Transfer sonrası sonuç bekleyenler

23SM ve ceren77 çok merak ettim sonuçlarınızı inşallah pozitif olur, benimde test günüm 11 i ama ben bugün yaptırcam kan testi bekleyemiyorum artık

kızlar 5 dakika önce test yaptım silikte olsa 2. çizgi var. defalarca gözlerimi açtım kapadım var işte......

yarın sabah yeniden yapıcam allahım nolur pozitif olsun :Saruboceq:

arkadaşım senin hazırladığın liste uğurlu geldi bende diyorumki bu liste bol hamileli bir liste olucakkkk :))))

sende içini ferah tut güzel olucak :))

canım sen dr ile konuştun mu çalışmana izin verdi mi. benim ki ağrın yoksa çalış dedi ama bugün okula gittiğim için pişman oldum. yarın rapor alıcam

evet canım okula gittim.çok yorucuydu.ve dersliğim 4. katta.ama bi yerlerden başlamak gerekiyodu.hep yatamazdım.ben bugünde gidiyorum.canım senin adına çok sevindim.inşallah kandada çıkar.Rabbim kucağına almayı nasip etsin.inan kendimde çıkmış kadar sevindim.ben idrar testine cesaret edemiyorum.ama belki yarın yaparım.

23SM canım sonuç ne oldu? çok merak ediyorum.kan verdinmi?çok heyecanlandım.inşallah bu listedeki herkesin hamile olduğunu duyarız.aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

kızlar bu sabah 6 itibariyle bebişlerimi kaybettim inşallah benden baska kimse bu acıyı yasamaz..Allahım hepinizin yardımcısı olsun

kızlar bu sabah 6 itibariyle bebişlerimi kaybettim inşallah benden baska kimse bu acıyı yasamaz..Allahım hepinizin yardımcısı olsun

geçmiş olsun
nolduki sorun neydi bebeklerin nekadarlıktı
çok zor canım allah yardımcın olsun sabır versin

selamlar, bugün yarıyı geçtim, transfer günümü de ekleyebilirsiniz GİTARO 3 Şubat, sonuç 15 şubat

kaldı 6 gün,

geçmiş olsun canım ne oldu ki birden mi başladı kanama çok zordur bilirim allah sabırlar versin ve bir daha hiçbirimize yaşatmasın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…