arkadaşlar merhaba benimde bugün 9. günüm daynamadım ve hayatımda ilk defa test yaptım ikinci çizgi silik çıktı idrarda çıkıp kanda çıkmayan varmı şimdide bunun stresi başladı
tamam canım bende öyle düşünüyordum rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
kızlar an önce tuvalette gittim ve lekemin geldiğini farkettim,sizce ne olabilir bayagı tedirgin oldum çünkü
kızlar 5 dakika önce test yaptım silikte olsa 2. çizgi var. defalarca gözlerimi açtım kapadım var işte......
yarın sabah yeniden yapıcam allahım nolur pozitif olsun :Saruboceq:
benim bugün 10. günüm acaba yarın bende mi test yaptırsam acele etmek te istemiyorum ama .....
kızlar 5 dakika önce test yaptım silikte olsa 2. çizgi var. defalarca gözlerimi açtım kapadım var işte......
canım ben bugün başlıyorum.sanırım transferimiz ve sonuç günümüz aynı.bende kansulandırıcı iğne oluyorum.inşallah güzel sonuçlar alırız
Canim insallah sonucun pozitif olur.Allahim yüzünü güldürsün.Merakla haberini bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?