ya kızlar bende sabahkı hamıle haberlerını duyunca test yapıyım dedım ama bısı cıkmadı moralım bozuldu yapmasaydım keske
ceren canım tekrar hayırlı olsun listeye renk kattın :)
Bozma moralini belkide geç tutunmuştur birde sabahki ilk idrarınla dene yada kan testi yaptır bazıları çıkmıyo idrar testinde..
Anotolyanın fiyatları nasıldı canım rapor alabildinmi sende?
Benım kan tahlılı sonucum negatıf
anne adayı.....................................................transfer tarihi..........................................................test tarihi..............................................sonuç
daphnecan.............................................................23 ocak.................................................................3 şubat...................................................... :Saruboceq:
bungee..................................................................21 ocak.................................................................4 şubat...................................................... :Saruboceq: -
deniz2222.............................................................23 ocak.................................................................5 şubat....................................................... :Saruboceq: -
sibel12.................................................................23 ocak..................................................................5 şubat..................................................... :sm_cool: :CüvCüv:
chem....................................................................?..........................................................................5 şubat....................................................... :sm_cool: :CüvCüv:
Gler16...................................................................?...........................................................................6şubat....................................................... :Saruboceq:
nur5555................................................................27 ocak.................................................................8 şubat...................................................... :sm_cool: :CüvCüv:
laubali...................................................................26 ocak.................................................................9 şubat....................................................... :Saruboceq:
deryam....................................................................?........................................................................9 şubat....................................................... :Saruboceq:
anivehani.................................................................?.........................................................................10 şubat...................................................... :Saruboceq:
nurtopu .............................................................30 ocak.................................................................10 şubat...................................................... :sm_cool: :CüvCüv:
barben17 .............................................................30 ocak.................................................................10 şubat...................................................... :Saruboceq:
23 SM.................................................................. 30 ocak...............................................................11 şubat....................................................... :Saruboceq:
aykara2.................................................................30 ocak...............................................................11 şubat....................................................... :Saruboceq:
Banaoi..................................................................30 ocak................................................................11 şubat...................................................... :Saruboceq:
seval021................................................................30 ocak...............................................................12 şubat....................................................... :Saruboceq:
ceren77..................................................................31 ocak..............................................................12 şubat........................................................ :sm_cool: :CüvCüv:
asude...................................................................1 şubat................................................................12 şubat........................................................ :Saruboceq:
boniibon...............................................................1 şubat................................................................12 şubat........................................................ :Saruboceq:
pperfinya................................................................3 şubat..............................................................14 şubat........................................................ :sm_cool: :CüvCüv:
eda2307................................................................3 şubat................................................................14 şubat....................................................... :Saruboceq:
melisesra...............................................................5 şubat...............................................................14 şubat........................................................ :Saruboceq:
artrit.......................................................................5 şubat.............................................................14 şubat ........................................................ :Saruboceq:
gitaro......................................................................?.......................................................................15 şubat....................................................... :Saruboceq:
cemre18...............................................................2 şubat................................................................15 şubat........................................................... :Saruboceq:
buhar....................................................................4şubat................................................................16şubat........................................................... :Saruboceq:
hayat70................................................................6 şubat................................................................18 şubat........................................................... :Saruboceq:
aleyna222...............................................................?..............................................................................?.............................................................. :Saruboceq:
Başıma tuhaf bişey geldi.10.günüm ve kan testi yaptırmaya yakındaki bi tıp merkezine gittim, kanda gebelik testi dedim Hcg mi dedi evet yani dedim ve kan verdim sonucu 15 dk. sonra alabilirsiniz dedi.Gittim laborantın elinde idrar testi yaptığımız o beyaz aletler gibi bişey var ve bana karar veremedim diyo.İkinci çizgi silik,bikaç gün sonra yenile diyo.Hcg değerim kaç peki dedim ben ona bakmadımki diyo ! O hormon testidir sabah gelip vermeniz lazım akşama doğru alırsınız diyo.Sinir oldum ve bu gece nasıl geçer bilmiyom.Kan alınıp silik 2. çizgi ne demek? Böyle bi test türü duyan bilen varmı?? Ben sinirden çok soru soramadan fırladım çıktım ordan! Ben neyim şimdi , Çok korkuyorum çok
canım oda dogru sana ıdrarda bakılan preparata serumunu koyup bakmıslar ve ıkıncı cızgı cıkmıs bu dogrudur ama ac karnına gel dedığı yanlıs her saat baktırabılırsın ama bak ıkıncı cızgı cıkmıs ne guzel
Utkumm transfer 8 şubat test 20 şubat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?