Transfer sonrası sonuç bekleyenler

idrarda benim 10 ve 11. gün silik çıktı.12. gün kanda 245 olmuştu.benim de başım çok döndü.kasık ağrılarım hala benimle.aynı adet görecek gibi oluyorsun.ben her şey bitti dediğim anda gördüm mucizeyi.onun için kendinde belirti arama.aslında kanda şimdi de yaptırabilirsin.idrarda çıkması için değerin çok yükselmesi gerekiyomuş.inşallah hamilesindir canım

canım benimde ara sıra agrım oluyor korkuyorum normalmi bu sendede devam ediyormu... her tuvalete gittiğimde bi korku oluyor...

kızlar benimde belim cok agrıyo bide ayaklarım cok uşuyo bide bazen kasık agrım rahim agrılarım oluyoo bugun 8ci gunum test yaomıştım negatifti cok korkuyorum inş bebişim ban tutunmuştur

emine bu yazdıklarının hepsi normal şeyler ayak uyuşmayı duymamıştım ama çokmu harreketsiz yatıyon
beni 9.haftaya girecek halen sancıdan kıvranıyorum ara ara...

emine bu yazdıklarının hepsi normal şeyler ayak uyuşmayı duymamıştım ama çokmu harreketsiz yatıyon
beni 9.haftaya girecek halen sancıdan kıvranıyorum ara ara...

normalmi bu agrılar yani... benimde 5. hafta bir hafta sonra kese için gidicez ama bu agrılar devam edince korkuyorum...:Saruboceq::Saruboceq:

çok normal canım endişelenme zaten haftaya gidince dr bakar yumurtalıklarada sorun vamı diye..
ama çok tedirginsen drunu ara

normalmi ama ayklarım uyuşmuyo üşüyoo hiç ısınmıyo

hehe sağır duymaz uydurur :)))
üşüyosa kansızsındır muhtemelen yada hareketsizsen üşüyodur sıcak tut canım

varmı başka sorular kızlar şakkıdı şakkıdı şakkıdı şakkıdı şakkıdı şakkıdı

tedirgin degilimde insan endişeleniyo bu benim 2. denemem biraz sabırsızlık var bende su pazartesi hayırlısyla bi gelse inş:)

inşallah güzel sonuçlarla aramıza dönersiniz arkadaşlar allah en yakın zamanda bebiş nasip etsin sizlere inşallah sonuçlar güzel çıkar inşallah meleklerle allah bebişini rahminize tutturmuşdur allah yardımcınız olsun

benim sonuc yarın belli olacak dua edin lütfen benimde 3 denemem eşim idrar tahlilide yaptırtmadı tam gününü bekledik bu gece ben uyuyamam

hadi hayırlısı canım kaçta verecen kanı kaçta alırsın sonucu buradakileride habersiz bırakma...

anne adayı.....................................................transfer tarihi..........................................................test tarihi..............................................sonuç

nevin_.....................................................................1 ocak ..................................................................12 ocak..................................................... :sm_cool: :CüvCüv:

daphnecan...............................................................23 ocak.................................................................3 şubat...................................................... :Saruboceq:

bungee....................................................................21 ocak.................................................................4 şubat...................................................... :Saruboceq: -

deniz2222...............................................................23 ocak..................................................................5 şubat..................................................... :Saruboceq: -

sibel12...................................................................23 ocak..................................................................5 şubat...................................................... :sm_cool: :CüvCüv:
.
chem.....................................................................?............................................................................5 şubat...................................................... :sm_cool: :CüvCüv:

Gler16...................................................................?............................................................................6şubat....................................................... :Saruboceq:

nur5555...............................................................27 ocak....................................................................8 şubat...................................................... :sm_cool: :CüvCüv:

laubali.................................................................26 ocak....................................................................9 şubat...................................................... :Saruboceq: -

deryam....................................................................?.........................................................................9 şubat....................................................... :Saruboceq:

anivehani.................................................................?.........................................................................10 şubat........................................................ :sm_cool: :CüvCüv:

nurtopu .............................................................30 ocak.................................................................10 şubat...................................................... :sm_cool: :CüvCüv:

barben17 ...........................................................30 ocak.................................................................10 şubat....................................................... :Saruboceq: -

23 SM.............................................................. 30 ocak..................................................................11 şubat.......................................................... :sm_cool: :CüvCüv:

aykara2.............................................................30 ocak..................................................................11 şubat......................................................... :Saruboceq: -

Banaoi..............................................................30 ocak..................................................................11 şubat.......................................................... :Saruboceq:

seval021...........................................................30 ocak..................................................................12 şubat.......................................................... :Saruboceq: -

ceren77..................................................................31 ocak..............................................................12 şubat......................................................... :sm_cool: :CüvCüv:

asude...................................................................1 şubat................................................................12 şubat........................................................... :Saruboceq:

boniibon................................................................1 şubat................................................................12 şubat.......................................................... :Saruboceq:

annedir...................................................................?......................................................................12 şubat....................................................... :Saruboceq:

pperfinya................................................................3 şubat.............................................................14 şubat........................................................ :sm_cool: :CüvCüv:

eda2307................................................................3 şubat.............................................................14 şubat....................................................... :Saruboceq:

melisesra...............................................................5 şubat............................................................14 şubat........................................................... :Saruboceq:

artrit.......................................................................5 şubat............................................................14 şubat ........................................................ :Saruboceq:

gitaro......................................................................?.......................................................................15 şubat....................................................... :Saruboceq:

cemre18...............................................................2 şubat................................................................15 şubat........................................................... :Saruboceq:

eminenisa.............................................................3 şubat................................................................15 şubat........................................................... :Saruboceq:

idil07.....................................................................?şubat................................................................15 şubat........................................................... :Saruboceq:

buhar....................................................................4şubat.................................................................16şubat........................................................... :Saruboceq:

hayat70................................................................6 şubat................................................................18 şubat........................................................... :Saruboceq:

hanmehtap...............................................................? şubat............................................................18 şubat........................................................... :Saruboceq:

utkumm................................................................8 şubat................................................................20 şubat............................................................ :Saruboceq:

nevaa....................................................................9 şubat................................................................22 şubat............................................................ :Saruboceq:

krishazel...............................................................10 şubat..............................................................25 şubat............................................................ :Saruboceq:

aleyna222............................................................11 şubat...............................................................23 şubat........................................................... :Saruboceq:

merhaba kızlar dün transverimi oldum ,inşallah iyi sonuçlar alırım ben nedense çok şeyde tedirginlik yaşıyorum sizdede olmuşmuydu mesela aceba yan döndüm düştümü ,hızlımı yürüdüm tuvalete gitmesemmi aceba diye bisürü şeyler kuruntu yapıyorum değilmi hapşurmuyorum kendimi tutuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…