senındmı kanamn var kaçıncı günün bugun transferden sonra canmm
kesinlikle kendinizi suçlamayın ben transferden 2 gün sonra duş aldım.çok erken idrar testi yaptım negatif çıkınca ağır şeylerde kaldırdım nasılsa bebek yok diye 9.gün test yaptırdım.hamile olduğumu öğrendim.malesef tam 1 ay önce 6 aylık bebeğimi kaybettim.kendinizi suçlamayın sonucu bekleyin.ben bebeğim öldüğü halde tekrar denicem sizde sonuç negatif çıkarsa(inşallah pozitif çıkar)denemekten vazgeçmeyin allah yardımcınız olsun.[/QUOTE
Benimde bugün 9. Gün idrar testi yyaptım ikinci çizgi çok silik cikti sanirim tutmadıerkende değildi çikmadi desem. Perşembe kan geçen inş pozitif cikar
neden kaybettım canm 6 aylık bebegını
Benim bugün 9. Gün leke leke geliyordu dün bugün biraz arttı santim belin ve kasiklarim da agri var
Allah razı olsun sizde bi an önce bu duyguyu tatmayı nasip etsin rabbim çok büyük dualarım sizinle! Lekeler gelmesi çok normal cnm özellikle ağrı olması çok normal Allahın izniyle hamilesin içini ferah tut bizede burdan hbr wer olurmu? ☺️
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
test yaptınmı doktorunu aradınmı suan ne ilaç kullanıyorsun canm
İdrar testi yaptm ikinci çizgi silik cikti koraspirin Folik asit ve jel kullanıyor um başka vermedi dr
kanaman varsa neden igne vermedıkı doktorun progestan amp doktorunla bırdaha görüş istersen ve yat canm istirat et allah yardımcın olsun lekelnmemı kanamamı jelde bazen öyle kahverengı gelebılıyor gerı doktoruna net bır sekılde anlat mutlaka görüş
neden kaybettım canm 6 aylık bebegını
rahim ağzı yetmezliği dendi canım bugün tam 1 ay oldu.
rahim ağzı yetmezliği dendi canım bugün tam 1 ay oldu.
banada 1 sene oldu canm aynı neden den doktor bılemedı 21 haftalıkken bırden kanama sancı 1 hafta hastanede yattım sancılarla ama sondadan enfeksıyon kaptım ates yukseldı bebekler yasıyodu zorla dogurtturdular yoksa ben havala gecırıyordmm bende aynı aıcyı cektım ıkızlerımı kaybettım rabbım sabrını attırsın gecmıyor malesef acın unutamıyorsunn
kesinlikle kendinizi suçlamayın ben transferden 2 gün sonra duş aldım.çok erken idrar testi yaptım negatif çıkınca ağır şeylerde kaldırdım nasılsa bebek yok diye 9.gün test yaptırdım.hamile olduğumu öğrendim.malesef tam 1 ay önce 6 aylık bebeğimi kaybettim.kendinizi suçlamayın sonucu bekleyin.ben bebeğim öldüğü halde tekrar denicem sizde sonuç negatif çıkarsa(inşallah pozitif çıkar)denemekten vazgeçmeyin allah yardımcınız olsun.
Bende ikinci gün duş aldim birşey olmadı öyle korkma bu yüzdende kendini suçlama inş Bisy olmamistir
hiç moralini bozma canım..inan herşey sebep..rabbim ne emrettiyse o yaşanıyor. benim merkezde de 3. gün duş alabilirsiniz dendi ve sanırım çoğu kişi senin kadar bile beklememiştir.
kan sonucunu paylaş canm..rabbim bir mucizesini de sana yaşatsın inşaallaahh..
