Transfer sonrası sonuç bekleyenler

iyi geceler kızlar eve yeni geldim yorgunluktan ölüyorum yatmadan listeye bakayım dedim. umarım kimseyi atlamadım. bi gözüm açık diğeri kapalı yaptım

ben uyumaya gidiyorum. herkese iyi geceler

hadi git yat dinlen bebişlerine ii bak
kızlar geceleri fazla oturmayın bebekler dünyaya gelince gece kuşu olur ona göre
9 ayın acını çıkarırlar :)))

edacım inan sürekli dua ediyorum sizler için ,rabbim bütün isteyenlere versin.benim son günüm ne zor geçti.çıldırmak üzereydim.aslında başka şeylerle alakadar olmak lazım. ben yakınlarımın yanına gezmeye gitmeyi bile düşündüm.yoksa olmuyo.akıllara zarar vallahi.bi de son gün idrar testi yaptım.moralim iyice bozulmuştu.çok umutsuzdum ama işte oldu.mutlu haberi alıcaksın işallah

hayırlı olsun çok sevindim listen hem bizlere hemde sana uğur getirdi darısı bekleyen arkadaşlarımıza :)))

umarım canım herkese uğur getirir ve sağlıklı bir şekilde doğurup büyütmek nasip olur. listedeki tüm kızlar hem hamileler hem de sonuç bekleyenler dualarımdasınız.

kızlar artık sabrım tükeniyor yavaş yavaş 5 gün var daha test günüme

ben dün hast. içeri girerken nefes alamıyordum. kapının önünde sendeledim. ilk idrar testinden sonra kan testine kadar 2 gece uyuyamadım. inş. bu heyecanın sonu güzel biter

anne adayı.....................................................transfer tarihi..........................................................test tarihi..............................................sonuç

nevin_....................................................................1 ocak ..................................................................12 ocak....................................................... :sm_cool: :CüvCüv:

daphnecan.............................................................23 ocak.................................................................3 şubat...................................................... :Saruboceq:

bungee..................................................................21 ocak.................................................................4 şubat...................................................... :Saruboceq: -

deniz2222.............................................................23 ocak.................................................................5 şubat....................................................... :Saruboceq: -

sibel12.................................................................23 ocak..................................................................5 şubat..................................................... :sm_cool: :CüvCüv:

chem....................................................................?..........................................................................5 şubat....................................................... :sm_cool: :CüvCüv:

Gler16...................................................................?...........................................................................6şubat....................................................... :Saruboceq:

nur5555................................................................27 ocak.................................................................8 şubat...................................................... :sm_cool: :CüvCüv:

laubali...................................................................26 ocak.................................................................9 şubat....................................................... :Saruboceq:

deryam....................................................................?........................................................................9 şubat....................................................... :Saruboceq:

anivehani.................................................................?.........................................................................10 şubat...................................................... :sm_cool: :CüvCüv:

nurtopu .............................................................30 ocak.................................................................10 şubat...................................................... :sm_cool: :CüvCüv:

barben17 .............................................................30 ocak.................................................................10 şubat...................................................... :Saruboceq:

23 SM.................................................................. 30 ocak...............................................................11 şubat....................................................... :sm_cool: :CüvCüv:

aykara2.................................................................30 ocak...............................................................11 şubat....................................................... :Saruboceq:

Banaoi..................................................................30 ocak................................................................11 şubat...................................................... :Saruboceq:

seval021................................................................30 ocak...............................................................12 şubat....................................................... :Saruboceq:

ceren77..................................................................31 ocak..............................................................12 şubat........................................................ :sm_cool: :CüvCüv:

asude...................................................................1 şubat................................................................12 şubat........................................................ :Saruboceq:

boniibon...............................................................1 şubat................................................................12 şubat........................................................ :Saruboceq:

annedir...................................................................?.......................................................................12 şubat....................................................... :Saruboceq:

pperfinya................................................................3 şubat..............................................................14 şubat........................................................ :sm_cool: :CüvCüv:

eda2307................................................................3 şubat................................................................14 şubat....................................................... :Saruboceq:

melisesra...............................................................5 şubat...............................................................14 şubat........................................................ :Saruboceq:

artrit.......................................................................5 şubat.............................................................14 şubat ........................................................ :Saruboceq:

gitaro......................................................................?.......................................................................15 şubat....................................................... :Saruboceq:

cemre18...............................................................2 şubat................................................................15 şubat........................................................... :Saruboceq:

buhar....................................................................4şubat................................................................16şubat........................................................... :Saruboceq:

hayat70................................................................6 şubat................................................................18 şubat........................................................... :Saruboceq:

utkumm................................................................8 şubat................................................................20 şubat............................................................ :Saruboceq:

nevaa....................................................................9 şubat................................................................22 şubat............................................................ :Saruboceq:

aleyna222...........................................................11 şubat..................................................................23 şubat.............................................................. :Saruboceq:

kızlar benim sonucum negatif.0.01.tutunmaya bile çalışmamış.benim umudum kalmadı artık bu işte.bunca şeye rağmen olmuyosa Rabbim istemiyo demekki diye düşünüyorum.artık bırakıyorum peşini.ben anne olamıycam sanırım.çok moralim bozuk.hiç bir problem yok eşimdede bendede.herşeyi denedik ama olmadı işte.kısmet değilmiş demekki.

allah herşeyden önce sana ve eşine sağlık versin. inşallah kısa zamanda hayallerin gerçekleşir.

canım hiç öyle düşünme zamanı gelince olur
hayırlısı böyleymiş..ikinizdede sorun yok diyorsun işte mucizesini verir allahım birgün

çok sağol allah sana da sabır ve yeniden başlayabilme gücü versin. her şey gönkünce olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…