Transfer sonrası sonuç bekleyenler

ya kızlar bende sabahkı hamıle haberlerını duyunca test yapıyım dedım ama bısı cıkmadı moralım bozuldu yapmasaydım keske

ya kızlar bende sabahkı hamıle haberlerını duyunca test yapıyım dedım ama bısı cıkmadı moralım bozuldu yapmasaydım keske

Bozma moralini belkide geç tutunmuştur birde sabahki ilk idrarınla dene yada kan testi yaptır bazıları çıkmıyo idrar testinde..
Anotolyanın fiyatları nasıldı canım rapor alabildinmi sende?

Bozma moralini belkide geç tutunmuştur birde sabahki ilk idrarınla dene yada kan testi yaptır bazıları çıkmıyo idrar testinde..
Anotolyanın fiyatları nasıldı canım rapor alabildinmi sende?

nebıleyım canım ya annem pedbardak verırken kavonoz kırılmıstı acaba yapmasammı dedım ama yıne yaptım ya belkı sımdı degerım dusuktur testte 3tllıkmıs zaten adı heralde neyse hayırlısı olsun.raporu onlar aldılar bız uğrasmadık 1sınde 3100 2.2700 verdık merkeze

Utkumm transfer 8 şubat test 20 şubat

sibel ve chem sizde belirtiler başladı mı?benim sürekli karnım ağrıyor ve çok gazım var.bi de sürekli uyumak istiyorum.bu hafta raporluyum da haftaya ne olur bilmem.sizdeki değişiklikleri yazarsanız sevinirim

kız nur daha benimki kesin değil 6.gün 20 çıktı inşş hemen hamiş olmuşum listede düşerse die korkiyom

Başıma tuhaf bişey geldi.10.günüm ve kan testi yaptırmaya yakındaki bi tıp merkezine gittim, kanda gebelik testi dedim Hcg mi dedi evet yani dedim ve kan verdim sonucu 15 dk. sonra alabilirsiniz dedi.Gittim laborantın elinde idrar testi yaptığımız o beyaz aletler gibi bişey var ve bana karar veremedim diyo.ıkinci çizgi silik,bikaç gün sonra yenile diyo.Hcg değerim kaç peki dedim ben ona bakmadımki diyo ! O hormon testidir sabah gelip vermeniz lazım akşama doğru alırsınız diyo.Sinir oldum ve bu gece nasıl geçer bilmiyom.Kan alınıp silik 2. çizgi ne demek? Böyle bi test türü duyan bilen varmı?? Ben sinirden çok soru soramadan fırladım çıktım ordan! Ben neyim şimdi , Çok korkuyorum çok

canım oda dogru sana ıdrarda bakılan preparata serumunu koyup bakmıslar ve ıkıncı cızgı cıkmıs bu dogrudur ama ac karnına gel dedığı yanlıs her saat baktırabılırsın ama bak ıkıncı cızgı cıkmıs ne guzel

Teşekkür ederim canım rahatladım biraz. Bugün 10. günüm ve silik olması can sıkıcı geldi , bu düşük bir hcg değeri ve riskli bi gebelikmi acaba, bi değer olsydı elimde , ah bi yarın olsa. Peki kaçtır ortalama hcg sağlıklı bi durumda , çok soru oldum bende :)

allah hepimize melekleriyle melek indirsin rahmimizin onu tutmasını sağlasın yüce allahım sana yalvarıyoruz hepimizi bu topikteki bütün arkadaşlara bebiş ver allahım onlara destek ver onlara melekler görülsün banada hepsinin bebişi olsun hayırlısıyla kıl embriyolarını tutunmalarını sağla ya rabbi

kızlar bugün hast. kan testi yaptıramayınca idrar testi yapptırdım. sonuçta ordaki test bizim eczaneden aldıklarımızdan biraz daha farklı. öğlen 11 de yaptık. sonuç negatif

evde 4 tane test yaptım. 4 test te aynı marka.

1- dün saat 20:00 da
2- dün saat 22:00 da
3- bugün saat 7:00 da
4- bugün 22:30 da

dördüde pozitif ama 2. çizgi silik. sabah hastanede kızınca farklı marka test almadım. şimdi pişmanım. zaman geçmiyo. yarın saat 11 gibi kan vericem. dün bütün gece heyecandan yatamadım. uykusuz bir gece yine beni bekliyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…