Transfer sonrası sonuç bekleyenler

RAbbim ol dediyse olacak, ama ol demediyse olmayacak bu tür şeylerle kendinizi mutsuz hissedersiniz ve embriyolarımız için en önemli şey mutlu ve rahat bir dünyaya geleceklerini hissetmeleri konusun onlarla Rabbime el açın dua edin, hakkımızda hayrlısını isteyelim... Veumutsuzluğa kapılmayalım, bizim hayır gördüğümüzde şer , şer gördügümüzde hayır olabilir bunu sakın unutmayın sevgili dostlar...

Hadı kızlar ben Şımdı dr a gıdıyorum dÖndÜĞÜmde ınŞallah bır sÜrÜ hamıle haberı okurum

Arkadaslar transferden sonra yaptigim bazi seylerden bende korkuyorum yan donmekten hapsurmaktan egilmekten falan . Bunlar gercekten sakincalimidir? Bilgisi olan varmi?
Birde sirtimizi dayayarak bacaklarimizi uzatarak kitap okuyarak yatmak uygunmu yoksa tamamen uzanmak mi gerekiyor?
Ve yemememiz gereken birsey varmi?

Herkese mrb.Şubatın 9 unda tranfer yapıldı.Bugün 4.gün.Sabırsızlıkla bekliyorum.Dualarınızı bekliyorum.hepimiz birbirimize dua edelim.

ayyyyy varya aynıyız oturunca bile öle oluyorum ben sabah afedersin büyük adestimi yaptım zorla yani zorlamadım ama kendim zorlandım kendimi suçlu gibi hissettim bilmiyorumkismile

ayyyyy varya aynıyız oturunca bile öle oluyorum ben sabah afedersin büyük adestimi yaptım zorla yani zorlamadım ama kendim zorlandım kendimi suçlu gibi hissettim bilmiyorumkismile

kız banada öyle oluyor afedersin büyüğü yaparken kasığıma sancı giriyor ayyy bişimi oldu aceba diye kendimi yiyip bitiriyorum

Bana doktorum normal hayatında nasıl davranıyosan aynen devam et dedi. Sadece benimle ilgilenen hemşirem ağır kaldırma , ağır şeyleri itip çekme , ani eğilip doğrulmalardan sakın ve çok yükseğe uzanma dedi. İyidir diye bilmediğin çeşitli bitki çaylarını içme . Normalde yeyip içmediğin şeyleri sağdan soldan duyup iyidir diye bu dönemde yeyip içme hiçbişeyi abartma dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…