Transfer sonrası sonuç bekleyenler

e2 yüksekliğine göre ilaç kullanıyorsun belki onun niçindir. senin muhtemelen e2 yüksektir şimdi . düşüp düşmediğini öğrenmek içindir. ve bunun sonucunda ilaç kullanacaksın. ben transfer olduğu gün vermiştim kan. ve 4 gün snra e2 ile ilgili bir ilaç kullanmaya başladım. ben gün aşırı bir iğne yaptırıyorum kalçadan birde vajinadan tablet alıyorum vitamin ve asprinde var. siz neler alıyorsunuz.

kızlar lütfen yardııııımmmmm
idrar testi yaptım silikte olsa 2.çizgiyi gördüm
bugün 9. günüm
ne demek oluyo bu şimdi
kan testi yaptırayımmı çok heyecanlıyım

ilk 3 gün hiç oturmadım ben. şimdi de oturuyorum yatıyorum o kadar başka birşey yapmıyorum...10 günlük raporum var.

canım bu e2 ilacı ne işe yarıyormuşki ben şimdi sadece vitamin kullanıyorum antibiyotik kullanıyordum doktorum kes artık kullanma dedi

canım dengelemek içindir... ama bnim sadece bir tahmin. çünkü bende öyle oldu. blki başka birşey içindir....

ciddimisiniz siz
bütün vücudum diken diken şimdi
yaptırayımmı kan testi

ilk 3 gün hiç oturmadım ben. şimdi de oturuyorum yatıyorum o kadar başka birşey yapmıyorum...10 günlük raporum var.

yaaaa ben azıcık oturuyorum 15 dakika felan yatmayı hiç sevmem başım ağrır ,belim ağrıyınca oturuyorum şimdi oturuyordum dur kısss yatıyım barikaydirigubbakcemile3

kızlar hadiiiii
bişey söyleyin
tahlil yaptırsam belli olurmu
sonuş kesin olurmu

yoo E2 sorunum yoktu benim. Bilmiyorum neden ama bana cok ilac verdiler. Tek ebmryom vardi benim.
Transferim carsamba gunu yapildi.
Sabah aksam 1 ignem var ( 15 gun )
tek kullanimlik gobekten 2 ignem var
yapistirma bantim var 2 gunde 3 tane toplam 15 gun
antibiyotik
kortizon hap
elevit multivitamin
folik asit
omega 3
coraspin
b12 vitamini

Benim cok ilacim varmis yaaa korktum simdi

kızlar hayırlı cumalar
rabbim bu mubarek gunun yuzu suyu hurmetine emeklerimizi boş cıkarmasın hayırlı evlat nasip etsin inş

offfffffff bu ne yaaaa
tek olduğundan tutunması için herşeyi vermişler sanaaa........

canım korkutmayımda antibiyotik zarar vermezmi hadi bi doktorunu araeyvahedigeldismile

kızlar lütfen yardııııımmmmm
idrar testi yaptım silikte olsa 2.çizgiyi gördüm
bugün 9. günüm
ne demek oluyo bu şimdi
kan testi yaptırayımmı çok heyecanlıyım

tatlım aynı gün transfer olduk benimde silikte olsa idrar da çıktı kanda dün yaptırdım 99 çıktı hadi gözün aydın diye yim git test yaptır kandan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…