Transfer sonrası sonuç bekleyenler

evet kan testi öncesi yaptığım son idrar testi

mavi bölgeye yakın olan 2. çizgi silik. gerçi bugün daha net ama foto da çok belli olmuyo. benim gözüm alıştığı için artık görebiliyom.

Son düzenleme:
benim dün çok hafif bir lekelenmem oldu.gidip idrar testi yaptım.2.çizgi o kadar silikki çok zor gözüküyor.Bu sabah da gidip kan tahlili verdim.Normalde yarın yaptırmam gerekiyordu ama lekelenme olunca korktum.Gerçi lekelenme sadece dün bir kere oldu,sonra da bir hareket olmadı.Çok heyecanlıyım

benimde dün çok hafif bi lekelenme oldu
bende tamam sabaha hastalanırın dedim ama şimdilik şükür bir şey yok. inş. pozitif olur sonucun.

benimde dün çok hafif bi lekelenme oldu
bende tamam sabaha hastalanırın dedim ama şimdilik şükür bir şey yok. inş. pozitif olur sonucun.

inşallahhhhhh
bekleyen herkesin olur inşallah.sen 11 de mi gidecektin?benim saat 13:00 gibi belli olacak bakalım hayırlısı.yanlız birşey soracağım.hamile olmuş olmak için değerimin en az kaç olması gerekiyor.

en az 20 olması gerekir ama değer böyle düşük çıkarsa 48 saat sonra yine tekrarlıyolar. 2 gün sonra değerin en az 2 katı olmalı yani en az 40 olmalı.

inşallah direkt 100 den yüksek değerler çıkarda rahat ederiz.

en az 20 olması gerekir ama değer böyle düşük çıkarsa 48 saat sonra yine tekrarlıyolar. 2 gün sonra değerin en az 2 katı olmalı yani en az 40 olmalı.

canım günaydın süper resmen çift çizgi allahın izniyle hamişsin kız :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

perfincim şimdi çıkıyorum. merkeze gideceğiz 11 gibi kan vericem. inş. ben de :teytey::teytey::teytey: yapıcam. öptüm hepinizi kızlar

bugün 11. günüm ve cesaretimi toplayıp akşam idrar testi yapmayı düşünüyorum.duygularım çok karışık.kaygı,korku,umut,endişe.hepsi bir arada.benim için dua edermisiniz?

canım mutlaka 50 nın ustundedir bu testlr genellıkle 20-50 uzerını gosterırler sen uzme canını bak senın kının cızgısı cıkmıs ne guzel sen hıc ıdrarda baktınmı benımkı dun ve bu sabak negatıftı testler ucuzdu ondan olabılırmı ya yoksa gercekten yokmu

bugün 11. günüm ve cesaretimi toplayıp akşam idrar testi yapmayı düşünüyorum.duygularım çok karışık.kaygı,korku,umut,endişe.hepsi bir arada.benim için dua edermisiniz?

en iyi sonuç sabah çıkar canım testi sabah yap bugün 11 günmüş az çok çıkar dualaarımız hep birbirimiz için

canım testlerını ne kadara aldın benımkı ucuzduda ondanmı cıkmadı acaba kardesım aksam gelırken aldı ecz. kapanmak uzereymıstı bı yerden almıs cıkmıs bıde testte nekadardan sonrasını gosterır yazıyor

asudecim senin kaçıncı gün kanda baktırsana için rahatlar 1 saatte belli oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…