cumartesı ne varr kuşuuumm ben senle bayagdır görüşmüyorum ya
İnş ggüzel haberler alirsin Rabbim Gönlünüze gore versin
sağoll canımmcığımm..:))
Evet tek embriyo konuldu iki tane köy mu yolar yaştan dolayi
canım benim test günüm:))[/QUOTE .!.:anaaaammm gerçekmiii kızzzzoyyyy inşallah senledır bebişin canm benm sennde tekmı kuzum
Bisey olurmu peki düşüklük ten artar mi zamanla
canm ınan tekın degerlerını bılmıyorm ama yınede benm bıldıgım 100lerde felan olması lazm dıye bılıyorm bnm 2 dı 12.gun deger 580lerde felandı artar tabıkı nıye artmasın saglıklı gebelıkse bnm bır arkadasım gelecek ay tup yaptıracakken dogal gebe kaldı deger dusuk dedıler bekledıler yoksa kese kotu dedıler bekledıler yok kalp atısı yok deıler suan 3 aylık bılıyormusn rabbm bılır ınsallah kat kat artar 2 gun sanra 2 katını gecmısse rahat ol
anaaaammm gerçekmiii kızzzzoyyyy inşallah senledır bebişin canm benm sennde tekmı kuzum
İnsallah artar ya perşembe gidecem tekrar bbakalım hayirlisicumartesı ne varr kuşuuumm ben senle bayagdır görüşmüyorum ya
canm ınan tekın degerlerını bılmıyorm ama yınede benm bıldıgım 100lerde felan olması lazm dıye bılıyorm bnm 2 dı 12.gun deger 580lerde felandı artar tabıkı nıye artmasın saglıklı gebelıkse bnm bır arkadasım gelecek ay tup yaptıracakken dogal gebe kaldı deger dusuk dedıler bekledıler yoksa kese kotu dedıler bekledıler yok kalp atısı yok deıler suan 3 aylık bılıyormusn rabbm bılır ınsallah kat kat artar 2 gun sanra 2 katını gecmısse rahat ol
İnsallah artar ya perşembe gidecem tekrar bbakalım hayirlisi
inşallah canmm allah emeklerını yemesınnn
DEĞERİN GAYET İYİ ARKADAŞIM..İNŞAALLAH KATLANARAK DEVAM EDER...RABBİM SAĞLIKLA ZAMANINDA DOĞURMAYI NASİP ETSİN HEPİMİZE.AMİN.Merhaba arkadaşlar ben uzun süredir siteyi takip ediyorum tedavi süresince kadınlar kulübüyle yatıp kadınlar kulübüyle kalktım diyebilirim dün transferimin 11.günüydü bhcg sonucum 341 çıktı çok şükür Rabbime ama hala bir ohh çekemiyorum çünkü bi önceki denememde de olumlu sonuç almıştım fakat katlamamıştı( umarım yarın yapacağım testte herşey yolunda olur.Rabbim hepimizin berabirinde olsun .
MAALESEFahh gercektenmı suandamı ıkız kacıncı haftadasın ozaman neden kaybettın raydan dolayımı
DAHA DÜN BELLİ OLDU CANIM 11.GÜN DEĞERİM YÜKSEK GİBİ.ALLAHIM HAYIRLA SAĞLIKLA BÜYÜYECEK EVLATLAR VERİR İNŞALLAH CANIM YA.
RAY YOK CANIM BENDE...DOĞUMDAN 5 GÜN ÖNCE RAHİM BOYU 51 MMDİ. ENFEKSİYONA BAĞLADILAR AMA KESİN DEĞİL..
ALLAH BÜYÜK NASİPTE NE VARSA ONU YAŞIYORUZ.
SEN NEREDE TEDAVİ GÖRDÜN CANIM?BEN MERSİN TÜP BEBEKTE TEDAVİ OLDUM İKİSİNİDE
DEĞERİN GAYET İYİ ARKADAŞIM..İNŞAALLAH KATLANARAK DEVAM EDER...RABBİM SAĞLIKLA ZAMANINDA DOĞURMAYI NASİP ETSİN HEPİMİZE.AMİN.
MAALESEF
DAHA DÜN BELLİ OLDU CANIM 11.GÜN DEĞERİM YÜKSEK GİBİ.ALLAHIM HAYIRLA SAĞLIKLA BÜYÜYECEK EVLATLAR VERİR İNŞALLAH CANIM YA.
RAY YOK CANIM BENDE...DOĞUMDAN 5 GÜN ÖNCE RAHİM BOYU 51 MMDİ. ENFEKSİYONA BAĞLADILAR AMA KESİN DEĞİL..
ALLAH BÜYÜK NASİPTE NE VARSA ONU YAŞIYORUZ.
SEN NEREDE TEDAVİ GÖRDÜN CANIM?BEN MERSİN TÜP BEBEKTE TEDAVİ OLDUM İKİSİNİDE
bendeeedonmusmu denedın bu sefer canmm
arkadaşlar bugün transferimin 13.günü bhcg 859 çıktı.ikiz olma ihtimali varmı sizce?
yok canıım..donmuş değil...keşke karşılaşsak bir günDEĞERİN GAYET İYİ ARKADAŞIM..İNŞAALLAH KATLANARAK DEVAM EDER...RABBİM SAĞLIKLA ZAMANINDA DOĞURMAYI NASİP ETSİN HEPİMİZE.AMİN.
bendeeedonmusmu denedın bu sefer canmm
arkadaşlar bugün transferimin 13.günü bhcg 859 çıktı.ikiz olma ihtimali varmı sizce?
var canım..benim ikizlerim de 13.gün 770 civarıydı...hayırlısı olsun inşaALLAH
yok canıım..donmuş değil...keşke karşılaşsak bir gün
var canım..benim ikizlerim de 13.gün 770 civarıydı...hayırlısı olsun inşaALLAH
Senın tranfer nezaman olmuştu ve keseyi ve kalp atışların nezaman duydun? Benımde 12. Gun hcg 665
Senın tranfer nezaman olmuştu ve keseyi ve kalp atışların nezaman duydun? Benımde 12. Gun hcg 665
bn transfer feln olmadm cnm öncekı denemee kese 1 hafta 10 gun sonra kalp atısıda keseden 10 gun sonra herhalde öyle hatırlıyom
Evet büyük ihtimalle ikiz.darisi basimaaaaaaa
hatibulut ve flufem inşallah hayırlısı olur çok heyecanlıyım yarın tekrar kan vericem Rabbim yüzümüzü güldürürür inşallah
Canim güzel haber bekliyorum senden :)))
çok şükür bugün minnacık keseyi gördük 5 haftalıkmış 1 hafta sonra tekrar çağırıyo kalp atışlarını 6 haftalık gören arkadaşlar varmı?artık memleketime dönmek istiyoruuuum dr kalp atışlarını duymadan bırakmıyor da
çok şükür canım..sat neydi senin?
Sonlandı benim hamile olamadankimyasal gebelik mis artmadi değerlerim dun negatif aldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?