evet kan testi öncesi yaptığım son idrar testi
mavi bölgeye yakın olan 2. çizgi silik. gerçi bugün daha net ama foto da çok belli olmuyo. benim gözüm alıştığı için artık görebiliyom.
Eki Görüntüle 35828
Eki Görüntüle 35829
Eki Görüntüle 35830
bence çok net belli oluyor,hamilesin..süperrr
benimde dün çok hafif bi lekelenme oldu
bende tamam sabaha hastalanırın dedim ama şimdilik şükür bir şey yok. inş. pozitif olur sonucun.
en az 20 olması gerekir ama değer böyle düşük çıkarsa 48 saat sonra yine tekrarlıyolar. 2 gün sonra değerin en az 2 katı olmalı yani en az 40 olmalı.
Teşekkür ederim canım rahatladım biraz. Bugün 10. günüm ve silik olması can sıkıcı geldi , bu düşük bir hcg değeri ve riskli bi gebelikmi acaba, bi değer olsydı elimde , ah bi yarın olsa. Peki kaçtır ortalama hcg sağlıklı bi durumda , çok soru oldum bende :)
bugün 11. günüm ve cesaretimi toplayıp akşam idrar testi yapmayı düşünüyorum.duygularım çok karışık.kaygı,korku,umut,endişe.hepsi bir arada.benim için dua edermisiniz?
evet kan testi öncesi yaptığım son idrar testi
mavi bölgeye yakın olan 2. çizgi silik. gerçi bugün daha net ama foto da çok belli olmuyo. benim gözüm alıştığı için artık görebiliyom.
Eki Görüntüle 35828
Eki Görüntüle 35829
Eki Görüntüle 35830
canım mutlaka 50 nın ustundedir bu testlr genellıkle 20-50 uzerını gosterırler sen uzme canını bak senın kının cızgısı cıkmıs ne guzel sen hıc ıdrarda baktınmı benımkı dun ve bu sabak negatıftı testler ucuzdu ondan olabılırmı ya yoksa gercekten yokmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?