Transfer sonrası sonuç bekleyenler

kızlar benim test günüme sadece 1 güncük kaldı carsamba sabah gidip kan verecem ve acayip bi heyecan ve korku var,dua ederken bile çok korku sarıyor içimi...ne olur dua edin bana arkadaşlar ilk denemem ve bebeğimin benimle olmasını çok istiyorum

çok şaşırdım şimdi senden duyunca ben de sabahtan beri yanıyorum
habire ateşimi ölçüyorum, normal çıkıyor
demekki ondan olabilir
benim 10. gün bugün
senin kaçıncı gün
Merak etme herkeste aynı şey olcak diye bişey yok
hayırlısı inşallah
sen de mutlaka sonucunu bizlerle paylaş

İnşallah sonucun pozitif olur canım
dularımız senle

Dilancım pozitif benim de çok şükür
Darısı tüm isteyenlerin başına inşallah

Ayyy ne çok sevindim..bugün kurstan gelip böyle güzel haberleri ard arda duymak çok iyi geldi..Darısı hepimizin başına inşallah..değerin kaç çıktı???

bnım bugun 8. gunum bende aksamları olmustu sıcak basması soğuk soğuk terlemen varmı ayaklarda usume falan bıde ıdrdrda hıc baktınmı sonucun kac cıktı sımdı

ya kızlar bugün hafif sıvı yapışkan şeffaf kıvamda bişeyler geldi tırsıyorum n olur off n zor bi dönem buluttan nem kapar oldum sizde böyle oldumu

merhaba arkadaşlar.benim de transferimin 4.günü.16 şubat test tarihi.şimdiden sabırsızlanıyorum.bu arada kasıklarımda ağrı var.umarım birşey olmaz.
nurtopu v nur5555 tebrik ederim.güzel haberleri aldıkça umutlanıyorum.darısı isteyen herkesin basına

ya kızlar içim de bir his var olmadı diye bir umutsuzluk kaplamaya başladı beni yarın 7 günüm kandan baktırıcam bakalım dayanamıyorum ya

canım ben transferden sonra çok sancı çektim.bir ara ayağa kalkamadım.hatta öyle bir adet sancısıydı ki tüm umudumu yitirdim.meğer boşuna üzmüşüm kendimi.hiç kafana takma belirtileri canım insan kafayı yiyo valla.git bu konuyu bilmeyen kimselerle otur,kendini unutmaya bak

arkadaşlar merhaba benimde bugün 9. günüm daynamadım ve hayatımda ilk defa test yaptım ikinci çizgi silik çıktı idrarda çıkıp kanda çıkmayan varmı şimdide bunun stresi başladı

arkadaşlar merhaba benimde bugün 9. günüm daynamadım ve hayatımda ilk defa test yaptım ikinci çizgi silik çıktı idrarda çıkıp kanda çıkmayan varmı şimdide bunun stresi başladı

bugun toplama islemim gerceklesti 4 yumurta aldilar sadece 2 tanesini olgun dediler. Esimde stres yapti sperm veremedi TESE yaptilar mecburen cok kotu bir gin gecirdik cok ( Ne olur dua edin bize arkadaslar 2 yumurtamda dollensin((

canım meraba ınsaallah kandada katlanarak devam eder pozıtıflık sende belırtı falan varmıydı 9.gun kanda cıktıgına gore yuksek olmalı merak ettim canım benımde yarın 9. gunum buseferde olmıcak dıye cok korkuyorum gecenkınde 11.gun ıdrarda bakmıstım negatifi görunce moralde kalmadı ertesı gun 19 cıkmıstı degerım buserer ıdrarda yapmayı dusunmuyorum hayırlısı bakalım rabbım ısteyen herkese hayırlı saglıklı evlatlar nasıb etsın

bugun toplama islemim gerceklesti 4 yumurta aldilar sadece 2 tanesini olgun dediler. Esimde stres yapti sperm veremedi TESE yaptilar mecburen cok kotu bir gin gecirdik cok ( Ne olur dua edin bize arkadaslar 2 yumurtamda dollensin((

canım benım stres yapma olumlu olmaya calıs yumurtaların ıkısıde dollenıp ıkısıde tutar ıkız annesı olursun ınsaallah

kızlar okuldan yeni geldim koştur koştur bilgisayarı açtım. çok sevindim ya allah sonuna kadar sorunsuz bir hamilelik yaşatır inşallah. darısı listenin devamına................

