Transfer sonrası sonuç bekleyenler

Arkadaslar benide eklermisiniz
Transferim 10 subat test 25 subat
Birde hangi idrar testini yapiyorsunuz hangi marka en guvenilir?

canım son tahlılını yaptırdınmı kac cıktı bıde degerlerını transfer gunune gore yazarmısın.yarın usg ıcınmı gıtceksın

Canım ben yarın sabahtan kan vermeye devlet hastanesine gideceğim benim aslında yarın yaptırmam gerekiyordu ama ben meraktan erken baktım. Fatih Hoca'da yarın kan testi sonucunu al gel dedi yarın akşamda muayenehaneye gideceğim.

Tebrikler hamilesin işte Allah kucağınada lamayı nasip etsin :)

anne adayı.....................................................transfer tarihi..........................................................test tarihi..............................................sonuç

nevin_....................................................................1 ocak ..................................................................12 ocak....................................................... :sm_cool: :CüvCüv:

daphnecan.............................................................23 ocak.................................................................3 şubat...................................................... :Saruboceq:

bungee..................................................................21 ocak.................................................................4 şubat...................................................... :Saruboceq: -

deniz2222.............................................................23 ocak.................................................................5 şubat....................................................... :Saruboceq: -

sibel12.................................................................23 ocak..................................................................5 şubat..................................................... :sm_cool: :CüvCüv:

chem....................................................................?..........................................................................5 şubat....................................................... :sm_cool: :CüvCüv:

Gler16...................................................................?...........................................................................6şubat....................................................... :Saruboceq:

nur5555................................................................27 ocak.................................................................8 şubat...................................................... :sm_cool: :CüvCüv:

laubali...................................................................26 ocak.................................................................9 şubat....................................................... :Saruboceq:

deryam....................................................................?........................................................................9 şubat....................................................... :Saruboceq:

anivehani.................................................................?.........................................................................10 şubat...................................................... :sm_cool: :CüvCüv:

nurtopu .............................................................30 ocak.................................................................10 şubat...................................................... :sm_cool: :CüvCüv:

barben17 .............................................................30 ocak.................................................................10 şubat...................................................... :Saruboceq:

23 SM.................................................................. 30 ocak...............................................................11 şubat....................................................... :sm_cool: :CüvCüv:

aykara2.................................................................30 ocak...............................................................11 şubat....................................................... :Saruboceq:

Banaoi..................................................................30 ocak................................................................11 şubat...................................................... :Saruboceq:

seval021................................................................30 ocak...............................................................12 şubat....................................................... :Saruboceq:

ceren77..................................................................31 ocak..............................................................12 şubat........................................................ :sm_cool: :CüvCüv:

asude...................................................................1 şubat................................................................12 şubat........................................................ :Saruboceq:

boniibon...............................................................1 şubat................................................................12 şubat........................................................ :Saruboceq:

annedir...................................................................?.......................................................................12 şubat....................................................... :Saruboceq:

pperfinya................................................................3 şubat..............................................................14 şubat........................................................ :sm_cool: :CüvCüv:

eda2307................................................................3 şubat................................................................14 şubat....................................................... :Saruboceq:

melisesra...............................................................5 şubat...............................................................14 şubat........................................................ :Saruboceq:

artrit.......................................................................5 şubat.............................................................14 şubat ........................................................ :Saruboceq:

gitaro......................................................................?.......................................................................15 şubat....................................................... :Saruboceq:

cemre18...............................................................2 şubat................................................................15 şubat........................................................... :Saruboceq:

eminenisa.............................................................3 şubat................................................................15 şubat........................................................... :Saruboceq:

idil07.............................................................?şubat................................................................15 şubat........................................................... :Saruboceq:

buhar....................................................................4şubat................................................................16şubat........................................................... :Saruboceq:

hayat70................................................................6 şubat................................................................18 şubat........................................................... :Saruboceq:

utkumm................................................................8 şubat................................................................20 şubat............................................................ :Saruboceq:

nevaa....................................................................9 şubat................................................................22 şubat............................................................ :Saruboceq:

krishazel...............................................................10 şubat..............................................................25 şubat............................................................ :Saruboceq:

aleyna222...........................................................11 şubat..................................................................23 şubat.............................................................. :Saruboceq:

inşallah inşallah canım rabbim hepimizi güldürsün:Saruboceq:

ben dün hast. içeri girerken nefes alamıyordum. kapının önünde sendeledim. ilk idrar testinden sonra kan testine kadar 2 gece uyuyamadım. inş. bu heyecanın sonu güzel biter

saol canım da artık elim ayağım titriyor aklıma geldikçe inşallah rabbim benimde yüzümü güldürür ve listen bana da uğurlu gelir inşallah

yarın gıdıcem kan vermeye yarınkı duruma gore bende aksam gıderım heralde fatıh beye

Arkadaslar hepinize desteginizden dolayi tesekkur ediyorum . Allah hepinizden razi olsun. Ben cok iyiyim cok heyecanli cok umitli ve cok mutluyum:))))

bende yatıyorum ankaradan dun geldım ucak 3.5 saat rotar yaptı anlayacagın dunun yorgunlugu var bır de belım agrıyr ara ara sende agrı var mı

bugün 8. günüm son 4 gün.... çok ama çok heyecanlıyım arkadaşlar
umarın rabbim benim de yüzümü güldürür ve o güzel hbr bende buradan veririm
bu arada kasıklarım çok ağrıyo ve başım dönüyo bu neye alamet acaba meraktan çatlıycam
idrar testi yaptım negatif çıktı kurban olduğum Allahım yüzümüzü güldürsün inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…