Transfer sonrası sonuç bekleyenler

edacım değerin çok güzel gözün aydın canım sağlıkla kucağınada alırsın inş.

gerçekten mi ciddimisiniz
yani ben şimdi hamileyim öyle mi

biraz evvel dr. mu aradım hamilesin dedi
pzt. günü ki asıl test günüm tekrar yaptır dedi 2 ye katlaması gerekiyormuş bu değeri
o kadar mutluyumki rabbim herkese nasip etsin inşallah ve rabbim banada
bu değeri 2 ye katlamayı nasip etsin inşallah
iyiki varsınız....... eğer sizler olmasaydı bu 9 günü asla geçiremezdim

aminnn.. inşallah..bizlere duanızı eksik etmeyin hamile olan arkadaşlar..tavsiyelerinize ve dualarınıza ihtiyacımız var her daim..Rabbim hepimize anneliği tattırsın inşl.kısa zamanda

kızlar ben geldım sonucun malesef 0.1 gene husran

Asude merakla bekliyordum sonucunu..o kadar endişeliydin ki inşallah onunda yüzü güler dedim..ama edilen bunca duanın hürmetine inşallah yüzün güler bir gün..kendini fazla yıpratma lütfen.. ilk günün acısı zordur bilirim elden ayaktan kesilir gibi oluyor insan..unutma ki bu bir sınav ve sabrımızı deniyor Allah. ilk verdiğimiz tepki çok önemliymiş..Sabrı elden bırakma..tevekkül et,Allaha dayan..inşallah hepimiz yaşayacağız hayırlısıyla bu güzelliği

saolun kızlar bugune dunden alıstırmıstım kendımı bugun daha ıyıyım verende allah alanda allah herseyın ıyısını o bılır rabbım hayırlısını nasıb etsın .esım elınde bı demet cıcekle gelınce bıran acaba oldumu dedım ama olmamıs malesef ama cok sukur esımle bırbırımızı sevıyoruz ya herseyın ustesınden gelırız

kızlar ben geldım sonucun malesef 0.1 gene husran

asude canım üzme kendini ne olur var kurban olduğum rabbiminde bir bildiği
bu bir sınav inşallah rabbim hepimizi güldürecek hepimiz tadacağız bu güzel duyguyu
rabbim gönülden edilen duaları er yada geç ama mutlaka kabul eder sen gönlünü ferah tut canım......

asude üzme canını ne olur, ben eminimki birgün hepimizin kolları bebişle dolacak.

canım hamilesin bence erken yaptırdığın için degerin normal... 12. günde normala ulaşır 100 ün üstüne çıkar....

eda canım cok sevindim senin adına, dikkat et cok yorma kendini,
doktorunmu demişti 9. günde testi yapdie, bana 13. günü test yaptır dediler

gerçekten mi ciddimisiniz
yani ben şimdi hamileyim öyle mi

Eda kız hayırlı olsun ben sana demdimmi bebiş var dieeeeeee :teytey: :teytey: ,iki üçgün sonra değerler katlar aynı gün transfer benim 100 çıktı yoksa benimki i,kiz mi kız

evet LıSTEYE EKLEYıN arkadaşlar sonunda HAMııııııııLEEEEEYııııııM BCGH 559 ÇIKTI

maşallah cok sevindim canım hayırlı olsun Allah saglıklı hamilelik geçirmeyi nasip etsin inş bizimde sonuçlarımız bole guzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…