Transfer sonrası sonuç bekleyenler

iiyim canım seni merak ediyorum anlat bakalım nasıl gidiyor
kanaman varmı gene
ve bu sabah nasıl uyandın :))

yok çok şükür kanama filan. yine sabahın köründe uyandım. uyku tutmuyo. dün çok yorgundum diye gece uyudum . yarın 1 gibi dr a gidicem kan vericem.

benide uyku tutmuyordu ya:) sonra alışıyosun
yaınkide güzel çıkar inş...

aykara canım çok üzüldüm.ama umudunu yitirme bizde de problem yoktu.ne eşimde ne bende....4 aşılam negaitf ilk tüp bebek negatif dondurulmuşlarla denedim şuan 6 haftalık hanileyim. bende senin gibiydim bir problem yoksa neden olmuyor ilk tüp bebek negatif sonucunu aldığımda bitti artıkk dedim ben anne olamıcam bu duyguyu yaşayamıcam dedim ama. Rabbime şükür dondurulmuşlarımla hamileyim...lütfen sende ümitsizlenme.....kaç kere tüp ebbek yaptırdın da hemen pes ettin....problem yok diorsun olacak bunu unutma.....o 0,01 sonucu almak ölüm zaten.........herşey gönlünce olsun canım.....merak etme sende anne olacaksın ben buna inanıyorum

canım bencede ne kadar erken pes ediyosun.. kaç kez tüp bebek tedavisi oldun... pes etmekle olmuyor... benim 5. denememdi diğer dördünde hiç tutunma olmadı degerim senin gibiydi doktorlar hiçbirşey bulamadılar bir sürü teste ragmen... ama hiç pes etmedim rabbimden deyip bolca dua ettim.. 5 gün önce sonucumu aldım pozitif düşün 5. tedavimde ilk defa...

kızlar herkese meraba ben bugun yıne ıdrdr testı yaptım sabah ılk ıdrdrla ama yıne yok yıne yok yarın tahlıl gunum buseferde ya kımyasal yada hıc yok hıc umudum kalmadı.sankı butun belırtıler uctu gıttı psıkolojıkmıs demekkı sımdı adet ağrıları var heran olcakmıs gıbıyım

canım öyle pes etmek yok.insanlar ne hastalıklarla mücadele ediyorler yine vazgeçmiyorlar.biraz dinlen,kendine gel sonra yola devam.inan bana bir gün çocuğun senin gibi mücadeleci bir annesi olduğu için gurur duyacak.şu kara bulutları çabuk dağıt üzerinden.dik dur.ne yapalım bizim de bu dünyadaki sınavımız buymuş işte.Allah a çok dua et güzelim.O bizim için her şeyin hayırlısını bizden daha iyi bilir.gönlünü ferah tut.

kızlar ultrasyonda keseyi gören var mı aranızda?benim ultrasyon pazartesi.aynı gün kalp atışları alınır mı sizce.?bi de ilk gidişimizde alttan mı bakacak doktor?ben alttan ultrasyondan çok korkuyorum.ya bebeklere bir şey olursa.ultrasyona giden anlatsın lütfen

Canım benim hiç moralini bozma belki yarınki testte pozitif alacaksın üzme kendini

Hayırlısı olsun canım çok sevindim Allah kucağınada almayı nasip etsin.

Canım ümidini kaybetme inşallah en kısa zamanda dileğin kabul olur. Ben tüp bebek yaptırıp sonuç alamayan daha sonra aşılamadan sonuç alanları bile duydum.

Bende yarın gidicem nur bende senin gibi hissediyorum ve çok korkuyorum inşallah alttan bakmaz.

canım seni o kadar iyi anlayabiliyorumki ne hissettiğini çok iyi biliyorum bende bu sızıyı geçen ay yaşadım tedavimde transferimde herşey o kadar güzel ve yollunda gitmiştiki buna rağmen olmadıysa artık yapacak bişey yok dedim demekki olmayacak dedim allah benim anne olmamı istemiyor ben neyin cezasını çekiyorum diyordum neden ben diyordum ve resmen içim sızlıyordu uykuya hayata herşeye küsmüştüm banada geçicek derlerdi içimden bu sızı asla geçmez benden derdim hamile görmeye bebek görmeye tahammül edemiyordum ama inan bana geçiyor çok değil bu anlattıklarım 1 ay önce yaşandı ama bana şimdi çok eskiden yaşanmış gibi geliyor 2. sini yaptırmak için gün sayıyorum ve asla bidaha yaptırmam diyordum yani diyeceğim şuan en zor günlerin ama inan üzerindeki hormonlar yavaş yavaş giderken sende normale döneceksin ve mücadeleye kaldığın yerden devam edeceksin ve sonunda mucizene kavuşacaksın sınavdan geçiyoruz bu sınavda tabiki zorlu günlerde heyecanlı günlerde olacak ama pes etmeden bu sınavı sabırla ve şükür ederek geçicez arkadaşım çok hassas bir dönemdesin kendimi hatırlattın bana o yüzden yazma ihtiyacı duydum ama çok uzattım sanırım son olarak geçmiş olsun diyorum ve bugünkü gibi yanmayacak canın 5 gün sonra emin ol canım aynı hevesi tekrardan bulacaksın kendinde

