Transfer sonrası sonuç bekleyenler

23sm ve bütün hamileleri tebrik ediyorum.....23sm bugün kaçıncı günündü.....bende şuan 6 haftalık hamileyim.çok bulantılarım var....cuma günü kalp atışı ve kese için gidicez.......

canım bilmiyorum kaç tanesi tuttu bilmiyorum ben 2 tane istedim dr. 3 tane koyalım dedi

beni listeden çıkartabilirsin.bebeişler bu sefer de gelmek istemedi sanırım

canım hepimiz gibi sende karamsarlığa kapılıyorsun. bekle bi nolur 2. testten sonra bu kadar kesin konuş. o duyguları burdaki herkes çok iyi biliyor. alla nasip etmiştir inşallah

aleyna sanki tarihlerini yazmıştın listeye ekleyecem ama bulamadım. rica etsem yine yazar mısın?

23sm ve bütün hamileleri tebrik ediyorum.....23sm bugün kaçıncı günündü.....bende şuan 6 haftalık hamileyim.çok bulantılarım var....cuma günü kalp atışı ve kese için gidicez.......

canım bugün 11. gün 9. günden itibaren idrarda çıkmıştı.

bulantılar 6. haftadan itibaren başlıyormuş. inşallah duyarsın pıt pıt atışını eğer duyamazsanız hemen moralini bozma garantisi 8. haftadır.

Deryacim slm canim .Senin icin cok mutluyum.insallah sonuna kadar iyi gecer hersey.Istanbuda angi merkezde yaptin tedaviyi

ya kızlar hamıle olan arkadaslar sarı akıntıdan bahsetmısler sonucu pozıtıf olan arkadaslar sızınde varmı sarı akıntınız ya bende sadece beyaz akıntı var yıne olmadı galıba yaaa:1no2:

idrarda testi yaptım moralim çok bozulmuştu.belirtilere hiç bakmayın bence sadece kan testi yaptırın.valla ben pişman oldum.ben aynı adet olacak gibiydim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…