama çok şükür ben de şimdi değerimin artıp artmayacağını kafaya taktım yani hep kuşkular devam ediyor allah hepimize sağlıkla tamamına erdirsin

nurcum kaçıncı günde test yaptın bide kaçıncı gün transfer oldu 3-5 ?

23sm canım pazartesi gidecem dra ayakkabımın altına yazacam isimleriniz
deneyecem valla ama kışlıkların dibinede ne güzel yazılır ya :))

nurcum kaçıncı günde test yaptın bide kaçıncı gün transfer oldu 3-5 ?

benim 3. gün transferi.ilk idrar testimi 6. gün yaptım negatifti.bu gün 10. gün bitti.öğleden sonra yaptım 2. çizgiyi gördüm inanamadım.tekrar yaptım ama o biraz daha soluktu.mesanede beklemediği için herhalde.şimdi pazartesi kan testi var

kızlar idrarda çıkan kanda mutlaka çıkar değil mi?bildiğim kadarıyla idrara geçmesi daha zor çünkü.
yine siz dualarınızı eksik etmeyin nolur.ben kimselere söyleyemdiklerimi söyledim sizlere.burada kurulan manevi güce çok inanıyorum kızlar ben.
Rabbim o listenin tamamını güldürsün inşallah

nur5555 hamilesin işte canım takma bukadar kafana
sen inanmak istemiyorsun inanamıyorsun benim gibi
belirtin varmı canım peki

Bugün idrar testini bende yaptim ilk 5 dakika icinde bariz cizgi cikti gözle görünüyordu ama pembe renk yoktu yani koyu gri. Silik pembe veya kop koyu kirmiziyi görmeyince testlere inanmiyorum sadece merak gidermek icin kullaniyorum. Daha önceleri kötü deneyimlerim oldugu icin kan testi en dogru sonuc :hulya:.

Insallah kan testin cok cok güzel cikar. Benim kan testi sali eyvahedigeldismile ama yarin adet günüm bilmiyorumkismile

Benim de 11 şubat test günüm , ölcem heyecandan , adet olacak gibi sancı oluyo ilk günden beri arada sırada, böyle sancısı olan varmı başka?

Benim de 11 şubat test günüm , ölcem heyecandan , adet olacak gibi sancı oluyo ilk günden beri arada sırada, böyle sancısı olan varmı başka?

benimde sancım çoktu halen devam ediyor onlara takılmayın kızlar

evet canım 1 ocak transferimdi
şuan 8 haftalık bebişim kalp atışlarınıda pazartesi dinledik bi kese daha vardı boştu o...

Bugün 11.günüm hic adet agrisi olmadi henüz, sadece arada sirada batmalar giriyor onun haricinde hiccc bir belirti yok. ¨Memelerde sislik var ama bu ilaclardan dolayida olabilir o yüzden belirti diye saymiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…