Transfer sonrası sonuç bekleyenler

2 denemem ve 15 şubatta kan tahlili yapılacak

sona geldik ve bu sefer her şey yolunda gitti, kaldı en zor işlem, oda 12 günlük bekleme süresi

sibel12 chem tebrikler kızlar.bu kötü günlerde nefes gibi geldiniz bize.canlarım sağlıkla hayırlısıyla kucağınıza da alırsınız inşallah

sagol canım, darısı inşallah bekleyen herkese, sen de moralini hiç bozma ve umudunu kaybetmeden yarın testini yaptır güzel haberlerini bekliyoruz

aminn sizin için dua ediyorum inşallah kavuşursunuz bende 4,5 senedir hasretle bekliyorum benim denemem olmadı tüp bebekte hiç ama bende yeni başladım tüp bebk tedavisine yolun başındayım yanii allah tüm isteyene versin

BETA HCG 145.47 KIZLAAR ACAYİP MUTLUYUM SONUCU ALINCA AĞLADIM
PAZARTESİ TEKRARDAN YAPILACAK ALLAHIN İZNİYLE YÜKSELSİN DEĞERLERİM :):lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:

Tebrik ederim canım :) sonraki testlerinde katlanır umarım. Allah kucağına almanı nasip etsin inşl.

....................................

Son düzenleme:
insaallah canım rabbim bu ugurdakı herkese yardım etsın kucaklarımızı bebişlerle doldursun ınsaallah ben anotaliada yaptırdım sen ankaradasın sanırım sen nerde yaptırdın

Aminnn. Bende Ankara'dayım evet..İlk denmemi Genart'ta yaptırdım..İkincisini kısmetse martta yapıcaz.Hangi erkez oldugu konusunu doktoruma bırakıcam.zaten kendisi genart ve centrum clinikle çalışıyordu..yine genart olur herhalde

bugün Gler16 nın test günü. inş. güzel haberlerle gelir.

meraba arkadaslar aksam gıremedım nete bugun bı baktım yenı hamıslarımız varmıs sıbel12 ve chem cok sevımdım rabbım saglıcakla kucağınıza almanızı nasıb etsın denız2222 canım rabbım sabır versın ama uzulme olurmu cunku herseyın bı vaktı zamanı var bızde vaktı gelınce bebıslerımızı kucaklıcaz ınsaallah

bugün sonuç yazılmamış henüz meraktayız ya

EVETRKADAŞLAR SONUCUMU ALDIM HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMM

tatlım inan o kadar çok sevindimki kelimelerle anlatamam bunu inan gözyaşlarıma engel olamıyorun şu an rabbim hayırlısı ile kucağına almayı da nasip etsin darsı benim ve benim gibi olanherkesin başına inşallah

sibelcim çok sevindim canım allah kucağına almayı nasip etsin darısı bizim başımıza :Saruboceq:

Kızlar ben daha fazla dayanamadım.ıdrar testı yaptım ÖĞleden sonra.ıkı tana yaptım ÇÜnkÜ bırıncıden sonra gÖzlerıme ınanamadım.Önce hafıf zor gÖrÜnene sonra bayaĞı bır gÖrÜnen 2.Çızgım vardı.
Şımd, Çok korkuyorum ya pazartesı kanda Çıkmazsa dıye
benım bÜtÜn belırtılerım adet olacak gıbıydı..ayrıca 2 gÜndÜr Ço az lekelenmeem var.kızlar dua edın ne olur.hepınıze Çok ıhtıyacım var

hamilesin işte nur gözün aydın canım daha ne olsun ya :)))
o kanamalar yerleşme kanaması benimde 8. 9.günlerde olmuştu
ağrılara takılmayın sancılara bende halen devam ediyor
darısı sıradakilere...

kız daha ne istiyon. bu testler negatif konusunda hata verirlermiş ama pozitif konusunda hata oranı çok düşük. inşallah pazartesi kan testiyle de için rahat ederf.

anne adayı.....................................................transfer tarihi..........................................................test tarihi..............................................sonuç

daphnecan.............................................................23 ocak.................................................................3 şubat...................................................... :Saruboceq:

bungee..................................................................21 ocak.................................................................4 şubat...................................................... :Saruboceq:

deniz2222.............................................................23 ocak.................................................................5 şubat....................................................... :Saruboceq:

sibel12.................................................................23 ocak..................................................................5 şubat..................................................... :CüvCüv:

chem....................................................................?..........................................................................5 şubat....................................................... :CüvCüv:

Gler16...................................................................?...........................................................................6şubat....................................................... :Saruboceq:

nur5555................................................................27 ocak.................................................................8 şubat...................................................... :Saruboceq:

laubali...................................................................26 ocak.................................................................9 şubat....................................................... :Saruboceq:

deryam....................................................................?........................................................................9 şubat....................................................... :Saruboceq:

23 SM.................................................................. 30 ocak...............................................................11 şubat....................................................... :Saruboceq:

aykara2.................................................................30 ocak...............................................................11 şubat....................................................... :Saruboceq:

Banaoi..................................................................30 ocak................................................................11 şubat...................................................... :Saruboceq:

seval021................................................................30 ocak...............................................................12 şubat....................................................... :Saruboceq:

ceren77..................................................................31 ocak..............................................................12 şubat........................................................ :Saruboceq:

asude...................................................................1 şubat................................................................12 şubat........................................................ :Saruboceq:

pperfinya................................................................3 şubat..............................................................14 şubat........................................................ :Saruboceq:

eda2307................................................................3 şubat................................................................14 şubat....................................................... :Saruboceq:

melisesra...............................................................5 şubat...............................................................14 şubat........................................................ :Saruboceq:

artrit.......................................................................5 şubat.............................................................14 şubat ........................................................ :Saruboceq:

gitaro......................................................................?.......................................................................15 şubat....................................................... :Saruboceq:

cemre18...............................................................2 şubat................................................................15 şubat........................................................... :Saruboceq:

aleyna222...............................................................?..............................................................................?.............................................................. :Saruboceq:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…