Transfer sonrası sonuç bekleyenler

.......................................

Son düzenleme:
kıslar merhaba benım transferımde cuma gunu oldu
transfer oldugumdan berı kasıklarım şiş sanki batıyor
bıde sıcak basması ıle mıgde bulantısı yasıyor gecen sefer hıc boyle olmamıstı

Kullandigin ilaclarin yan etkisi olabilir. Bide kasik agrisina gelince, doktorum ilk günlerde normal demisti sonucta rahimi acarak embro transfer ediyoruz rahim yerine gelene dek agrir demisti.

ılaç sadece progynex le elevıt kullanıyorum canım transferden eve geldıgımden beri acqyıp şiş kasıklarım
korkuyorum ohss olmaktan

ılaç sadece progynex le elevıt kullanıyorum canım transferden eve geldıgımden beri acqyıp şiş kasıklarım
korkuyorum ohss olmaktan

OHSS olsaydin sancidan duramazdin ben gecen ay olmustum. Yatmak, yürümek, oturmak tam bir iskenceydi karnim 4 litre su toplamisti olsaydi sende anlasilirdi.

Ve belirtilerin hepsi suan ilactan dolayi. Progynex zaten basli basina yeter.

benim ki 11 şubat sen niye bekliyon 9 şubat değil mi senin

E transferden sonra 14 gün oluyor 9 subat. Zaten 2 gün fazla bekliyorum yurtdisinda hep böyle. Adamlar tam garanti aliyor islerini ama yinede sinir bozucu insan o kadar bekliyorda herseye katlaniyorda bi kan testi olunca sabirsizlaniyoruz.

evet canım haklısın bende ılk tedavımde olmustum ohss wc ye bıle cıkamıyordum
hakkımızda hayırlısı olsun

amin canımmm inşallahhh
ben ılk hamılelıgımde hıc agrı cekmedım bunda ılk gunden berı agrı var :)
hayırlısı olsun

bu birazda doktora kalmis eger hassas bir transfer yaparsa pek agri yasamiyorsun ama aletlerle iyice icini kurcalaya kurcalaya maf ederse daha cok agrin oluyor transferden sonra. Bende bu sefer cok rahatim doktorum cok iyiydi. Demek bir cocugun var allah bagislasin sizdeki sorun ne

Canım ben transfer sonrası hiç göbekten iğne yapmadım ne iğnesi bu ben çok cahil kaldım galiba bu konuda.

clexane 4000 kan sulandırıcı iğne. kan pıhtılaşmasını önlüyo. bi de bebe aspirini kullanıyom. oda aynı şey için belki dr un senin kan tahlillerine göre gerek duymamıştır

merhaba hanımlar bende dün transfer oldum.... yalnız benim ağrım oldu... 18 şubat test tarihim hayrlısı olur inşl....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…