Transfer sonrası sonuç bekleyenler

tebrıkler canm darısı bazımıza tekmı cıftmı memleket nere nerde denıyorsun

tebrıkler canm darısı bazımıza tekmı cıftmı memleket nere nerde denıyorsun

Amin canım darısı başınıza inşallah.benim 2 tane embriyo transfer edildi ama tek kese gözüktü bugün.ben Ankara Hakan Şatıroğlunun hastasıyım ama Balkesirliyim 1,5 aydır burdayım ve artık hayırlısıyla dönmek istiyorum

Arkadaşlar bthcg değeri kaç olduğunda kalp atışları duyulur bilgisi olan var mı

hmm hayırlı olsun tekrar valla2000den sonra kalp atısı dıyorlardı sankı öyle hatırlıyomm

canım benim transfer 1 mayısda oldu ben 11.gün baktırdım dayanamayıp kanda.darısı başına

Benımde 30 insandı transfer 6 gun test yaptım 55 çıktı 2 gun arayla 12.gune kadar tekrarladım en son deger 665 di üstünden 1 hafta geçit bekliyorum 24 randevum var kese ve kalp artısı için korkuyorum .hıcbır belırtıde olmayınca daha zor

canmm hayırlı olsun korkma bırtanemmm

hiç korkma bitanem çok rahat ol bak ben bugün çok şükür Rabbime keseyi gördüm ama inan hala en ufacık bi belirti yok ne göğüs ağrısı ne iştahsızlık ne uyku arada sırada kasık ağrısı oluyo o kadar kalbini ferah tut bende haftaya cumartesi gidicem kalp atışı için inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…