AMİN inşallah. benım sancı olsa razıyım. kan görünce geriliyorum artık. bugun yoktu. bi saat önce yegenimin peşinde koşturdum biraz (yarım saat baktım) önce sancı sonra yinr kan. bir haftayı da hayırlısıyla bitirsem de bitse şu sitresim ...inşallah dualarımız kabul olur. Allah isteyen herkese nasip etsin ..
Benımde 5. Gun tranferıydı döndürülmüştü 30 Nisan'da transfer yapıldı 12 Mayıs test günüydü ben dayanamayız dün idrar testi yaptım hafıf sılık şeklide 2.cızgıyı gördüm. Aksam üstü ısrar üzerine klan tahliline gıttım sonuc 55 .26 çıktı .yarın 2. Testı yaptırıcam hayırlısı öldür inşallah.
transferden sonra kanaması olan varmı benim gibi merak ediyorum. diken üstündeyim. zaten beklemek fazlasıyla geriyor bir de kanama olması katmerliyor stresimi....:18:
Dikkat et canim bi sure kosturma yegenin pesindrn ani hareketler olabilr dinlenmene bak bi sure
Valla canim sninki en bastan beri devam ediyo sanirm ama bana bi abla sry demisti kan gelirsr korkma bebisin tutundugnun isareti o demisti insallah sninde oledir
Benımde 5. Gun tranferıydı döndürülmüştü 30 Nisan'da transfer yapıldı 12 Mayıs test günüydü ben dayanamayız dün idrar testi yaptım hafıf sılık şeklide 2.cızgıyı gördüm. Aksam üstü ısrar üzerine klan tahliline gıttım sonuc 55 .26 çıktı .yarın 2. Testı yaptırıcam hayırlısı öldür inşallah.
inşallah canım ya . baştan beri var transfer biraz zor oldu belki ondandır. hayra yoralım hayrolsun inşallah....
aynen öyle yapıyorumda annesi yardıma gelmişti bana. o sırada bakmak zorunda kaldım. daha dikkatli olmalıyız pamuk ipliğne bağlı umutlarımız...
hayırlı olsun çok sevindim. dondurulmuşlarda sonuç erken mi çıkıyor, bana 12. gün kan vermem söylrndi.
dondurulmuşmu sizin kisi?Benmde 2 mayista oldu ama bni 16 sina cagirdilar sizi erken cagirmislar bni neden gec cagirdilr ya:)
canım gerilme hiç..ama neden oluyormuş, dra sordun mu?AMİN inşallah. benım sancı olsa razıyım. kan görünce geriliyorum artık. bugun yoktu. bi saat önce yegenimin peşinde koşturdum biraz (yarım saat baktım) önce sancı sonra yinr kan. bir haftayı da hayırlısıyla bitirsem de bitse şu sitresim ...inşallah dualarımız kabul olur. Allah isteyen herkese nasip etsin ..
dondurulmuşmu sizin kisi?
bende bilemedim:):)
canım gerilme hiç..ama neden oluyormuş, dra sordun mu?
allah gönlümüzün muradını versin inşaALLAH
bugün benim 9. günüm karnım bi ağrıyo bi duruyo uff ölcem stresten daha beş gün var çok korkuyorum yaa :18:
gözün aydın.rabbim tamamına erdirsin canım.
benimde bugün 7.günüm ve bende dayanamayıp idrar testi yaptım hemen 2.pembe çizgi çıktı,ama silikti.inşallah kanda da pozitif sonuçl olurlar ve sağlıkla doğar yavrularımız.sürekli kan vermemek için 11.günü bekliyorum bende.
gözün aydın.rabbim tamamına erdirsin canım.
benimde bugün 7.günüm ve bende dayanamayıp idrar testi yaptım hemen 2.pembe çizgi çıktı,ama silikti.inşallah kanda da pozitif sonuçl olurlar ve sağlıkla doğar yavrularımız.sürekli kan vermemek için 11.günü bekliyorum bende.
Nasil dondurulmusmy anlamadim:) transfer oldm ben
eğer 5. yada 6. gün transferi ise idrar testi yap ama 3. gün ransferi ise erken canım senin için...Benimde kanima girdniz bak simdi:) bende idrar testi yapcam
ağrıları kafana takma canım...benimde karnım çok ağrıyor.şükürler olsun her halimize.bugün benim 9. günüm karnım bi ağrıyo bi duruyo uff ölcem stresten daha beş gün var çok korkuyorum yaa :18:
inşaALLAH canım yaa...çok saolBence sendinde gözunaydın tatlım.ıdrarda 2.cızgıyı gördüyseniz Kanada'da çıkarır.
Benimde kanima girdniz bak simdi:) bende idrar testi yapcam
ağrıları kafana takma canım...benimde karnım çok ağrıyor.şükürler olsun her halimize.
progestan yapıyor onu bence
inşaALLAH canım yaa...çok saol
gelsin artık şu pazartesi,tabii hayırla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?