Transfer sonrası sonuç bekleyenler

angies inşallah tutunur bebeğin canım...

inşallah canım hepimiz hayırlısıyla bebeklerimize kavuşuruz. kızlar birşey soracağım benim ilk tüp bebek denemem sürekli yatmakmı lazım yoksa arada bir kalkıp gezsek bişey olurmu. çok dikkatli davranmaya çalışıyorum ama inşallah bişy olmaz

transferinin 3. günüymüş zaten...kalkabilirsin tabi..bulaşığını yıka yemeğini yap ama ağır iş yapma tabi...sürekli yatmanın şansı artırmayacağı yazıyor her yerde...tabi senin için rahat ediyosa öle yap...yat yani...

yemin ederim aynı ben de öyleydim eşim bişeyler anlatıyodu ben onu uykuda gibi dinliyodum hatta gerideki mesajlara bakarsan ben de depresyonda olduğumu yazmıştım düşüne düşüne ateş basıyodu beni...çıldıracak gibi oluyodum...senin transfer günüyle birlikte mi 6. gün ondan sonrası mı?

yok kuşum yaaaaaa..........direk 2 hafta sonra kalp atışını duymaya çağırdı...ben de kesin karar veremedim ama daha önce burda bingölde bi doktora mı gitsem diyorum en azından kaç kese olduğunu görmek için...bir yandan da korkuyorum başka doktora elletmeye...

biliyo musun benim 7. gün 66 çıktı hiçbir belirtim olmadığı halde belki bu rahatlatır seni...transfer günüyle 8. gün yani...

Son düzenleme:
kıs keseler deme kese deeeeeeeeeeeeelmaz:

ya orhanbeyde niye böyle yapıyor.keseleri görmek için çağırması gerekir.BENCE SEN DOĞRUDAN GıT ORHANBEYE keseleri merak ediyorum de.Kovcak hali yok ya bakar merak etme

Canım hamilesin bence çok tebrikler.Benimde bugün 6.günüm.Belirtin olmuşmuydu.

mrb benimde 6.günü benim hiç belirtim yoktu sadece bugun belirtimi bilmem ama sol kasıgımda hafif bi agrı oldu arkasından beyaz bi akıntım geldi .Bekleyiş cok ama cok zormus hepimiz için hayırlısı olsun

ikiz gibi duruyor ama belli olmaz tabii.

nevin adet olacakmışım gibi karnımda ağrılar var

ağrıların olması ii canım benim halen var bugünde çoktu gene

Bende seviniyorum artık ağrılara.Adet ağrısı bile olsa razıyım.Belirtisizlikten iyidir

nevoşum napıyon aşkııııııııııımmmmmmm........değerimi bile unutmamış canım arkadaşım benim...Şeniz

mrb benimde 6.günü benim hiç belirtim yoktu sadece bugun belirtimi bilmem ama sol kasıgımda hafif bi agrı oldu arkasından beyaz bi akıntım geldi .Bekleyiş cok ama cok zormus hepimiz için hayırlısı olsun

inşallah tutunma ağrısıdır canım.Seninle aynı gün yaptırmışız.

canım iiyim başım çok ağrıyor uyusam ii gelecek ama uyuyamadım hiç
sancımda çok adet sancısı gibi

senoş sen nasılsın nasıl gidiyo
eşin uğradımı dra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…