Kızlar ben daha fazla dayanamadım.İdrar testİ yaptım ÖĞleden sonra.İkİ tana yaptım ÇÜnkÜ bİrİncİden sonra gÖzlerİme İnanamadım.Önce hafİf zor gÖrÜnene sonra bayaĞı bİr gÖrÜnen 2.Çİzgİm vardı.
Şİmd, Çok korkuyorum ya pazartesİ kanda Çıkmazsa dİye
benİm bÜtÜn belİrtİlerİm adet olacak gİbİydİ..ayrıca 2 gÜndÜr Ço az lekelenmeem var.kızlar dua edİn ne olur.hepİnİze Çok İhtİyacım var
Kızlar ben daha fazla dayanamadım.İdrar testİ yaptım ÖĞleden sonra.İkİ tana yaptım ÇÜnkÜ bİrİncİden sonra gÖzlerİme İnanamadım.Önce hafİf zor gÖrÜnene sonra bayaĞı bİr gÖrÜnen 2.Çİzgİm vardı.
benİm bÜtÜn belİrtİlerİm adet olacak gİbİydİ..ayrıca 2 gÜndÜr Ço az lekelenmeem var.kızlar dua edİn ne olur.hepİnİze Çok İhtİyacım var
nurcum kaçıncı günde test yaptın bide kaçıncı gün transfer oldu 3-5 ?
nurcum senin transferin ne zamandı
kızlar idrarda çıkan kanda mutlaka çıkar değil mi?bildiğim kadarıyla idrara geçmesi daha zor çünkü.
yine siz dualarınızı eksik etmeyin nolur.ben kimselere söyleyemdiklerimi söyledim sizlere.burada kurulan manevi güce çok inanıyorum kızlar ben.
Rabbim o listenin tamamını güldürsün inşallah
Benim de 11 şubat test günüm , ölcem heyecandan , adet olacak gibi sancı oluyo ilk günden beri arada sırada, böyle sancısı olan varmı başka?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?