hemen listeyi güncelleyelim.

anne adayı.....................................................transfer tarihi..........................................................test tarihi..............................................sonuç

daphnecan.............................................................23 ocak.................................................................3 şubat...................................................... :Saruboceq:

bungee..................................................................21 ocak.................................................................4 şubat...................................................... :Saruboceq: -

deniz2222.............................................................23 ocak.................................................................5 şubat....................................................... :Saruboceq: -

sibel12.................................................................23 ocak..................................................................5 şubat..................................................... :sm_cool: :CüvCüv:

chem....................................................................?..........................................................................5 şubat....................................................... :sm_cool: :CüvCüv:

Gler16...................................................................?...........................................................................6şubat....................................................... :Saruboceq:

nur5555................................................................27 ocak.................................................................8 şubat...................................................... :sm_cool: :CüvCüv:
laubali...................................................................26 ocak.................................................................9 şubat....................................................... :Saruboceq:

deryam....................................................................?........................................................................9 şubat....................................................... :Saruboceq:

anivehani.................................................................?.........................................................................10 şubat...................................................... :Saruboceq:

nurtopu .............................................................30 ocak.................................................................10 şubat...................................................... :sm_cool: :CüvCüv:

barben17 .............................................................30 ocak.................................................................10 şubat...................................................... :Saruboceq:

23 SM.................................................................. 30 ocak...............................................................11 şubat....................................................... :Saruboceq:

aykara2.................................................................30 ocak...............................................................11 şubat....................................................... :Saruboceq:

Banaoi..................................................................30 ocak................................................................11 şubat...................................................... :Saruboceq:

seval021................................................................30 ocak...............................................................12 şubat....................................................... :Saruboceq:

ceren77..................................................................31 ocak..............................................................12 şubat........................................................ :Saruboceq:

asude...................................................................1 şubat................................................................12 şubat........................................................ :Saruboceq:

boniibon...............................................................1 şubat................................................................12 şubat........................................................ :Saruboceq:

pperfinya................................................................3 şubat..............................................................14 şubat........................................................ :Saruboceq:

eda2307................................................................3 şubat................................................................14 şubat....................................................... :Saruboceq:

melisesra...............................................................5 şubat...............................................................14 şubat........................................................ :Saruboceq:

artrit.......................................................................5 şubat.............................................................14 şubat ........................................................ :Saruboceq:

gitaro......................................................................?.......................................................................15 şubat....................................................... :Saruboceq:

cemre18...............................................................2 şubat................................................................15 şubat........................................................... :Saruboceq:

hayat70................................................................6 şubat................................................................18 şubat........................................................... :Saruboceq:

aleyna222...............................................................?..............................................................................?.............................................................. :Saruboceq:

Son düzenleme:
nurtopu seninle aynı gün yaptırmışız transferi. önce hayırlı olsun.

erken test yaptırmışsın. kan testinden önce evde test yaptın mı bir de kaçıncı gün transferi. benim ki 3. gün. listeyi böyle görünce çok sevindim. :sm_cool:

evet kızlar listedeki hamiş sayımız git gide artıyor bu arada 23sm canım bak listeye eklemen gerekenler var mesela buhar arkadaşımız gibi

evet kızlar listedeki hamiş sayımız git gide artıyor bu arada 23sm canım bak listeye eklemen gerekenler var mesela buhar arkadaşımız gibi

canım koştur koştur sonuçlara baktım diğer arkadaşları tam takip edemedim. şidi eklerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…