Transfer sonrası sonuç bekleyenler

bugün güzeeeeeeeeeeeellll bi uyku çek...nergisim allah izin verirse aynı zamanlarda doğuracaz kıs...

çok gü
zel bi haber daha aldık
ay diken diekn oldum
ağzım kulaklarımda kapanmıyor :)))
işte başarı buna derim ben hepimiz pozitif :))))
allahım sağlıkla kucaklarımızada alır hep beraber resimlerini çekeriz...
beşik kertmesi yaparız :)))

nergisim bak bidaha diyom lekelenmen olursa korkma benim 3 gün oldu...

he kıs bura orhan beyin hamişleri çetesi ile doldu heşakkıdışakkıdışakkıdı

gökçem ben de iyiyim kuşum....böle güzel haberlerle de daha iyi oluyorum....sositososito

canim inan cok sevindim..
bunlari ne kadar okusamda yine de bi belirti aramadan gecemiyorum..
senin kacinci gun transferiydi canim 3 dimi..

gokceranam amin canim ins.. :Saruboceq:

Ay canım sorma iyiki seni dinleyip burda yaptırmışım.Evimden gidip geldim.Çok sağol canım tekrar.Birde adam gerçekten işini çok seviyor.Her hastası için uğraşıyor.

canim inan cok sevindim..
bunlari ne kadar okusamda yine de bi belirti aramadan gecemiyorum..
senin kacinci gun transferiydi canim 3 dimi..

gokceranam amin canim ins.. :Saruboceq:

Canım benimki blastosist transferiyi.Çok hücreli 70-80 hücreli falan.Ama senanın 3.gün transferiyidi canım bak onunkide tuttu.Kaliteliyse canım hiç korkma tutar.

kızlar hanginiz bana yanlış mesaj gönderdiniz nevoş nergise diye bana mı gönderdin kıs...

valla bana da demişti bi hemşire arkadaşım okadar para verecen araştır iyi yerde yaptır orda yaptırma diye...ama dinlemedim onu allaha şükür de oldu...nasipte varas nerde olurs olsun oluyo ya.....

Bencede nasipse oluyor.Bide ben 1.5 yıldır hep orda tedavi gördüm.Tedavi olurken o kadar rahattım ki.Ama başka doktora gitsem kendi doktorumdaki gibi rahat olamazdım.

ok nergisim kapişşşşşş.......

ya ben şimdi bile kesleri görmek için burda başka doktora gitmeye korkuyorum ..aynen senin gibi...sanki başka doktor bebişime zarar verirmiş gibi geliyo...

nergisim bakıyom sesine soluğuna kan ,can geldi kıssssboshayallersmile

arkadaşlar hamiş haberlerinizi alınca çok sevindim. Allahım inşallah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip eder darısıda bize olur inşallah :) benimde tek yumurtaydı doktor çok iyi kalitede değil orta kalitede dedi inşallah tutar bugün 5.günüm beklemek biraz zor ama inşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde bebişlerimizi kucağımıza alırız.

ya öf hep keseler diyom haaaaaa..........bir kese ve dolu olsun allahım bir kese ve sağlıklııııııııııııııııı..:Saruboceq:

angies inşallah tutar canım...umudunu yitirme sonuçta 2-3 tane konanların da hep çoğul olmuyo bir tane de tutuyo demek ki bir de olsa tutacaksa tutar..rabbim gönlüne göre versin...

hadi bakem bu sfer de angies i bekleyelim nolcak diye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…