Transfer sonrası sonuç bekleyenler

yok kız ne olacak korkma canım ya rahat ol
allahın izniyle hiç bişey olmaz..

nergis nerde kaldı yaaaaaa..........çatlıcam haaaaa.......

slm güzeller
iyiyim nevincim sen nasılsın canım
nergisin sonucuna bakcaktım ama daha gelmemiş yaa
senacım sennasılsın

ayyy nergiscim çokkk sevindim canım yaa saglıkla kucakla inşşşş hihoyyythihoyyyt:teytey:

Alllahım hala inanamıyorum.Bu gece stresten sabah 5 e kadar uyuyamamıştım.Sabah 8de eşim kanımı aldı.ben tekrar uyudum sanki depresyonda olursunuzda hep uyumak isterseniz ya işte öyle.

Ve ev telefonunun acı sesiyle uyandım.O zaman aklıma geldi işte eşimin aradığı.Allahım telefonu hiç bu kadar korkuyla açmamıştım.Ve eşimin sevinç bağrışlarını duydum.Allahım inşallah burdaki tüm dostlarım bu sevinci yaşasınlar.Hepiniz için o an dua ettim.Tüm sonuç bekleyenler için

ohhhh maşallahhhhhhhhhh rabbim saglıkla kucaklamanı da nasip etsinn innşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

nergis cok sevindim canim..
Allah sag salim kucagina almayi da nasip etsin ins..
9. gun negatif cikinca korkmustum bana da bir kere daha umut oldun canim..
yerlesme kanamasi olmusmuydu sende..

nergisiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmm çatladım yaaaaaaa........ben sana demedim mi üzülme diye cadıııııııı...........değerin kaç?allah hayırlı uğurlu etsin inşallah...ama orhan beye sölemeyin sonucu şimdiden...biz söledik ...gününde baktırım dedi canımı sıktı sen de söleme
hihoyyythadi hayırlı olsun tatlı annişşşşşşşşşşş.....

burdayım kısssssss............nergisim bu 8. günün senin 9 değilllllllll...........

ohhhh maşallahhhhhhhhhh rabbim saglıkla kucaklamanı da nasip etsinn innşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

Çok sağol canım.Bunu fakültede yaptırmıştık.12.gün ufukta tekrar yaptıracağız.İnşallah katlanır hep böyle.Orhan beyede haber verdik.O da çok sevinmiş.Değeri iyi demiş

nergisim değerlerimiz yakın benim de 7. gün 66 ıydı ya...kız dua et en fazla iki olsunnnnnn....

nergis cok sevindim canim..
Allah sag salim kucagina almayi da nasip etsin ins..
9. gun negatif cikinca korkmustum bana da bir kere daha umut oldun canim..
yerlesme kanamasi olmusmuydu sende..

yok canım hiç bir belirti olmadı inan ne kanama ne göğüs ağrısı nede akıntı.O yüzden sinirimden ağlamıştım bile.Sadece 2 gün önce şiddetli bel ağısı bide hafif karın ağrısı olmuştu o kadar.Tıpkı adet öncesi gibi

bak orhan beye teessüflerimi bildiriyorum bizi niye öle üzmüştü.....:mymeka:gidince görür odelikafadulden

Canım dayanamayıp söyledik bile.O da öyle dedi.Tekrar 12. gün bakmamız lazım dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…