ya kızlar içim de bir his var olmadı diye bir umutsuzluk kaplamaya başladı beni yarın 7 günüm kandan baktırıcam bakalım dayanamıyorum ya
kızlar 5 dakika önce test yaptım silikte olsa 2. çizgi var. defalarca gözlerimi açtım kapadım var işte......
yarın sabah yeniden yapıcam allahım nolur pozitif olsun :Saruboceq:
23SM ve ceren77 çok merak ettim sonuçlarınızı inşallah pozitif olur, benimde test günüm 11 i ama ben bugün yaptırcam kan testi bekleyemiyorum artık
canım sen dr ile konuştun mu çalışmana izin verdi mi. benim ki ağrın yoksa çalış dedi ama bugün okula gittiğim için pişman oldum. yarın rapor alıcam
kızlar 4 tane kaliteli yumurtam çıkmış çok üzüldüm
Canım üzülme Zaten 2 yada 3 embiyo transfer ediyorlar sıkma canını Allah inşallah onlarla meleklerini verir.
teşekkür ederim canım size bişi sorucam embriyo dondurma ücreti ne kadar biliyormusunuz
kızlar bu sabah 6 itibariyle bebişlerimi kaybettiminşallah benden baska kimse bu acıyı yasamaz..Allahım hepinizin yardımcısı olsun
anne adayı.....................................................transfer tarihi..........................................................test tarihi..............................................sonuç
daphnecan.............................................................23 ocak.................................................................3 şubat...................................................... :Saruboceq:
bungee..................................................................21 ocak.................................................................4 şubat...................................................... :Saruboceq: -
deniz2222.............................................................23 ocak.................................................................5 şubat....................................................... :Saruboceq: -
sibel12.................................................................23 ocak..................................................................5 şubat..................................................... :sm_cool: :CüvCüv:
chem....................................................................?..........................................................................5 şubat....................................................... :sm_cool: :CüvCüv:
Gler16...................................................................?...........................................................................6şubat....................................................... :Saruboceq:
nur5555................................................................27 ocak.................................................................8 şubat...................................................... :sm_cool: :CüvCüv:
laubali...................................................................26 ocak.................................................................9 şubat....................................................... :Saruboceq:
deryam....................................................................?........................................................................9 şubat....................................................... :Saruboceq:
anivehani.................................................................?.........................................................................10 şubat...................................................... :Saruboceq:
nurtopu .............................................................30 ocak.................................................................10 şubat...................................................... :sm_cool: :CüvCüv:
barben17 .............................................................30 ocak.................................................................10 şubat...................................................... :Saruboceq:
23 SM.................................................................. 30 ocak...............................................................11 şubat....................................................... :Saruboceq:
aykara2.................................................................30 ocak...............................................................11 şubat....................................................... :Saruboceq:
Banaoi..................................................................30 ocak................................................................11 şubat...................................................... :Saruboceq:
seval021................................................................30 ocak...............................................................12 şubat....................................................... :Saruboceq:
ceren77..................................................................31 ocak..............................................................12 şubat........................................................ :Saruboceq:
asude...................................................................1 şubat................................................................12 şubat........................................................ :Saruboceq:
boniibon...............................................................1 şubat................................................................12 şubat........................................................ :Saruboceq:
pperfinya................................................................3 şubat..............................................................14 şubat........................................................ :Saruboceq:
eda2307................................................................3 şubat................................................................14 şubat....................................................... :Saruboceq:
melisesra...............................................................5 şubat...............................................................14 şubat........................................................ :Saruboceq:
artrit.......................................................................5 şubat.............................................................14 şubat ........................................................ :Saruboceq:
gitaro......................................................................?.......................................................................15 şubat....................................................... :Saruboceq:
cemre18...............................................................2 şubat................................................................15 şubat........................................................... :Saruboceq:
buhar....................................................................4şubat................................................................16şubat........................................................... :Saruboceq:
hayat70................................................................6 şubat................................................................18 şubat........................................................... :Saruboceq:
aleyna222...............................................................?..............................................................................?.............................................................. :Saruboceq:
kızlar bu sabah 6 itibariyle bebişlerimi kaybettiminşallah benden baska kimse bu acıyı yasamaz..Allahım hepinizin yardımcısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?