anne adayı.....................................................transfer tarihi..........................................................test tarihi..............................................sonuç

nevin_....................................................................1 ocak ..................................................................12 ocak....................................................... :sm_cool: :CüvCüv:

daphnecan.............................................................23 ocak.................................................................3 şubat...................................................... :Saruboceq:

bungee..................................................................21 ocak.................................................................4 şubat...................................................... :Saruboceq: -

deniz2222.............................................................23 ocak.................................................................5 şubat....................................................... :Saruboceq: -

sibel12.................................................................23 ocak..................................................................5 şubat..................................................... :sm_cool: :CüvCüv:

chem....................................................................?..........................................................................5 şubat....................................................... :sm_cool: :CüvCüv:

Gler16...................................................................?...........................................................................6şubat....................................................... :Saruboceq:

nur5555................................................................27 ocak.................................................................8 şubat...................................................... :sm_cool: :CüvCüv:

laubali...................................................................26 ocak.................................................................9 şubat....................................................... :Saruboceq:

deryam....................................................................?........................................................................9 şubat....................................................... :Saruboceq:

anivehani.................................................................?.........................................................................10 şubat...................................................... :sm_cool: :CüvCüv:

nurtopu .............................................................30 ocak.................................................................10 şubat...................................................... :sm_cool: :CüvCüv:

barben17 .............................................................30 ocak.................................................................10 şubat...................................................... :Saruboceq:

23 SM.................................................................. 30 ocak...............................................................11 şubat....................................................... :sm_cool: :CüvCüv:

aykara2.................................................................30 ocak...............................................................11 şubat....................................................... :Saruboceq:

Banaoi..................................................................30 ocak................................................................11 şubat...................................................... :Saruboceq:

seval021................................................................30 ocak...............................................................12 şubat....................................................... :Saruboceq:

ceren77..................................................................31 ocak..............................................................12 şubat........................................................ :sm_cool: :CüvCüv:

asude...................................................................1 şubat................................................................12 şubat........................................................ :Saruboceq:

boniibon...............................................................1 şubat................................................................12 şubat........................................................ :Saruboceq:

annedir...................................................................?.......................................................................12 şubat....................................................... :Saruboceq:

pperfinya................................................................3 şubat..............................................................14 şubat........................................................ :sm_cool: :CüvCüv:

eda2307................................................................3 şubat................................................................14 şubat....................................................... :Saruboceq:

melisesra...............................................................5 şubat...............................................................14 şubat........................................................ :Saruboceq:

artrit.......................................................................5 şubat.............................................................14 şubat ........................................................ :Saruboceq:

gitaro......................................................................?.......................................................................15 şubat....................................................... :Saruboceq:

cemre18...............................................................2 şubat................................................................15 şubat........................................................... :Saruboceq:

buhar....................................................................4şubat................................................................16şubat........................................................... :Saruboceq:

hayat70................................................................6 şubat................................................................18 şubat........................................................... :Saruboceq:

utkumm................................................................8 şubat................................................................20 şubat............................................................ :Saruboceq:

nevaa....................................................................9 şubat................................................................22 şubat............................................................ :Saruboceq:

aleyna222...........................................................11 şubat..................................................................23 şubat.............................................................. :Saruboceq:

kızlar 6 gün kan değerim 20 çıkmıştı biliyorsunuz dün 7 gün 2 farklı marka idrar testi aldım ve ikinci çizgi silikte olsa görünüyordu testin üstünde 20 ve üstü bhcg saptar yazıyordu bu sabahta yaptım aynı sonuç yani benim bhcg değeri yükselmedimi acaba yoksa bu testler daha üst seviyeyimi gösteriyor az önce gene kan verdim 1 saat kaldı sonuca

kıslar ben bı aptallık yaptım bugun 6.gunumdu 3.gun embrıyosu idrarda negatıf cıktı

aynen bende yaptım şimdi dayanamayıp seningibi bugun 8 . gunum idrarda negatif cıktı benim 2. gün embiriyosuydu ama sabah aç karnına yapmadım şımdı yaptım farkedermi acaba

kıslar ben bı aptallık yaptım bugun 6.gunumdu 3.gun embrıyosu idrarda negatıf cıktı

ona aptallık denmez heyecan ve merak. zaten kadın olduğumuz için merak doğamızda var bide bu kadar özel durumda......

negatif moralini bozmadığı sürece sorun yok. bende 8. gün yaptım negatifti. ama akşam eşime gülerek anlatmıştım. 12. gün bile negatif çıksa kan tahlili yapmadan moralini bozma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…