Transfer sonrası sonuç bekleyenler

Dikkat et canim bi sure kosturma yegenin pesindrn ani hareketler olabilr dinlenmene bak bi sure

Baya sabirsizlanmissn sn:) ben bekliyorum ole kan verecegim gunu insallah rabbim hepimizn yuznu guldururur

transferden sonra kanaması olan varmı benim gibi merak ediyorum. diken üstündeyim. zaten beklemek fazlasıyla geriyor bir de kanama olması katmerliyor stresimi....:18:

Valla canim sninki en bastan beri devam ediyo sanirm ama bana bi abla sry demisti kan gelirsr korkma bebisin tutundugnun isareti o demisti insallah sninde oledir

Dikkat et canim bi sure kosturma yegenin pesindrn ani hareketler olabilr dinlenmene bak bi sure

aynen öyle yapıyorumda annesi yardıma gelmişti bana. o sırada bakmak zorunda kaldım. daha dikkatli olmalıyız pamuk ipliğne bağlı umutlarımız...

Valla canim sninki en bastan beri devam ediyo sanirm ama bana bi abla sry demisti kan gelirsr korkma bebisin tutundugnun isareti o demisti insallah sninde oledir

inşallah canım ya . baştan beri var transfer biraz zor oldu belki ondandır. hayra yoralım hayrolsun inşallah....

hayırlı olsun çok sevindim. dondurulmuşlarda sonuç erken mi çıkıyor, bana 12. gün kan vermem söylrndi.

Benmde 2 mayista oldu ama bni 16 sina cagirdilar sizi erken cagirmislar bni neden gec cagirdilr ya:)
dondurulmuşmu sizin kisi?
bende bilemedim:):)
canım gerilme hiç..ama neden oluyormuş, dra sordun mu?
allah gönlümüzün muradını versin inşaALLAH

gözün aydın.rabbim tamamına erdirsin canım.
benimde bugün 7.günüm ve bende dayanamayıp idrar testi yaptım hemen 2.pembe çizgi çıktı,ama silikti.inşallah kanda da pozitif sonuçl olurlar ve sağlıkla doğar yavrularımız.sürekli kan vermemek için 11.günü bekliyorum bende.

bugün benim 9. günüm karnım bi ağrıyo bi duruyo uff ölcem stresten daha beş gün var çok korkuyorum yaa :18:

Benimde kanima girdniz bak simdi:) bende idrar testi yapcam

Bence sendinde gözunaydın tatlım.ıdrarda 2.cızgıyı gördüyseniz Kanada'da çıkarır.

Nasil dondurulmusmy anlamadim:) transfer oldm ben
yani dondurulmuş embriyo mu?
demek ki değill:)
Benimde kanima girdniz bak simdi:) bende idrar testi yapcam
eğer 5. yada 6. gün transferi ise idrar testi yap ama 3. gün ransferi ise erken canım senin için...
hepimiz kıpkırmızı çft çizgiler görelim inşaALLAAHH.

bugün benim 9. günüm karnım bi ağrıyo bi duruyo uff ölcem stresten daha beş gün var çok korkuyorum yaa :18:
ağrıları kafana takma canım...benimde karnım çok ağrıyor.şükürler olsun her halimize.
progestan yapıyor onu bence
Bence sendinde gözunaydın tatlım.ıdrarda 2.cızgıyı gördüyseniz Kanada'da çıkarır.
inşaALLAH canım yaa...çok saol
gelsin artık şu pazartesi,tabii hayırla

ağrıları kafana takma canım...benimde karnım çok ağrıyor.şükürler olsun her halimize.
progestan yapıyor onu bence

inşaALLAH canım yaa...çok saol
gelsin artık şu pazartesi,tabii hayırla

Canım bugün kanda baktırsaydın keşkeye. Benımkı 5.gun dondurulmuş embriyo 2 adet senınkı nasıl ve kaç tane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…