Transfer sonrası sonuç bekleyenler

12 gün değerim bende samsunluyum bu arada aydında yaşıyorum istanbula bahçeci kliğinde yapldı

12 gün değerim bende samsunluyum bu arada aydında yaşıyorum istanbula bahçeci kliğinde yapldı

çok güzel büyük ihtimal degerine göre birden fazla... bende samsunluyumda samsunda yaşamıyorum artık bende... benimde 476 çıkmıştı çoğul olabilir dediler... bakalım hayırlısı olsun inşallahhh...

Eda kız hayırlı olsun ben sana demdimmi bebiş var dieeeeeee :teytey: :teytey: ,iki üçgün sonra değerler katlar aynı gün transfer benim 100 çıktı yoksa benimki i,kiz mi kız

çok saol arkadaşım dediğin çıktı çok hemde çoooookkkkk mutluyum bana verdiğin destek için sana canı gönülden teşekkür ederima.s.

arkadaşlar topikte ilk kez yazıyorum ama sizin yazdıklarınızı sürekli takip ediyorum..anne adayı olan tüm arkadaşları tebrik edrim bende micro tedavi aşamasındayım yarın hcg iğnem yapılacak..listeye ekleyin isterseniz ama toplama ve transfer ne zaman tam olarak yarın belli olucak allah hepimizin kucağını boş bırakmasın inş...

selam kızlar.
11.gğn test yaptırdım değerim 21,46 çıktı.Bugun öğlen bırdaha yaptırdım ve değerım 68 çıktı.Doktorum aradı hamilesin dedi,3 hafta sonra gel bebeğinin kalp atışlarını dinleyelim dedi.ben hala inanamıyorum.bu değer çok az değil mi

banaoi değerin güzel yükselmiş canım üçüncü kan tahlilinide yap garanti olsun

merhaba arkadaşlar...bende yeniyim..4 şubat 4 tane transfer oldu.yarın 9.günüm ve kan testi yaptırmak istiyorum.heyecanlıyım çok..ilk denemem..umarım iyi haberi alırım.bu arada alt karında dolgunluk var bu iyiye mi işaret sizce.

bende aranızda yeniyim ..4 şubatta 4 tane transfer yapıldı.yarın 9.gün ve kan testi yaptırsam mı..bu arada alt sol karında şişlik var yada dolgunluk bu neye işaret sizdede oldu mu...

canım şişliği druna söylemen gerek
9.gün çıkabilir birazda olsa

bendede çok şişlik var ohss oldum oyuzden hala duzelemedım hamıle kalırsam doktorum daha yavas gecıcenı soyledi

nedense yazıyorum ama yazdıklarım çıkmıyor ben bu işi neden beceremedim..4 şubatta 4 tane transfer yapıldı.yarın 9.gün.kan testi yapsam mı.alt sol karında dolgunluk var bu nedir...sizede oldu mu

anne adayı.....................................................transfer tarihi..........................................................test tarihi..............................................sonuç

nevin_.....................................................................1 ocak ..................................................................12 ocak..................................................... :sm_cool: :CüvCüv:

daphnecan...............................................................23 ocak.................................................................3 şubat...................................................... :Saruboceq:

bungee....................................................................21 ocak.................................................................4 şubat...................................................... :Saruboceq: -

deniz2222...............................................................23 ocak..................................................................5 şubat..................................................... :Saruboceq: -

sibel12...................................................................23 ocak..................................................................5 şubat...................................................... :sm_cool: :CüvCüv:
.
chem.....................................................................?............................................................................5 şubat...................................................... :sm_cool: :CüvCüv:

Gler16...................................................................?............................................................................6şubat....................................................... :Saruboceq:

nur5555...............................................................27 ocak....................................................................8 şubat...................................................... :sm_cool: :CüvCüv:

laubali.................................................................26 ocak....................................................................9 şubat...................................................... :Saruboceq: -

deryam....................................................................?.........................................................................9 şubat....................................................... :Saruboceq:

anivehani.................................................................?.........................................................................10 şubat........................................................ :sm_cool: :CüvCüv:

nurtopu .............................................................30 ocak.................................................................10 şubat...................................................... :sm_cool: :CüvCüv:

barben17 ...........................................................30 ocak.................................................................10 şubat....................................................... :Saruboceq: -

23 SM.............................................................. 30 ocak..................................................................11 şubat.......................................................... :sm_cool: :CüvCüv:

aykara2.............................................................30 ocak..................................................................11 şubat......................................................... :Saruboceq: -

Banaoi..............................................................30 ocak..................................................................11 şubat.......................................................... :sm_cool: :CüvCüv:

seval021...........................................................30 ocak..................................................................12 şubat.......................................................... :Saruboceq: -

ceren77..................................................................31 ocak..............................................................12 şubat......................................................... :sm_cool: :CüvCüv:

asude...................................................................1 şubat................................................................12 şubat........................................................... :Saruboceq: -

boniibon................................................................1 şubat................................................................12 şubat.......................................................... :Saruboceq:

annedir...................................................................?......................................................................12 şubat....................................................... :sm_cool: :CüvCüv:

pperfinya................................................................3 şubat.............................................................14 şubat........................................................ :sm_cool: :CüvCüv:

eda2307................................................................3 şubat.............................................................14 şubat....................................................... :sm_cool: :CüvCüv:

melisesra...............................................................5 şubat............................................................14 şubat........................................................... :Saruboceq:

artrit.......................................................................5 şubat............................................................14 şubat ........................................................ :Saruboceq:

gitaro......................................................................?.......................................................................15 şubat....................................................... :Saruboceq:

cemre18...............................................................2 şubat................................................................15 şubat........................................................... :Saruboceq:

eminenisa.............................................................3 şubat................................................................15 şubat........................................................... :Saruboceq:

idil07.....................................................................?şubat................................................................15 şubat........................................................... :Saruboceq:

buhar....................................................................4şubat.................................................................16şubat........................................................... :Saruboceq:

hayat70................................................................6 şubat................................................................18 şubat........................................................... :Saruboceq:

hanmehtap...............................................................? şubat............................................................18 şubat........................................................... :Saruboceq:

utkumm................................................................8 şubat................................................................20 şubat............................................................ :Saruboceq:

nevaa....................................................................9 şubat................................................................22 şubat............................................................ :Saruboceq:

esrasebahattin.......................................................11şubat................................................................23 şubat............................................................ :Saruboceq:

krishazel...............................................................10 şubat..............................................................25 şubat............................................................ :Saruboceq:

aleyna222............................................................11 şubat...............................................................23 şubat........................................................... :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…