arkadaşlar bhcg 51 hamileyim hala inanamıyorum.allah her isteyene versin.çok mutluyum.
Kızlar benim 11. günüm ve hcg değerim 35.80 , bu çokmu kötü bişey. Hiç böyle bi değerle hamile olan gördünüzmü ?
ya kızlar hamıle olan arkadaslar sarı akıntıdan bahsetmısler sonucu pozıtıf olan arkadaslar sızınde varmı sarı akıntınız ya bende sadece beyaz akıntı var yıne olmadı galıba yaaa:1no2:
Kızlar benim 11. günüm ve hcg değerim 35.80 , bu çokmu kötü bişey. Hiç böyle bi değerle hamile olan gördünüzmü ?
arkadaşlar bhcg 51 hamileyim hala inanamıyorum.allah her isteyene versin.çok mutluyum.
canım ben transferden sonra çok sancı çektim.bir ara ayağa kalkamadım.hatta öyle bir adet sancısıydı ki tüm umudumu yitirdim.meğer boşuna üzmüşüm kendimi.hiç kafana takma belirtileri canım insan kafayı yiyo valla.git bu konuyu bilmeyen kimselerle otur,kendini unutmaya bak
Arkadaslar bugun tek embryo ile transferim yapildi. Doktorum embryom 1 tane oldugu icin dondurmayi ve diger tedavide kullanmami onerdi ama biz transfer edilmesini istedik. Sabah aradiklarinda 2 hucreliydi fakat transfer sirasinda yapilan kontrolde 4 hucreli olmustu:) Hic agrim sizim olmadi hersey yolunda gitti 2 saat merkezde dinlendim sonra evime geldim. Cok heyecanliyim , cok umitliyim ve cok mutluyum. Sabirsizlikla bekliyorum. Bana mesajlariyla ve dualariyla destek olan siz canlarima cok tesekkur ediyorum . Onerilerinize harfiyen uydum ve uyacagim cunki bu benim ilk denemem ve cok tecrubesizdim 12 gun evdeyim izinliyim . Ayin 25 inde test yaparak hamile olup olmadigimi ogrenecegim. Bana ne onerirsiniz arkadaslar bu 12 gunu nasil gecirmeli neler yapmali neler yapmamaliyim
Hepinize tekrardan cok tesekkur ediyorum . Allah hepinizden razi olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?