Transfer sonrası sonuç bekleyenler

asudecim senin kaçıncı gün kanda baktırsana için rahatlar 1 saatte belli oluyor

ya canım bana kalsa hemen baktırırımda esım ıstemıyo ıdrar testı yaptıgımdanda haberı yok duysa cok kızar moralını bozuyosun dıye devamlı yat dıyo bana o gıdınce kalkıp bıraz dolasıyorum herzamanda yat yat olmuyokı ıdrar testını 9. gun aksam ve 10. gun sabah yaptım ama sanırım bu testler 50 nın ustunu gosterıyo

evet canım hepsi 50 ve üstünü gösteriyor o zaman sabır et bakalım en sağlıklı sonuç kanda çıkıyor bende dün kan yaptırdım 6. gün 20 çıktı ama ödüm kopuyo ya yoksa diyee cuma felan da idrarda bakayım diyorum

canım senın degerın 6. gune gore cok guzel sımdı bı ıdrar testı alıp baksana senınkı bugun 35 falan olmustur gostercekmı senınkını merak ettım canım

dayanamıyorum aslında yapsam mı ki die ama bir günde o kadar çok yükselir mi

Arkadaslar yapmayın böyle şeyler kendinizi yıpratıyorsunuz zaten sonucu 1 haftaya kadar öğreneceksiniz lütfen babredin ve sabrınızın yanına dua ekleyin ALlah hepimizin yardımcısı olsun inş. hakkımızda hayırlısı bende bekliyorum daha çok var 20 şubat tahlil günüm rapor aldım evde dinleniyorum

Arkadaslar gunaydin bugun bemin transfer gunum ve az once merkezden aradilar tek embryonuz oldugu izin bunu donduralim transfer etmeyelim birkac ay sonra yeni bit tedavi ye baslayip bu tek embryoyuda o tedaviye dahil edelim dediler . Biz dusunduk esimle bu tek embryoyu koydurmaya karar verdik cunki kendimizi cok hazirlamistik . Sonucta 2. tedavi demek tekrardan sil bastan demek . Tekrardan igneler tekrardan ucret odemek ve o bekleme sureci . Kaybedecek biseyimiz yok dedik ve transfere karar verdik . Sizce de dogru mu yaptik? Sonucta bu tutsada tutmasada 2. yi zaten deneyecegiz belki ozaman birden fazla embryom olusacak ve bu dondurulana ihtiyac bile olmayacak belkide bu cozulmeyecek ve kaybedilecek? Siz olsaydiniz ne yapardiniz ? Doktorum sansin az bunu bil dedi ama herseyi goze aldim.

bence en doğru kararı vermişsiniz canım.tek embriyoyla şans %25-35 arası.buda hiç az değil.gönlünü ferah tut.Rabbim diledikten sonra 1 yada 3 farketmez.

canım bencede dogru kararı vermişsiniz herşeyin hayırlısı Rabbim ol diyecek ve olacak onun içinde 1 embriyo yeterli Rabbim tamamına erdirsin inş. hepimizinki olumlu sonuclanır olmassa da nasip degilmiş daha vakti varmış diyecegiz...

yarın transver ben 8 olsa diye bekliyordum belki bölünürler daha bugün 2. günleri

Bu sabah idrarda baktım , kan testi yaptırdığım tıp merkezi bi idrar testi vermişti bikaç gün sonra yapın diye kalitelimidir bilmiyorum yani , ben tabi beklemeden sabah denedim silik ikinci çizgi çıktı , pazartesi günkü negatift.Kan verdim bugün akşam 5 te sonucunu bekliyorum bakalım.

canım bunlarda ucuz testlerden 4 lira

kızlar sonucu almama 2 saat kaldı. inanın heyecandan nefes bile alamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…