Canım bugün kanda baktırsaydın keşkeye. Benımkı 5.gun dondurulmuş embriyo 2 adet senınkı nasıl ve kaç tane
yani dondurulmuş embriyo mu?
demek ki değill:)
eğer 5. yada 6. gün transferi ise idrar testi yap ama 3. gün ransferi ise erken canım senin için...
hepimiz kıpkırmızı çft çizgiler görelim inşaALLAAHH.
yani dondurulmuş embriyo mu?
demek ki değill:)
eğer 5. yada 6. gün transferi ise idrar testi yap ama 3. gün ransferi ise erken canım senin için...
hepimiz kıpkırmızı çft çizgiler görelim inşaALLAAHH.
Canım bugün kanda baktırsaydın keşkeye. Benımkı 5.gun dondurulmuş embriyo 2 adet senınkı nasıl ve kaç tane
Canım predöktörun 2 testını alıp 4 gun önce sonucu verenini yap. Bırde dondurulmusmu senınkıler.
Karinda agri neden oluyoki bende hic ole bisy yok 6. Gun benimde
Yok canım 12. Günde çıkıyor normalde ama beni idrarda çift çizgi görünce dayanamadım. Bügünde 2.yaptım 155 cumartesı son kez tekrar yapıcım.
dondurulmuşmu sizin kisi?
bende bilemedim:):)
canım gerilme hiç..ama neden oluyormuş, dra sordun mu?
allah gönlümüzün muradını versin inşaALLAH
amin canım. transferden sonra dr u bir kere aradım. corasini bırakmamı söyledi. Bir daha aramadım. aramak istemiyorum da , içimden gelmiyor aramak. eğer kötü bişey varsa ne kadar geç öğrenirsem o kadar iyi diyorum ne bileyim değişik psikolojilerdeyim , hem hazırım hem değilim ...birtek bende olması ayrıca cnımı sıkıyor. en azından biri daha dese bende de aynı sorun var içim rahatlayacak bir nebze , teselli arıyorum bulamıyorum. bu halimden dolayı istediğim gibi dua da edemiyorum,
hadi hayırlısı inşallah. ben de idrar testi yapsam mı dıye heveslendim bu sabah, sonra ara ara kan geldiği için moralim bozuldu vazgeçtim. Ama Allahtan umut kesilmez , ben %1 ihtimal bile olsa son güne kadar ümit etmeye devam edeceğim inşallah...
Ben 9. Gun yapcam idrar testini duramiyorm boyle icim icimi yiyo:)
yapma arkadaşım yapma..dün 2. çizgi çıktı diye sevinmiştim.bu gün 2 idrar testi de tek çzgi çıktı.saatlerdir ağlıyordum.eşim dayanamdı hastaneye gittik... binlerce şükür RABBİ TEALAya kanda pozitif çıktı...
çook fenayım hala
Ama ilkinde iki cizgi cikmis ve kanda pozitif cikms ilki dogru yani
7. günde çıkıp 8. günde çıkmaması anormal ama... çok sıkıntı ettim kendime.demekki güvenmiyeceksin bu testlere
sonuç güzel elhamdulillah.
Evet en guveniliri kan testi ama onuda bekleyemiyoki insan. Rabbim saglikla kucaginizada almyi nasip etsin insallah
aminn.hepimize inşallah canım.
rabbim hep mutluluklar paylaşmayı nasip eylesin.
yapma arkadaşım yapma..dün 2. çizgi çıktı diye sevinmiştim.bu gün 2 idrar testi de tek çzgi çıktı.saatlerdir ağlıyordum.eşim dayanamdı hastaneye gittik... binlerce şükür RABBİ TEALAya kanda pozitif çıktı...
çook fenayım hala
gözün aydn.. Allah tamamına erdirsin . darısı benim ve diğer bekleyenlerin başına. senin embriyo transfer edildiğinde 5 günlükmüydü ?genelde 5 günlükken transfer edilen embriyoların tutunma şansı yüksek oluyor. benim yumurtam az olduğu için 5. güne kadar bekletmediler maalesef. dondurulmuş olmaması ayrıca dezavantaj...
amin canım çok saol..benm 5. gün ama önemli olan kalitesi arkadaşım.sen bol bol dua et gerisini rabbime bırak...
inşallah güzel haberler paylaşırsın topikte...dondurulmuşa da gerek olmaz inşaALLAH
ben de sabah bi şansımı denesem ne kaybederim ki . benim 3. gün transferi. ayrıca dondurulmuşum yok maalesef. olsa bukadar dert etmem zaten . hatta hiç dert etmem. kan gelmese moralim tavan yapacak ama yok hergün azar azar geliyor ... benden başkasında da yok bu dert yani anormal olarak görüyorum doğal olarak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?