Transfer sonrası sonuç bekleyenler

arkadaşlar merhaba benimde bugün 9. günüm daynamadım ve hayatımda ilk defa test yaptım ikinci çizgi silik çıktı idrarda çıkıp kanda çıkmayan varmı şimdide bunun stresi başladı

canım idrarada çıkmışsa kanda da çıkar. yarın sabah bir daha dene.

tamam canım bende öyle düşünüyordum rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

asude merhaba canım ben 7.gün adet olacakmışım gibi sancı hissettim çok olmasada halen devam ediyor aslında bütün adet belirtilerini yaşıyorum kasık ağrısı,bel ağrısı,sıcak basması ,bacaklarımda ağrı ve üşüme ,ayaklarımın bi türlü ısınmaması,baş dönmesi,halsizlik ,baş ağrısı ama bu belirtiler bende adetten önce hep olurdu zaten kafam rahatlasın diye yaptım aslında çok sabırlıyımdır ama bi deneyeyim dedim 2. çizgiyi silik görünce inanamadım inşallah rabbim tamamına erdirir hayal kırıklığı yaşamaktanda çok korkuyorum

kızlar an önce tuvalette gittim ve lekemin geldiğini farkettim,sizce ne olabilir bayagı tedirgin oldum çünkü

kızlar 5 dakika önce test yaptım silikte olsa 2. çizgi var. defalarca gözlerimi açtım kapadım var işte......

yarın sabah yeniden yapıcam allahım nolur pozitif olsun :Saruboceq:

kızlar 5 dakika önce test yaptım silikte olsa 2. çizgi var. defalarca gözlerimi açtım kapadım var işte......

inş. pozitiftir canım bizimde yüzümüz gülsün artık demi :Saruboceq:

benim bugün 10. günüm acaba yarın bende mi test yaptırsam acele etmek te istemiyorum ama .....

merhabalar herkese.......nurtopu ve nur5555 gözünüz aydın allah tamamına erdirsin ve liste uzayıp gitsin,ben de bugün 14.gün değerime baktırdım 834 olmuş artık jele geçtim ve allh kısmet ederse iki hafta sonra ilk ultrasonum var

canım ben bugün başlıyorum.sanırım transferimiz ve sonuç günümüz aynı.bende kansulandırıcı iğne oluyorum.inşallah güzel sonuçlar alırız

canım sen dr ile konuştun mu çalışmana izin verdi mi. benim ki ağrın yoksa çalış dedi ama bugün okula gittiğim için pişman oldum. yarın rapor alıcam

anne adayı.....................................................transfer tarihi..........................................................test tarihi..............................................sonuç

daphnecan.............................................................23 ocak.................................................................3 şubat...................................................... :Saruboceq:

bungee..................................................................21 ocak.................................................................4 şubat...................................................... :Saruboceq: -

deniz2222.............................................................23 ocak.................................................................5 şubat....................................................... :Saruboceq: -

sibel12.................................................................23 ocak..................................................................5 şubat..................................................... :sm_cool: :CüvCüv:

chem....................................................................?..........................................................................5 şubat....................................................... :sm_cool: :CüvCüv:

Gler16...................................................................?...........................................................................6şubat....................................................... :Saruboceq:

nur5555................................................................27 ocak.................................................................8 şubat...................................................... :sm_cool: :CüvCüv:
laubali...................................................................26 ocak.................................................................9 şubat....................................................... :Saruboceq:

deryam....................................................................?........................................................................9 şubat....................................................... :Saruboceq:

anivehani.................................................................?.........................................................................10 şubat...................................................... :Saruboceq:

nurtopu .............................................................30 ocak.................................................................10 şubat...................................................... :sm_cool: :CüvCüv:

barben17 .............................................................30 ocak.................................................................10 şubat...................................................... :Saruboceq:

23 SM.................................................................. 30 ocak...............................................................11 şubat....................................................... :Saruboceq:

aykara2.................................................................30 ocak...............................................................11 şubat....................................................... :Saruboceq:

Banaoi..................................................................30 ocak................................................................11 şubat...................................................... :Saruboceq:

seval021................................................................30 ocak...............................................................12 şubat....................................................... :Saruboceq:

ceren77..................................................................31 ocak..............................................................12 şubat........................................................ :Saruboceq:

asude...................................................................1 şubat................................................................12 şubat........................................................ :Saruboceq:

boniibon...............................................................1 şubat................................................................12 şubat........................................................ :Saruboceq:

pperfinya................................................................3 şubat..............................................................14 şubat........................................................ :Saruboceq:

eda2307................................................................3 şubat................................................................14 şubat....................................................... :Saruboceq:

melisesra...............................................................5 şubat...............................................................14 şubat........................................................ :Saruboceq:

artrit.......................................................................5 şubat.............................................................14 şubat ........................................................ :Saruboceq:

gitaro......................................................................?.......................................................................15 şubat....................................................... :Saruboceq:

cemre18...............................................................2 şubat................................................................15 şubat........................................................... :Saruboceq:

buhar....................................................................4şubat................................................................16şubat........................................................... :Saruboceq:

hayat70................................................................6 şubat................................................................18 şubat........................................................... :Saruboceq:

aleyna222...............................................................?..............................................................................?.............................................................. :Saruboceq:

Son düzenleme:
arkadaşlar listeye eklemeyi unuttuğum arkadaşlar varsa olursa nolur yanlış anlamayın. gözden kaçırırsam hatırlatın lütfen

Canim insallah sonucun pozitif olur.Allahim yüzünü güldürsün.Merakla haberini bekliyorum.

Canim insallah sonucun pozitif olur.Allahim yüzünü güldürsün.Merakla haberini bekliyorum.

inşallah allahım nolur bende dahil isteyen herkese nasip et. yarın sabah önce testi tekrarlayacağım sonra hast. gidip kan testi yapıcam inşallah hayırlısıyla pozitif olur

ay ne güzel liste doluyor valla çok güzel görünüyor buradan...

barben17 bugün test yaptıracak mısın?

Gler16 anivehani nerdesiniz.

Kızlar bende şimdi idrar testi yaptım silikte olsa ikinci çıktı ilk defa gözlerime inanamıyorum şimdi kan testi yaptırmaya gidiyorum inşallah benim herkesin pozitif olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…