çok şükür bugün minnacık keseyi gördük 5 haftalıkmış 1 hafta sonra tekrar çağırıyo kalp atışlarını 6 haftalık gören arkadaşlar varmı?artık memleketime dönmek istiyoruuuum dr kalp atışlarını duymadan bırakmıyor da
tebrıkler canm darısı bazımıza tekmı cıftmı memleket nere nerde denıyorsun
Amin canım darısı başınıza inşallah.benim 2 tane embriyo transfer edildi ama tek kese gözüktü bugün.ben Ankara Hakan Şatıroğlunun hastasıyım ama Balkesirliyim 1,5 aydır burdayım ve artık hayırlısıyla dönmek istiyorum
Arkadaşlar bthcg değeri kaç olduğunda kalp atışları duyulur bilgisi olan var mı
hmm hayırlı olsun tekrar valla2000den sonra kalp atısı dıyorlardı sankı öyle hatırlıyomm
benim bildiğim 1500 2000 civarında kese gözüküyor ama kalp atışını bilemiyorum bu arada sen hangi aşamadasın
ozaman kese yanlış hatırlıyom bennnben kuluçkadayım2.gunumuz
oyy oyy maaşallah sizeeeegüzel güzel haberlerini bekliyorum
oyy oyy maaşallah sizeeeegüzel güzel haberlerini bekliyorum
Merhaba canım transferin nezaman olmuştu? Test tarıhın nezamandı? Bende keşkeyi görmek ıcın beklıyorumda.
canım benim transfer 1 mayısda oldu ben 11.gün baktırdım dayanamayıp kanda.darısı başına
inşallah teyzesi bizdeee sizin guzel haberlerınızı beklyoruzz
Kan degerın kactı
canım benim transfer 1 mayısda oldu ben 11.gün baktırdım dayanamayıp kanda.darısı başına
Benımde 30 insandı transfer 6 gun test yaptım 55 çıktı 2 gun arayla 12.gune kadar tekrarladım en son deger 665 di üstünden 1 hafta geçit bekliyorum 24 randevum var kese ve kalp artısı için korkuyorum .hıcbır belırtıde olmayınca daha zor
canmm hayırlı olsun korkma bırtanemmm
Benımde 30 insandı transfer 6 gun test yaptım 55 çıktı 2 gun arayla 12.gune kadar tekrarladım en son deger 665 di üstünden 1 hafta geçit bekliyorum 24 randevum var kese ve kalp artısı için korkuyorum .hıcbır belırtıde olmayınca daha zor
yokmu kimse arkadaşlar kalp atışını duyduğunda bhcg ini söyleyecek arkadaş
Kalp atışında hcg bağlı degıl canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?