Transfer sonrası sonuç bekleyenler

canım hayırlısı olsun. sana üzülme gibi saçma bi cümle kurmayacağım. insanın ne kadar canı yanıyor iyi bilirim. ama hayırlısı böyleymiş diye düşünmek lazım.

Sagol canim.daha yeni oldugu icin biraz fazla üzgünüm ama toparlanicam ins

Bungee umudunu kaybetme inşallah en kısa sürede yüce Allah'ım senin ve isteyen herkesin dileğini kabul eder....

kişiden kişiye değişiyor ama lekelenme hamilelik belirtiside olabiliyor canım

benim transfer tarihim de 30 ocak.11 şubatı bekliyorum merakla,ama benim bütün belirtiler sanki regli olacakmışım gibi kafamçokkarıştı

merhaba arkadaşlar benimde bugun transferimin 5.gunu 1 subatta transfer oldu yenı geldimankarada yaptırdım .3 tane 7-8-9 hucrelı embriyo transfer edildi test gunum 12 subat bendede ılk gunden ıtıbaren adet olacakmısım gıbı ağrılarım var rabbim herkesim bu yolda yuzunu guldursun

Amin..hayırlı haberler duyarız sendende umarım..bizlere de moral olursun. hangi merkezde yaptırdın Ankara'da?

birde arkadaşlar bişi sorcam benım yumurtalar toplandığı gun oksuruk basladı ve hala devam ediyor cok işten öksürmemeye calısıyorum ama sızce zararı olurmu bıde saga ve sola donerek yatmanın zararı olurmu hemsıre transferden sonra bılgı verırken saga ve sola donerek yatabilirsin demisti bende ılk gunden berı oylede yattım coğunluk sırt ustu ama bı zararı olurmu kı benım bu 2. denemem ılkı kımyasal olmustu

Amin..hayırlı haberler duyarız sendende umarım..bizlere de moral olursun. hangi merkezde yaptırdın Ankara'da?

insaallah canım rabbim bu ugurdakı herkese yardım etsın kucaklarımızı bebişlerle doldursun ınsaallah ben anotaliada yaptırdım sen ankaradasın sanırım sen nerde yaptırdın

Slm 23SM nasilsin.Benim sonuc yine negatif.Suan cok fazla üzgünüm.

canım cok uzuldum uzme kendını demek klasık olcak ama gercekten bı vaktı zamanı var herseyım rabbım herseyım en guzelını bılır en guzelını nasıb etsın ınsaallah senı cok ıyı anlıyorum benımde 1 negatıf denemem var asılamalar harıc rabbim sabırlar versin

arkadaşlar merhaba benim de transferimin 6.günü bu gün tuvalet kağıdına jelin kalıntısıyla beraber koyu kahve damarımsı bişey geldi böyle bir durumla karşılaştınızmı bilgi verirseniz sevinirim

bungee canım çoooooooooook üzüldüm inan.ben de yarın gidicem ama bu gün lekelnme başladı ve adet sancılarım var.gitmeyi bile düşünmüyorum.bir yolun sonu daha hüsranla bitti.

düzeltme ihtiyacından silinmiştir :))))

Son düzenleme:

ya ben pek anlayamadım rüya ve cinsel ilişki yasağını. cinsel içerikli bir rüyamıydı. bana da cinsel ilişki yasak dediler ama rüya da yasak demediler :) zaten cinsellik artık rüyalara kaldı

şaka bir yana da birşey olmamıştır. buluttan nem kapar olduk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…