Transfer sonrası sonuç bekleyenler

kızlar benide yazın listeye bu listede uğurlu 15 martta transferim oldu 25 martta sonuç alıcam hadi hayırlısı

Arkadaşlar,

Forumu arada takip ediyorum. Allah yardımcınız olsun, inşallah bütün isteyen herkese hayırlı evlatlar versin Rabbim.

Fikirlerinizi almak istiyorum Ben de ilk defa 5 Mart'ta transfer yaptırdım. 6 yumurta toplanmış tı. 4 tane transfer ettiler. 2 gün önce tahlil günümdü kan değerim 12,6 çıktı dr 2 gün sonra tekrar bakacağız dedi. Bugün yine kan verdim ve biraz önce aradım dr değerin düşüyor cumartesi tekrar tahlil yapalım konuşalım dedi sonlanıyor galiba dedi. Bu konuda tecrübesi olan var mı ilk başta değeri düşük olup sonraki tahlillerde düşen var mı?

fersoy canım üzüldüm düşüşe allah yardım etsin inşallah cumartesi testin yükselir. allahtan ümit kesilmez .

bu belirti işi çok karışık hiç belirtisi olmayıp hamile olan var bütün belirtiler olup hamile olmayan var bence takmamak lazım bende ilk iki gün gaz vardı sadece şuan normal hayattaki gibiyim belirti yok yani...

bu belirti işi çok karışık hiç belirtisi olmayıp hamile olan var bütün belirtiler olup hamile olmayan var bence takmamak lazım bende ilk iki gün gaz vardı sadece şuan normal hayattaki gibiyim belirti yok yani...

aynennnnnnn hafif hafif kasıklarımda ağrıyo ama öyle kramp gibi değil sürekli ama hafif. ilaçların jelin klimara bantın etkisi olabilir mi acaba?

benide yazın 13 mart transfer gunum 23 martta test cagırdılar lütfen cevap yazan olursa sevinicem benim hiç ağrım yok bide ilk gunlere nazaran göğüslerimde indi acısı cok az kaldı bu tutmadığınamı acaba işaret .

aynen essama benim de aynı işte senin gibi ilk gün gaz vardı oda rahatladı ne agrı var ne bişey bi heycanı var :)

evet bu bekleme sürecinde birbirimize destek olmaktan başka çare yok birde ben kimseye söylemedim tüp bebek yaptırdığımı o yüzden sizlerle paylaşıyorum ben sonucun hepimiz içiin hayırla sonuçlanmasını diliyorum ve negatif düşünmemeye çalışıyorum hatta onları seviyorum bile konuşuyorum varmış gibi.ayyy onlarla dedim allah mı söyletti ikiz mi acaba

nasılsın nergis neler hissediyorsun benim de 4. günüm

iyiyim canım hiç birşey hissetmiyorum.Dün 5.gündü ağladım sinirden.Ama bugün biraz daha iyiyim.

belirti için erken mi yoksa var mı bişiler? benim de 25 mart test günüm :)

benimkide 24 mart test tarihim ama ben o kadar bekleyemem muhtemelen

canım hadi hayırlısı bakalım

arkadaşlar benide listeye eklermisiniz transferim 9 mart, test tarihim 21 mart bugün 9. günüm

arkadaşlar transferin 9 gününde gebelik testi yaptıran varmı? varsa sonuçlarını yazabilirmisiniz. Teşekkürler...

arkadaşlar şimdi kahverengi bir akıntım geldi belim kopuyo sizce adetmi olacağım çok korkuyorum böyle bişey yaşayan varmı?

kan nekadar geldi benimde transferden sonra 9 gun bir damla kaffe rengi gelmisti tutunma kaniydi suan hamileyim allahima sukur ama cok kan gelirse dr ara derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…