Transfer sonrası sonuç bekleyenler

Kızlar bugün kan verdim sonuç bekliyorum
Allah'tan hayırlısı bakalım

canım n zaman belli olucak sonuç idrar da test yaptın mı ayy kızlar vallaha çok heycanlıyım biri ban dur desinnn.....delikafadulden

3 gün kalmış idrar dan test yapmayı denesene çok sağlıklı olmasada merakın gider ben meraktan çatlıyorummmmmmm

İDARAR TESTİ BANA HEP OLUMSUZ ŞEYLER ANIMSATTIĞI İÇİN YAPMAK İSTEMİYORUM CANIM.test gününü bekliycem galiba çok zor olsada.

İDARAR TESTİ BANA HEP OLUMSUZ ŞEYLER ANIMSATTIĞI İÇİN YAPMAK İSTEMİYORUM CANIM.test gününü bekliycem galiba çok zor olsada.

o zman kan testi yap az çok belli olur ayy bende nasıl heycan ve merakla bekliyorum ama daha var

Kızlar bugün kan verdim sonuç bekliyorum
Allah'tan hayırlısı bakalım

inşallah pozitif sonucu buradan verirsin canım kocamnda bir başlık açarsın rabbim yar ve yardımcın olsun saat kaç gibi çıkacak canım sonucun:1hug:

kızlar kan değerlerimi aldım 245 hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim!

Nur canım cok guzel bı deger allah tamamına erdırsın sağlıcakla kucağına almanı nasıb etsın

benim yarin test gunum ama dun aksam idrar testi yaptim negatifff yarina bisey degismez herhalde banim olmadi

benim yarin test gunum ama dun aksam idrar testi yaptim negatifff yarina bisey degismez herhalde banim olmadi

Neden böyle olumsuzu düşünüyor kendini yıpratıyorsun idrarda zaten çıkmıyor ki. Kan testinde ancak çıkıyor derya. Böyle olumsuz düşünüp kendini lütfen strese sokma

Nur; tebrik ederim..çok sevindim..hayırlısıyla kavuşursun bebeğine yada bebeklerine :)..darısı bizim başımıza

benim 30 ocak 2010 da transferim oldu. 11 şubatta test yaptırıcam. beklemedeyim.

sizler ne zaman test yapacaksınız?

ben de 30 ocakta tranferim vardı
ben yaptırdım bugün test
pozitif çıktı
İnşallah sağlıklı bi şekilde yükselir
darısı başına inşallah
haber ver

Dilancım pozitif benim de çok şükür
Darısı tüm isteyenlerin başına inşallah

Dilancım pozitif benim de çok şükür
Darısı tüm isteyenlerin başına inşallah

canım cok sevındım ınsallah degerlerın katlanır senın kacıncı gunundu bugun belırtın varmıydı sıcak basması falan dıyolar bende ondan yok bende korkuyorum acaba olmadımı dıye daha erkenmı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…