Transfer sonrası sonuç bekleyenler

angies inşallah tutar canım...umudunu yitirme sonuçta 2-3 tane konanların da hep çoğul olmuyo bir tane de tutuyo demek ki bir de olsa tutacaksa tutar..rabbim gönlüne göre versin...

amin inşallah canımm. dualarımızla bekliyoruz. karnımda ağrı var aslında hasta olackmışım gibi ama yinede heveslenmek istemiyorum. sende kabız olmuşsun bende o dertten çekiyorum şu sıralar bamya yemeğini seviyorsan bamya ye bak acayip iyi çalıştırıyor bağırsakları

kızlar demekki bakın idrar testinde bazen değer 50 bile olsa çıkmayabiliyo...o yüzden kimse üzülmesin erken idrar testiyle...

angies bamyayı çok severdim ama geçenlerde bir midem bulandı uzun sire yiyebileceğimi sanmıyorum....

ama sabah nergis kivi demişti aç karnına onu yaptım bakim...

Canım umudunu yitirme sakın.İnan isterse en iyi kalitede olsun tutmayacağı varsa tutmuyor..

kızlar demekki bakın idrar testinde bazen değer 50 bile olsa çıkmayabiliyo...o yüzden kimse üzülmesin erken idrar testiyle...

Evet canım ya idrar testi yanıltıyor gerçekten.Bakiim bugünde yapıcağım yine negatifmi çıkacak.sabahki ilk idrarım değil ama olsun.

doğru haklısın canım. geçen yıl bir hamilelik yaşadım normal yoldan o zamanda yumurta kalitem düşüktü o zaman kendiliğinden tuttuysa şimdide tutar diye düşünüyorum o kadar ilaç o kadar kürden sonra :))

Kızlar biz şimdi eşimle dışarı çıkıyoruz 8 gündür evde kapalı kaldım.Bir yerlere gideceğiz.Yine haberleşieriz.Çok öpüyorum sizleeri

benim testim d-best di 6. gün silik ikinci çizgi çıktı bak nergis..çok su içice de etkiliyo aynı gün akşam yaptığımda sabahkinden daha silikti...

Son düzenleme:
hadi çıkar tadını cadııııııı.........elazığ ne güzel ben olsam ben de gezerdim burda hiiiiiiiiiiiiiçbişi yok....yerime mis gibi hava al...kafeye falan git....:)))))))) eşine de tebriklerimi bildir canım...

kızlar yarın sabah için çok dua edin ilk değerim 60 ikinci değerim 110 çıktı daktor 4 gün sonra yanii yarın bidaha test vericem bebeğim benimledir inşalllaaahhh.değerler düşük değil dimiii

tupu hadi inşallah yarın fırlamış olur canım....ama hiç korkma benim ilk gebeliğimde değerlerim çok yavaş yükselmişti tam ikiye katlamamıştı hiç hatta tam 6 keez kan verdim doktorum hep umutsuz konuşuyodu ama birden fırladı ve hatta üçüzdü...gerçi hepsini kaybettim ama benim sorunlu olmuştu ondan...çoğul gebelikte de katlanma dengesiz olabiliyo...ayrıca senin de neredeyse katlamış ikiye...hiç korkma...

nergis hanım dikkat et canım farkında olmadan ani hareket felan yapma daha 8.gün :))
en büyük benimki erkek olursa kızlarınızı alırım :)) dikkat edin gelinlerime döverim sizi
eğer kızım olursa hiç birini alamayız büyük olur :))
bakalım siz kalp atışlarını dinleyin güp güp güp
bende bu hafta gidecem inş. gösterir annesine :)) cinsiyetini :)))

nevoşum hepimizikini mi alcak oğluşun..:)))))))))))

ayrıca nergiscim bece de dikkatli ol....daha yeni tutundu bebişin unutma....
yazık kız şimdi yolda fıtıklı gibi yürür korkudan yollarda ben okulda öleyim:)))))))))))))))

kılzr inşallah dokuz ay sonra hepimiz bebeklerimizi kucağımıza almış ve burda onların nasıl büyüdüğünü anlatırız :))

hanginizinki daha güzelse onu alarım :)))
şuan hepinize açık kapı :))) yiğenime alırım olmazsa :)) oda çok yakışıklı teyzesi

ayy bende daha şimdiden fıtıklı gibi yürüyorum pazartesi işe başlıyacağım orda nasıl hareket edecem bilmiyorum :))) bide iğne olduğum yerler morardı ve ağrıyor çok kötü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…