Kızlar bugün kan verdim sonuç bekliyorum
Allah'tan hayırlısı bakalım
3 gün kalmış idrar dan test yapmayı denesene çok sağlıklı olmasada merakın gider ben meraktan çatlıyorummmmmmm
İDARAR TESTİ BANA HEP OLUMSUZ ŞEYLER ANIMSATTIĞI İÇİN YAPMAK İSTEMİYORUM CANIM.test gününü bekliycem galiba çok zor olsada.
anne adayı.....................................................transfer tarihi..........................................................test tarihi..............................................sonuç
daphnecan.............................................................23 ocak.................................................................3 şubat...................................................... :Saruboceq:
bungee..................................................................21 ocak.................................................................4 şubat...................................................... :Saruboceq: -
deniz2222.............................................................23 ocak.................................................................5 şubat....................................................... :Saruboceq: -
sibel12.................................................................23 ocak..................................................................5 şubat..................................................... :sm_cool: :CüvCüv:
chem....................................................................?..........................................................................5 şubat....................................................... :sm_cool: :CüvCüv:
Gler16...................................................................?...........................................................................6şubat....................................................... :Saruboceq:
nur5555................................................................27 ocak.................................................................8 şubat...................................................... :CüvCüv::
laubali...................................................................26 ocak.................................................................9 şubat....................................................... :Saruboceq:
deryam....................................................................?........................................................................9 şubat....................................................... :Saruboceq:
anivehani.................................................................?.........................................................................10 şubat...................................................... :Saruboceq:
barben17 .............................................................30 ocak.................................................................10 şubat...................................................... :Saruboceq:
23 SM.................................................................. 30 ocak...............................................................11 şubat....................................................... :Saruboceq:
aykara2.................................................................30 ocak...............................................................11 şubat....................................................... :Saruboceq:
Banaoi..................................................................30 ocak................................................................11 şubat...................................................... :Saruboceq:
seval021................................................................30 ocak...............................................................12 şubat....................................................... :Saruboceq:
ceren77..................................................................31 ocak..............................................................12 şubat........................................................ :Saruboceq:
asude...................................................................1 şubat................................................................12 şubat........................................................ :Saruboceq:
boniibon...............................................................1 şubat................................................................12 şubat........................................................ :Saruboceq:
pperfinya................................................................3 şubat..............................................................14 şubat........................................................ :Saruboceq:
eda2307................................................................3 şubat................................................................14 şubat....................................................... :Saruboceq:
melisesra...............................................................5 şubat...............................................................14 şubat........................................................ :Saruboceq:
artrit.......................................................................5 şubat.............................................................14 şubat ........................................................ :Saruboceq:
gitaro......................................................................?.......................................................................15 şubat....................................................... :Saruboceq:
cemre18...............................................................2 şubat................................................................15 şubat........................................................... :Saruboceq:
hayat70................................................................6 şubat................................................................18 şubat........................................................... :Saruboceq:
aleyna222...............................................................?..............................................................................?.............................................................. :Saruboceq:
benim yarin test gunum ama dun aksam idrar testi yaptim negatifff yarina bisey degismez herhalde banim olmadi
Nur canım cok guzel bı deger allah tamamına erdırsın sağlıcakla kucağına almanı nasıb etsın
benim 30 ocak 2010 da transferim oldu. 11 şubatta test yaptırıcam. beklemedeyim.
sizler ne zaman test yapacaksınız?
Dilancım pozitif benim de çok şükür
Darısı tüm isteyenlerin başına inşallah
Dilancım pozitif benim de çok şükür
Darısı tüm isteyenlerin başına inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?