canm hadi gözün aydın...buraya yazdım okumadın sanırım..8. gün benim 2 testimde de zorla görebildiğim hayal meyal bir çizgi vaardı. ama kanda pozitifti..1 saat içinde idrar negatif kan pozitifti.. olumsuz düşünme oldu inşaALLAH
Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah. sonucu aldım. doktorun dediğine göre gebelik oluşmamış. zaten transferden sonra az az kanama oluyordu leke şeklinde. bunu normal gösterip umudumu arttırmasalardı keşke. Senin yaşadığın da çok acı Allah sabır versin. ben de 2 sene önce düşük yaptım. acısını bilirim. Allah kimseye kaldıramayacağı yükü vermezmiş, Tekrar deneme şansım yok .zaten 2. denememi kredi çekip yaptırdım. bütün emekler boşa gitti ve ben koca bir sıfır için maddi manevi zarar gördüm. Allah biliyor ya bu sefer profa gittik en iyi hastaneyi seçtik.prof sadece tedavi şeklimi belirledi ,tedavimi o yapmadı. ama olmayınca olmuyor işte , olmuyor.........
canm o kanmanın duş almanla alaksı yaok haytaım önce bıraz sakınleş bebegın sennleyse ona zarar verme test sonucunu bekle bebek düşürmek öyle kolay degil lütfen üzme kendini şuan ne ilaç kullanıyorsun canm kasıklarında agrı sancı varmı kanamannın yogunlugu nekadar leke şeklındemı adet seklındemı
ben kaynar suyla yıkandığım için damarlarım açıldı zannettim açıkçası. ama gebelik oluşmamış bile. yani koca bir sıfırla hayatıma devam etmeye çalışıyorum. Annemi de çok üzdüm bugün ona yanıyorum. eşim çalıştığı için teste onunla gittim. bütün gerilimimi ona yansıttım.
Annemizin kıymetini bilelim , kolay anne olunmuyor ...
canım allah yardımcın olsun inşallah tedaviye gerek kalmadan hepimiz hamile kalırız.Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah. sonucu aldım. doktorun dediğine göre gebelik oluşmamış. zaten transferden sonra az az kanama oluyordu leke şeklinde. bunu normal gösterip umudumu arttırmasalardı keşke. Senin yaşadığın da çok acı Allah sabır versin. ben de 2 sene önce düşük yaptım. acısını bilirim. Allah kimseye kaldıramayacağı yükü vermezmiş, Tekrar deneme şansım yok .zaten 2. denememi kredi çekip yaptırdım. bütün emekler boşa gitti ve ben koca bir sıfır için maddi manevi zarar gördüm. Allah biliyor ya bu sefer profa gittik en iyi hastaneyi seçtik.prof sadece tedavi şeklimi belirledi ,tedavimi o yapmadı. ama olmayınca olmuyor işte , olmuyor.........
banada 1 sene oldu canm aynı neden den doktor bılemedı 21 haftalıkken bırden kanama sancı 1 hafta hastanede yattım sancılarla ama sondadan enfeksıyon kaptım ates yukseldı bebekler yasıyodu zorla dogurtturdular yoksa ben havala gecırıyordmm bende aynı aıcyı cektım ıkızlerımı kaybettım rabbım sabrını attırsın gecmıyor malesef acın unutamıyorsunn
başın sağolsun canım seninde.rabbim sabır versin.bizde daha önce anlaşılamazmıydı diye hep sorduk.şimdi tekrar hamile kalırsam riskli hamilelik uzmanı ile devam etmek istiyorum.3.ayımda dikiş atılcağını söyledi doktorum.rabbim hepimizi yardımcısı olsun
ben bir ay duş almayanlar olduğunu duydum kendim duş alınca. ama sonuca göre zaten oluşmamış o yuzden kendimi suçlamıyorum. boşa giden emeklerim için ağladım bütün gün. Allah diğer bekleyenlere benim yaşadığım acıyı yaşatmasın . Anneler gününde anne olmadığımı öğrendim. ailem bügün yanımdaydılar destek oldular. iyiki varlar.
başın sağolsun canım seninde.rabbim sabır versin.bizde daha önce anlaşılamazmıydı diye hep sorduk.şimdi tekrar hamile kalırsam riskli hamilelik uzmanı ile devam etmek istiyorum.3.ayımda dikiş atılcağını söyledi doktorum.rabbim hepimizi yardımcısı olsun
bende aynen canm rısklı gebelık uzmanıyla devam edecem ınss emeklerımız bosa gıtmesın bu sefer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?