- 3 Eylül 2012
- 207
- 2
- 48
test yaptın mı meryem??transferin kaçıncı günü bugün?
transferimin 8.günüydü dün. eşim dahil kimse duş alma diyordu. ama bana verilen kağıtta duş alabilir uçağa otobüse binebilirsin yazıyordu. bundan cesaret alarak duşa girdim. duştan çıkarken sancı ve yoğun kanama başladı hala öyle. doktoru aradım test günüm 13 ü normalde. bugün kan ver dedi. kanamalı olarak ve anneler gününü zavallı annemin burnundan getirerek az önce kan verdim. sonuç bir saat sonra. aldırıp doktoruma fakslatacağım. Allahım ben nerde yanlış yaptım. duş aldığım için herkes hatayı bendu bulıyor. ben de kendimi suçluyorum okadar emek boşa gitti. en çok da eşim için üzülüyorum. bana gözü gibi baktı ..... şuan şiddetli yağmur yağıyor ama benim gözümden yüreğimden dökülenlerin yanında hiç kalır ..
aminn.hepimize inşallah canım.
rabbim hep mutluluklar paylaşmayı nasip eylesin.
kesinlikle kendinizi suçlamayın ben transferden 2 gün sonra duş aldım.çok erken idrar testi yaptım negatif çıkınca ağır şeylerde kaldırdım nasılsa bebek yok diye 9.gün test yaptırdım.hamile olduğumu öğrendim.malesef tam 1 ay önce 6 aylık bebeğimi kaybettim.kendinizi suçlamayın sonucu bekleyin.ben bebeğim öldüğü halde tekrar denicem sizde sonuç negatif çıkarsa(inşallah pozitif çıkar)denemekten vazgeçmeyin allah yardımcınız olsun.[/QUOTE
Benimde bugün 9. Gün idrar testi yyaptım ikinci çizgi çok silik cikti sanirim tutmadıerkende değildi çikmadi desem. Perşembe kan geçen inş pozitif cikar
kesinlikle kendinizi suçlamayın ben transferden 2 gün sonra duş aldım.çok erken idrar testi yaptım negatif çıkınca ağır şeylerde kaldırdım nasılsa bebek yok diye 9.gün test yaptırdım.hamile olduğumu öğrendim.malesef tam 1 ay önce 6 aylık bebeğimi kaybettim.kendinizi suçlamayın sonucu bekleyin.ben bebeğim öldüğü halde tekrar denicem sizde sonuç negatif çıkarsa(inşallah pozitif çıkar)denemekten vazgeçmeyin allah yardımcınız olsun.
Bende ikinci gün duş aalem body olmadı öyle korkma bu yüzdende kendini suçlama inş Bisy olmamistirtransferimin 8.günüydü dün. eşim dahil kimse duş alma diyordu. ama bana verilen kağıtta duş alabilir uçağa otobüse binebilirsin yazıyordu. bundan cesaret alarak duşa girdim. duştan çıkarken sancı ve yoğun kanama başladı hala öyle. doktoru aradım test günüm 13 ü normalde. bugün kan ver dedi. kanamalı olarak ve anneler gününü zavallı annemin burnundan getirerek az önce kan verdim. sonuç bir saat sonra. aldırıp doktoruma fakslatacağım. Allahım ben nerde yanlış yaptım. duş aldığım için herkes hatayı bendu bulıyor. ben de kendimi suçluyorum okadar emek boşa gitti. en çok da eşim için üzülüyorum. bana gözü gibi baktı ..... şuan şiddetli yağmur yağıyor ama benim gözümden yüreğimden dökülenlerin yanında hiç kalır ..
Bende ikinci gün duş aldim birşey olmadı öyle korkma bu yüzdende kendini suçlama inş Bisy olmamistirtransferimin 8.günüydü dün. eşim dahil kimse duş alma diyordu. ama bana verilen kağıtta duş alabilir uçağa otobüse binebilirsin yazıyordu. bundan cesaret alarak duşa girdim. duştan çıkarken sancı ve yoğun kanama başladı hala öyle. doktoru aradım test günüm 13 ü normalde. bugün kan ver dedi. kanamalı olarak ve anneler gününü zavallı annemin burnundan getirerek az önce kan verdim. sonuç bir saat sonra. aldırıp doktoruma fakslatacağım. Allahım ben nerde yanlış yaptım. duş aldığım için herkes hatayı bendu bulıyor. ben de kendimi suçluyorum okadar emek boşa gitti. en çok da eşim için üzülüyorum. bana gözü gibi baktı ..... şuan şiddetli yağmur yağıyor ama benim gözümden yüreğimden dökülenlerin yanında hiç kalır ..
