Transfer sonrası sonuç bekleyenler

Amin canim allah razi olsun inş hayirlu haberi alayın ilk sizinle paylascam

İdrar testi yaptm ikinci çizgi silik cikti koraspirin Folik asit ve jel kullanıyor um başka vermedi dr

kanaman varsa neden igne vermedıkı doktorun progestan amp doktorunla bırdaha görüş istersen ve yat canm istirat et allah yardımcın olsun lekelnmemı kanamamı jelde bazen öyle kahverengı gelebılıyor gerı doktoruna net bır sekılde anlat mutlaka görüş

Benim bugün 9. Gün daha önce gelmesinihic kan bbugün kahverengi renkte geliyor az az yarın arayacam Dr soracam

Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah. sonucu aldım. doktorun dediğine göre gebelik oluşmamış. zaten transferden sonra az az kanama oluyordu leke şeklinde. bunu normal gösterip umudumu arttırmasalardı keşke. Senin yaşadığın da çok acı Allah sabır versin. ben de 2 sene önce düşük yaptım. acısını bilirim. Allah kimseye kaldıramayacağı yükü vermezmiş, Tekrar deneme şansım yok .zaten 2. denememi kredi çekip yaptırdım. bütün emekler boşa gitti ve ben koca bir sıfır için maddi manevi zarar gördüm. Allah biliyor ya bu sefer profa gittik en iyi hastaneyi seçtik.prof sadece tedavi şeklimi belirledi ,tedavimi o yapmadı. ama olmayınca olmuyor işte , olmuyor.........

Bende ikinci gün duş aldim birşey olmadı öyle korkma bu yüzdende kendini suçlama inş Bisy olmamistir

ben bir ay duş almayanlar olduğunu duydum kendim duş alınca. ama sonuca göre zaten oluşmamış o yuzden kendimi suçlamıyorum. boşa giden emeklerim için ağladım bütün gün. Allah diğer bekleyenlere benim yaşadığım acıyı yaşatmasın . Anneler gününde anne olmadığımı öğrendim. ailem bügün yanımdaydılar destek oldular. iyiki varlar.

güzel dileklerin için saol canım. sonuç negatif. Allah diğer bekleyen arkadaşlara güzel haber almayı nasıp etsin inşallah.

canmm uzulme neolur kendını yıpratma evet cok zor bır ımtıhanın ıcındeyız ama emın ol gebelıgın ılerleyıp umıtlerın artıp karnında onun kıpırtılarını hıssedıp doguma hazırlanıp yada ne bılım tum hazırlıgını yapıp kaybetsen daha zordu evet kaybetmenn herturlusu zor ama beterın beterı var rabbım haykırıslarımızı duysun ve yardımcımız oldun neden tutmadıgı ıcın bır acıklaması oldumu sen bunu sor acıklattır tedavını gör mutlaka rabbım tez vakıtde versın mucızenı allah yar ve yardımcın olsun

ben kaynar suyla yıkandığım için damarlarım açıldı zannettim açıkçası. ama gebelik oluşmamış bile. yani koca bir sıfırla hayatıma devam etmeye çalışıyorum. Annemi de çok üzdüm bugün ona yanıyorum. eşim çalıştığı için teste onunla gittim. bütün gerilimimi ona yansıttım.
Annemizin kıymetini bilelim , kolay anne olunmuyor ...

öyle tabıkı canmm anne olmak ıcın hepımız ne yolları denıyoruz hepimiz öyle canm ben neler cektım neler ama bak tekrar para bırktır dene baska care yok öyle bır his ve istek ki bu ne cabalayabılıyorm ne vazgecebılıyorm sankı yıklmısım bır yere surune surune yola devam edıyorm

canım allah yardımcın olsun inşallah tedaviye gerek kalmadan hepimiz hamile kalırız.

Rabbim YARDIMCINIZ olsun canim biliyorum ne desem bos Acin geçmez ama insallah bi daki denemen tutar. Hic mi oluşmamış nasil anladilar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…