asudecim senin kaçıncı gün kanda baktırsana için rahatlar 1 saatte belli oluyor
evet canım hepsi 50 ve üstünü gösteriyor o zaman sabır et bakalım en sağlıklı sonuç kanda çıkıyor bende dün kan yaptırdım 6. gün 20 çıktı ama ödüm kopuyo ya yoksa diyee cuma felan da idrarda bakayım diyorum
Arkadaslar gunaydin bugun bemin transfer gunum ve az once merkezden aradilar tek embryonuz oldugu izin bunu donduralim transfer etmeyelim birkac ay sonra yeni bit tedavi ye baslayip bu tek embryoyuda o tedaviye dahil edelim dediler . Biz dusunduk esimle bu tek embryoyu koydurmaya karar verdik cunki kendimizi cok hazirlamistik . Sonucta 2. tedavi demek tekrardan sil bastan demek . Tekrardan igneler tekrardan ucret odemek ve o bekleme sureci . Kaybedecek biseyimiz yok dedik ve transfere karar verdik . Sizce de dogru mu yaptik? Sonucta bu tutsada tutmasada 2. yi zaten deneyecegiz belki ozaman birden fazla embryom olusacak ve bu dondurulana ihtiyac bile olmayacak belkide bu cozulmeyecek ve kaybedilecek? Siz olsaydiniz ne yapardiniz ? Doktorum sansin az bunu bil dedi ama herseyi goze aldim.
Arkadaslar gunaydin bugun bemin transfer gunum ve az once merkezden aradilar tek embryonuz oldugu izin bunu donduralim transfer etmeyelim birkac ay sonra yeni bit tedavi ye baslayip bu tek embryoyuda o tedaviye dahil edelim dediler . Biz dusunduk esimle bu tek embryoyu koydurmaya karar verdik cunki kendimizi cok hazirlamistik . Sonucta 2. tedavi demek tekrardan sil bastan demek . Tekrardan igneler tekrardan ucret odemek ve o bekleme sureci . Kaybedecek biseyimiz yok dedik ve transfere karar verdik . Sizce de dogru mu yaptik? Sonucta bu tutsada tutmasada 2. yi zaten deneyecegiz belki ozaman birden fazla embryom olusacak ve bu dondurulana ihtiyac bile olmayacak belkide bu cozulmeyecek ve kaybedilecek? Siz olsaydiniz ne yapardiniz ? Doktorum sansin az bunu bil dedi ama herseyi goze aldim.
kızlar 4 embriyom 6 ya bölünmüş iyimi
canım mutlaka 50 nın ustundedir bu testlr genellıkle 20-50 uzerını gosterırler sen uzme canını bak senın kının cızgısı cıkmıs ne guzel sen hıc ıdrarda baktınmı benımkı dun ve bu sabak negatıftı testler ucuzdu ondan olabılırmı ya yoksa gercekten yokmu
yarın transver ben 8 olsa diye bekliyordum belki bölünürler daha bugün 2. günleri
yarın transver ben 8 olsa diye bekliyordum belki bölünürler daha bugün 2. günleri
canım testlerını ne kadara aldın benımkı ucuzduda ondanmı cıkmadı acaba kardesım aksam gelırken aldı ecz. kapanmak uzereymıstı bı yerden almıs cıkmıs bıde testte nekadardan sonrasını gosterır yazıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?