Transfer sonrası sonuç bekleyenler

KIZLAR acil cevap bebek var diyebilmek için kanda bhcg değeri kaç olması lazım

malesef kızlar yine olmadı mafoldumben

canım cok uzuldum bende bugun yıne ıdrdr testı yaptım yıne yok bende yarın kanda alıcam negatıfımı ama yapcak bısı yok rabbım neylerse guzel eyler rabbım bızlere sabır versın bakarsın kendılıgınden gelır bebıslerımız

6 gün 20 çıktı ..........................................16-101 arası gebelik diyor 1-2 hafta gebelik diyor
8.gün 99 çıktı ...........................................50-500 arası gebelik diyorr 1-2 hafta için

KIZLAR SıZCE BEN HAMıLEMıYıM YARDIMMMMMMM

canım cok guzel cıkmıs ıste degerın kasma kendını daha bugun 9. gunun değilmi senın bu gune gore cok cok guzel bı sonuc

mrb asude benimde idrarde negatifti kan testi pozitif insallah yarın pozitif haberlerini alırız

perfinya benim 12 gün 99 çıktı canım hamilesin işte :)))

8.günde yaptım negatifti bidaha yapmadım bekledim moralimi bozmamaık için

kesin hamilesin bence

idrarda testi yaptım moralim çok bozulmuştu.belirtilere hiç bakmayın bence sadece kan testi yaptırın.valla ben pişman oldum.ben aynı adet olacak gibiydim.

canım tekrar hayırlı olsun rabbım tamamına erdırsın bısı sorcan aklımı yemek uzereyım bende bu sabah ıdrdr testı yaptım negatıf cıktı sen kacıncı yapmıstın ıdr. testını

canım tekrar hayırlı olsun rabbım tamamına erdırsın bısı sorcan aklımı yemek uzereyım bende bu sabah ıdrdr testı yaptım negatıf cıktı sen kacıncı yapmıstın ıdr. testını

canım sen ne diye kan testi yaptırmıyon ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…