Transfer sonrası sonuç bekleyenler

birkaç damla geldi. belim ve kasıklarım çok ağrıyor drum kahverengi kanaman olursa bebeaspirini içme demişti ama ben adet olacak gibiyim çok korkuyorum duygu sende neler olmuştu yazabilirmisim teşekkürler

aksam tuvalete gittim ic camasinda yoktu tuvelet kartinda bir damla gordum bir iki gun sonra galiba adet sancim vardi 3 veye 4 gun surdu karsiklarimda agrilarim vardi ic camasirina gecmismiydi kan
ilaclar aslinda adet olmani engelliyor

bende adet sancisi cektim sanki kan gelmis gibi hisediyordum yeni gecti ama gunde birkere hissediyorum yine sancilar nornalmis bebekler rahme yerlesirken eger kilcal damara denk gelirse kan gelirmis korma bebek rahme yerlesiyor

fersoy canım üzüldüm düşüşe allah yardım etsin inşallah cumartesi testin yükselir. allahtan ümit kesilmez .

İnşallah canım 3 gün öncede bir kere hafif kahve bir leke gelmişti sonra normale döndü birdaha hiç gelmedi. Hiç kanamam da olmadı bakalım cumartesi ne olacak.

selam kızlar benimde transferimin 9. günü bugün test yaptım çok hafif ikinci çizgi çıktı ama ilaçlarıda buna sebep olabiliyomuş sanırım ne dersiniz

kızlar belirtiye adet sancısına lekelenmeye hiç birşeye takılmayın herkesin farklı oluyo

selam kızlar benimde transferimin 9. günü bugün test yaptım çok hafif ikinci çizgi çıktı ama ilaçlarıda buna sebep olabiliyomuş sanırım ne dersiniz

ne gibi bi ilaç kullandınki.
9.gün bence sadece gebeliktir :)) gözün aydın

merhabalarrr..
bende transferin 5. gunundeyim..
pazar gunu oldu ve tek embriyo..
ama bebegim beni birakmiyacak annesine simsiki tutunacak ins..
Allah isteyen herkese hayirli saglikli evlatlar nasip etsin ins..
su an elimdeki pc eski noktasizlarim yok :)

nergisim niye ağlıyon ben sana demedim mi bende de hiç belirti olmamıştı 8. güne kadar diye...akıntı bile yoktu...inşallah olacak kuşum...dua et...

merhaba benimde transferimin 3. günü benimde tek emriyoydu inşallah bebişlerimiz bize tutunacak Allahımın izniyle

angies inşallah tutunur bebeğin canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…