Benimde bugün 9. Gün idrar testi yyaptım ikinci çizgi çok silik cikti sanirim tutmadıerkende değildi çikmadi desem. Perşembe kan geçen inş pozitif cikar
benim 5.gün embriyosuydu normalde 10.günde test yaptırmam lazımdı.ama ben arkadaşımın ısrarı ile kanda baktırdım pozitif sonucu gördüm rabbim inş hayırlısı ile pozitif sonucu almayı nasip etsin sizede.bende tekrardan başlıycam kısmetse
Cnm hamile olunca ikinci çizgi silik çıkıyo zaten bnce hayırlı olsun şimdiden 😃
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
hiç moralini bozma canım..inan herşey sebep..rabbim ne emrettiyse o yaşanıyor. benim merkezde de 3. gün duş alabilirsiniz dendi ve sanırım çoğu kişi senin kadar bile beklememiştir.transferimin 8.günüydü dün. eşim dahil kimse duş alma diyordu. ama bana verilen kağıtta duş alabilir uçağa otobüse binebilirsin yazıyordu. bundan cesaret alarak duşa girdim. duştan çıkarken sancı ve yoğun kanama başladı hala öyle. doktoru aradım test günüm 13 ü normalde. bugün kan ver dedi. kanamalı olarak ve anneler gününü zavallı annemin burnundan getirerek az önce kan verdim. sonuç bir saat sonra. aldırıp doktoruma fakslatacağım. Allahım ben nerde yanlış yaptım. duş aldığım için herkes hatayı bendu bulıyor. ben de kendimi suçluyorum okadar emek boşa gitti. en çok da eşim için üzülüyorum. bana gözü gibi baktı ..... şuan şiddetli yağmur yağıyor ama benim gözümden yüreğimden dökülenlerin yanında hiç kalır ..
canm hadi gözün aydın...buraya yazdım okumadın sanırım..8. gün benim 2 testimde de zorla görebildiğim hayal meyal bir çizgi vaardı. ama kanda pozitifti..1 saat içinde idrar negatif kan pozitifti.. olumsuz düşünme oldu inşaALLAHBugün 9. Gün dayanamadım idrar testi yaptım ikinci çizgi silik cikti net dgldi çok canm sıkldi az azda leke gelmeye basladi iki gündür tam kan gibi değil ama bilmiyorum çok canim sikkin: (
Yani seni boşu boşuna asla sevindirmek istemem ama bnmde o şekilde silik çıkmıştı doktora gittiğimde hamile oldugumu öğrendim şimdi Allah bağışlarsa iki aylık oğlum war 😊
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sağol canim inş tutunmuştur cçok canim sıkldi sabah. Kan geliyor ara ara onu anlamadım simdidehiç moralini bozma canım..inan herşey sebep..rabbim ne emrettiyse o yaşanıyor. benim merkezde de 3. gün duş alabilirsiniz dendi ve sanırım çoğu kişi senin kadar bile beklememiştir.
kan sonucunu paylaş canm..rabbim bir mucizesini de sana yaşatsın inşaallaahh..
canm hadi gözün aydın...buraya yazdım okumadın sanırım..8. gün benim 2 testimde de zorla görebildiğim hayal meyal bir çizgi vaardı. ama kanda pozitifti..1 saat içinde idrar negatif kan pozitifti.. olumsuz düşünme oldu inşaALLAH
transferimin 8.günüydü dün. eşim dahil kimse duş alma diyordu. ama bana verilen kağıtta duş alabilir uçağa otobüse binebilirsin yazıyordu. bundan cesaret alarak duşa girdim. duştan çıkarken sancı ve yoğun kanama başladı hala öyle. doktoru aradım test günüm 13 ü normalde. bugün kan ver dedi. kanamalı olarak ve anneler gününü zavallı annemin burnundan getirerek az önce kan verdim. sonuç bir saat sonra. aldırıp doktoruma fakslatacağım. Allahım ben nerde yanlış yaptım. duş aldığım için herkes hatayı bendu bulıyor. ben de kendimi suçluyorum okadar emek boşa gitti. en çok da eşim için üzülüyorum. bana gözü gibi baktı ..... şuan şiddetli yağmur yağıyor ama benim gözümden yüreğimden dökülenlerin yanında hiç kalır ..
Sağol canim inş tutunmuştur cçok canim sıkldi sabah. Kan geliyor ara ara onu anlamadım simdide
yapma arkadaşım yapma..dün 2. çizgi çıktı diye sevinmiştim.bu gün 2 idrar testi de tek çzgi çıktı.saatlerdir ağlıyordum.eşim dayanamdı hastaneye gittik... binlerce şükür RABBİ TEALAya kanda pozitif çıktı...
çook fenayım hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?