Transfer sonrası sonuç bekleyenler

Bunge çok saol canım.inş.sende en kısa zamanda bu sevinci yaşarsın. Ben international hospital hastanesinde yaptırdım.. asude snein soruna gelirse bende hamile haberi alana kadar hiç akıntı yoktu.şuan jel kullandığım için beyaz beyaz akınmtı var buda normal herhalde..... Bütün hamile arkadaşlara 9 ay sağlıklı geçmesini diliyorum..tedavideki arkadaşalra bol şans.ümidinizi yitirmeyin. ben ilk negatif sonucu aldığımda daha yaptırmam dedim. ama 1 ay sonra dondurulmuşları denedim ve şuan 6 haftalık hamileyim.ümidinizi yitirmeyin. Elbet rabbim birgün ol diyecek.

Kızlar benim 11. günüm ve hcg değerim 35.80 , bu çokmu kötü bişey. Hiç böyle bi değerle hamile olan gördünüzmü ?

ya kızlar hamıle olan arkadaslar sarı akıntıdan bahsetmısler sonucu pozıtıf olan arkadaslar sızınde varmı sarı akıntınız ya bende sadece beyaz akıntı var yıne olmadı galıba yaaa:1no2:

Canım hiç moralini bozma bende de sarı akıntı yok beyaz akıntı var inşallah sende pozitif sonuç alacaksın.

saolun kızlar ya bıraz olsun moral oluyo soyledıkleronız bende ınsaaallh burdan hamıleyım dıye yazabılırım

Kızlar benim 11. günüm ve hcg değerim 35.80 , bu çokmu kötü bişey. Hiç böyle bi değerle hamile olan gördünüzmü ?

canım degerın guzel yarın dahada guzel cıkacak emınım kendını stres yapma bak ne guzel cıkmıs sonucun katlanarak artar ınsaallah

kızlar artık sabrım tükeniyor yavaş yavaş 5 gün var daha test günüme

teşekkür ederim canım.artık takmamaya çalışıyorum.gerçi nedense çok ümitsizim ama.senin ultrasonun ne zaman?umarım en kısa zamanda bebişleri kucağımıza alırız

kızlar merhaba,beni de listeye eklerseniz seviniri dün transferim yapıldı sonuç 22 şubatta..

Arkadaslar bugun tek embryo ile transferim yapildi. Doktorum embryom 1 tane oldugu icin dondurmayi ve diger tedavide kullanmami onerdi ama biz transfer edilmesini istedik. Sabah aradiklarinda 2 hucreliydi fakat transfer sirasinda yapilan kontrolde 4 hucreli olmustu:) Hic agrim sizim olmadi hersey yolunda gitti 2 saat merkezde dinlendim sonra evime geldim. Cok heyecanliyim , cok umitliyim ve cok mutluyum. Sabirsizlikla bekliyorum. Bana mesajlariyla ve dualariyla destek olan siz canlarima cok tesekkur ediyorum . Onerilerinize harfiyen uydum ve uyacagim cunki bu benim ilk denemem ve cok tecrubesizdim 12 gun evdeyim izinliyim . Ayin 25 inde test yaparak hamile olup olmadigimi ogrenecegim. Bana ne onerirsiniz arkadaslar bu 12 gunu nasil gecirmeli neler yapmali neler yapmamaliyim
Hepinize tekrardan cok tesekkur ediyorum . Allah hepinizden razi olsun.

kızlar ben hepinize iyi geceler deyip gidiyorum..yarın öğleden sonra kurstan geldiğimde yine güzel haberlerinizi okumak umuduyla sabırsızlıkla açıcam pc'yi..Bende bu gece tedavinin ilk aşaması olan yasmin'i kullanmaya başlayacağım..Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşl.. Krishazel hayırlı olsun tedavin..inşl..senden de güzel haberler duyacağız..Benim ikinci denemem olacak,ilkinde çok yordum kendimi buna bağlıyorum bazen olumsuz sonuçlanmasını..sen moralini yüksek tut ve kendini yorma fazla,seni ne mutlu edecekse onu yap..iyi gecelerr

HAyırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin inş. güzel sonçlar alırız hepimiz bak aramızda 2 gün var 2 hün arayla müjde vercez birbirimize inş. Rabbimin izniyle...
bu dönemde kabız olmamamya çalış ben yatıyorum evde yavas tavas dolanıyorum canım ne isterse yiyorum, ve bol bol dergi ve kitap okuyorum... kitap okurken uyuyakalıyorum:)şekerleme de iyiy geliyor..ben evde yalnızım senin yanında kimse var mı?

23 sm canım çok sevindimmmmmmmmmmmm vınnım bozuldu nete giremiyorum 15 gün yok senin sonucun merakından annemlere geldim :))) hatta eşim hadi gidelim de bakalım dedi

bu arada ben idrar da test yaptım 7 gün 2.çizgi çok hafif silik belirgin ama belli belirsiz gibi sizcee dünde kanda baktırdım 20 çıkmıştı offff ne olcek benim sonum

nbr perfinya inan artık sende gebe olduğuna canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…