Transfer sonrası sonuç bekleyenler

test yaptın mı meryem??transferin kaçıncı günü bugün?

yaptım dün sabah. ayın 2 sinde transfer yapılmıştı. idrar testi negatif çıktı. dün iyiydim leke şeklinde kan da gelmiyordu üstelik. ta ki akşam duş alana kadar....çok kötüyüm şuan

transferimin 8.günüydü dün. eşim dahil kimse duş alma diyordu. ama bana verilen kağıtta duş alabilir uçağa otobüse binebilirsin yazıyordu. bundan cesaret alarak duşa girdim. duştan çıkarken sancı ve yoğun kanama başladı hala öyle. doktoru aradım test günüm 13 ü normalde. bugün kan ver dedi. kanamalı olarak ve anneler gününü zavallı annemin burnundan getirerek az önce kan verdim. sonuç bir saat sonra. aldırıp doktoruma fakslatacağım. Allahım ben nerde yanlış yaptım. duş aldığım için herkes hatayı bendu bulıyor. ben de kendimi suçluyorum okadar emek boşa gitti. en çok da eşim için üzülüyorum. bana gözü gibi baktı ..... şuan şiddetli yağmur yağıyor ama benim gözümden yüreğimden dökülenlerin yanında hiç kalır ..

kesinlikle kendinizi suçlamayın ben transferden 2 gün sonra duş aldım.çok erken idrar testi yaptım negatif çıkınca ağır şeylerde kaldırdım nasılsa bebek yok diye 9.gün test yaptırdım.hamile olduğumu öğrendim.malesef tam 1 ay önce 6 aylık bebeğimi kaybettim.kendinizi suçlamayın sonucu bekleyin.ben bebeğim öldüğü halde tekrar denicem sizde sonuç negatif çıkarsa(inşallah pozitif çıkar)denemekten vazgeçmeyin allah yardımcınız olsun.

aminn.hepimize inşallah canım.
rabbim hep mutluluklar paylaşmayı nasip eylesin.

Bugün 9. Gün dayanamadım idrar testi yaptım ikinci çizgi silik cikti net dgldi çok canm sıkldi az azda leke gelmeye basladi iki gündür tam kan gibi değil ama bilmiyorum çok canim sikkin: (

Benimde bugün 9. Gün idrar testi yyaptım ikinci çizgi çok silik cikti sanirim tutmadı erkende değildi çikmadi desem. Perşembe kan geçen inş pozitif cikar

Bende ikinci gün duş aalem body olmadı öyle korkma bu yüzdende kendini suçlama inş Bisy olmamistir

Bende ikinci gün duş aldim birşey olmadı öyle korkma bu yüzdende kendini suçlama inş Bisy olmamistir

Benimde bugün 9. Gün idrar testi yyaptım ikinci çizgi çok silik cikti sanirim tutmadı erkende değildi çikmadi desem. Perşembe kan geçen inş pozitif cikar

benim 5.gün embriyosuydu normalde 10.günde test yaptırmam lazımdı.ama ben arkadaşımın ısrarı ile kanda baktırdım pozitif sonucu gördüm rabbim inş hayırlısı ile pozitif sonucu almayı nasip etsin sizede.bende tekrardan başlıycam kısmetse

Cnm hamile olunca ikinci çizgi silik çıkıyo zaten bnce hayırlı olsun şimdiden 😃

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benim 4. Gün embriyo suydu 9. Gün yaptm idrar testini çok silik ikinci çizgi erken miyaptm acaba

Cnm hamile olunca ikinci çizgi silik çıkıyo zaten bnce hayırlı olsun şimdiden 😃

Gerçekten mi ya sabahtan beri iiçim içimi yoyo bide leke leke kan geldi tutunma kani olabilirmiş acaba kasklar ve belim çok agriyo

Yani seni boşu boşuna asla sevindirmek istemem ama bnmde o şekilde silik çıkmıştı doktora gittiğimde hamile oldugumu öğrendim şimdi Allah bağışlarsa iki aylık oğlum war 😊

hiç moralini bozma canım..inan herşey sebep..rabbim ne emrettiyse o yaşanıyor. benim merkezde de 3. gün duş alabilirsiniz dendi ve sanırım çoğu kişi senin kadar bile beklememiştir.
kan sonucunu paylaş canm..rabbim bir mucizesini de sana yaşatsın inşaallaahh..

Bugün 9. Gün dayanamadım idrar testi yaptım ikinci çizgi silik cikti net dgldi çok canm sıkldi az azda leke gelmeye basladi iki gündür tam kan gibi değil ama bilmiyorum çok canim sikkin: (
canm hadi gözün aydın...buraya yazdım okumadın sanırım..8. gün benim 2 testimde de zorla görebildiğim hayal meyal bir çizgi vaardı. ama kanda pozitifti..1 saat içinde idrar negatif kan pozitifti.. olumsuz düşünme oldu inşaALLAH

Rabbim size bagislasin inş bize de nasip etsin. Peki kan geldi hic senden çok yok ama ara ara geliyor iki gundur

Sağol canim inş tutunmuştur cçok canim sıkldi sabah. Kan geliyor ara ara onu anlamadım simdide

Allah razı olsun sizde bi an önce bu duyguyu tatmayı nasip etsin rabbim çok büyük dualarım sizinle! Lekeler gelmesi çok normal cnm özellikle ağrı olması çok normal Allahın izniyle hamilesin içini ferah tut bizede burdan hbr wer olurmu? ☺️

canm o kanmanın duş almanla alaksı yaok haytaım önce bıraz sakınleş bebegın sennleyse ona zarar verme test sonucunu bekle bebek düşürmek öyle kolay degil lütfen üzme kendini şuan ne ilaç kullanıyorsun canm kasıklarında agrı sancı varmı kanamannın yogunlugu nekadar leke şeklındemı adet seklındemı

tabrıklerrr allah sagsalım kucagna almayı nasip etsin canmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…