Transfer sonrası sonuç bekleyenler

ben çıkıyorum şimdi tahlil yaptırıp gelicem
lütfen dua edin bana da güzel haberlerle geleyim

Antibiyotigi bugun kesicem zaten doktor cuma gunu en son kullan birak dedi
kortizonuda oyle
ama ignelere devam

kızla vücudunuzu değilde saçınızı yıkadınızmı ben yıkıycamda duramıyorum yağlı yağlıklava:

benim sonuc yarın belli olacak dua edin lütfen benimde 3 denemem eşim idrar tahlilide yaptırtmadı tam gününü bekledik bu gece ben uyuyamam

inşallah tutmuştur benimde 3. denememben de pazartesiyi bekliyorum eşim aslında test yapmamı bekliyor ama ben yapmayacağım aslında pazar günü yapsam eşime sevgililer günü hediyesi olur iyi bir haber çkarsa tabi

Asude'den haber alan var mı kızlar..Çok endişeliydi bugün alıcaktı sonucunu inşl..yüzünü güldürür Rabbim

merhaba herkese,
aranıza bende yeni katıldım, birkacgündür yazılarınızı okudum paylaşım cok hosuma gitti
transferim 10 subatta yapıldı , 23 subatta kan testi istedi doktorum
çalışmama ragmen izin aldım evdeyim, birgün hastanede yattım şimdi evde istirahat ediyorum.ilk denemem, inanılmaz endişeliyim, ara ara sıcak basması oluyor bendede.
ümitleri sevinçleri paylamak çok güzel bu forumlarda...
benim için de dua edin arkadaşlar..

kızlar bhcg 272 olmuş.yaşasınnnnn!salı günü bi daha yaptırcam.hepinizi takip ediyorum.iyi haberlerinizi bekliyorum.

ALLAH im hakkinizda hayirlisini nasip etsinn .sonuc insallah gönlündeki gibidir.almanya neresinden .

hiç oturmuyormusunuz

canım oturabilirsin yaa kendini sıkma okadar ara sıra kan dolaşımı için pozisyon değişikliği iyi olur... yemeğini kalkıp yiyebilirsin bunları zaten söylüyor doktorlar ilk denemelerimde bençok yattım çok gereksizmiş şimdi anlıyorummm...

tamam canım sağol biraz önce saçlarımı yıkadım inşallah bişi olmazeyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…