allah hepimize melekleriyle melek indirsin rahmimizin onu tutmasını sağlasın yüce allahım sana yalvarıyoruz hepimizi bu topikteki bütün arkadaşlara bebiş ver allahım onlara destek ver onlara melekler görülsün banada hepsinin bebişi olsun hayırlısıyla kıl embriyolarını tutunmalarını sağla ya rabbi
arkadaslar benimde yarin transferim var
kızlar keske adet görseydim bu kadar zoruma gitmezdi inan...bebişlerim tutunmuş bana sıkısıkı ama sabah 6da 10 dakika arayla 2 bebişimde elime düştü ve hemen doktora kostuk bakıldı gercekten düşük yapıyorum,içim temizlendi bugun sabah ve kan testi yapıldı tekrardan ama zaman çoktan akıp gecmiştiilaçlarım var şimdi onlarla toparlanmaya çalışıyorum ama çok yorgun,bitkin ve birazda üzgünüm.daha dogrusu herkes yanımda oldugu için aglayamadım bile,acımı içime attım...
İnanınki bebişleriniz eline düşünce hayatınız bi anda yokmuş gibi geliyor..
duydum yeni hamileler var çok mutlu oldum,Allahım nazardan sıknsın hepinizi ve kucagınıza almayı nasip etsin..
benide eklermisin 23 sm benim 12 şubat yarın idrar testi yapsam çıkar mı acaba meraktan çatlayacağım
uff kızlar karnım davul gibi gazımda varr ne şimdi buuuuu
kızlar keske adet görseydim bu kadar zoruma gitmezdi inan...bebişlerim tutunmuş bana sıkısıkı ama sabah 6da 10 dakika arayla 2 bebişimde elime düştü ve hemen doktora kostuk bakıldı gercekten düşük yapıyorum,içim temizlendi bugun sabah ve kan testi yapıldı tekrardan ama zaman çoktan akıp gecmiştiilaçlarım var şimdi onlarla toparlanmaya çalışıyorum ama çok yorgun,bitkin ve birazda üzgünüm.daha dogrusu herkes yanımda oldugu için aglayamadım bile,acımı içime attım...
İnanınki bebişleriniz eline düşünce hayatınız bi anda yokmuş gibi geliyor..
duydum yeni hamileler var çok mutlu oldum,Allahım nazardan sıknsın hepinizi ve kucagınıza almayı nasip etsin..
wc de hallolmuyoki.....
uff kızlar karnım davul gibi gazımda varr ne şimdi buuuuu
benide eklermisin 23 sm benim 12 şubat yarın idrar testi yapsam çıkar mı acaba meraktan çatlayacağım
ilk günler oluyo kabızlıkmı var canım şaka biyana
eğer öyleyse o zorlaştırıyor
gerçektenmi peki çokmu kötü herkesde olurmu bu, tedavisi varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?