Transfer sonrası sonuç bekleyenler

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

23sm nbr varmı bi değişiklik canım durumun nasıl

benide eklermisin 23 sm benim 12 şubat yarın idrar testi yapsam çıkar mı acaba meraktan çatlayacağım

kızlar keske adet görseydim bu kadar zoruma gitmezdi inan...bebişlerim tutunmuş bana sıkısıkı ama sabah 6da 10 dakika arayla 2 bebişimde elime düştü ve hemen doktora kostuk bakıldı gercekten düşük yapıyorum,içim temizlendi bugun sabah ve kan testi yapıldı tekrardan ama zaman çoktan akıp gecmişti ilaçlarım var şimdi onlarla toparlanmaya çalışıyorum ama çok yorgun,bitkin ve birazda üzgünüm.daha dogrusu herkes yanımda oldugu için aglayamadım bile,acımı içime attım...
ınanınki bebişleriniz eline düşünce hayatınız bi anda yokmuş gibi geliyor..
duydum yeni hamileler var çok mutlu oldum,Allahım nazardan sıknsın hepinizi ve kucagınıza almayı nasip etsin..

allah sabırlar versin canım canın gitmiş kolay
allah yardımcın olsun çok zor bir durum..

benide eklermisin 23 sm benim 12 şubat yarın idrar testi yapsam çıkar mı acaba meraktan çatlayacağım

çıkabilirde çıkmayabilirde canım eğer yapacaksan üzülmem diyorsa yap
çünkü kanda pozitif görüpte sonra bile idrarda negatif çıkanlar çok...

allah sabır versin canım inan çok üzüldüm ama her şerden bir hayır çıkarmaya bak ve kendini çok yıpratma hayatım...

barben17 başın sağolsun meleklerini allah cennete koymuştur kıyamet gününde cennetin kapısında seni ve eşini beklicekler ve hep birlikte cennete girersiniz ve allah sana bebek versin evlatlar versin sana rahmine bebeğin ruhunu üflesin ve hamile kalmanı sağlasın allah sana binlerce kez hatta yüzlerce kez akla hayale gelmeyen rızıklar nimetler versin ve sabır gücü versin hepinizede arkadaşlar banada

canım
kanı sen ver ben sonucunu arar sorarım :))) inş. güzel olacak
oradamı bekleyecen sonucu almak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…