canım hayırlısı olsun. sana üzülme gibi saçma bi cümle kurmayacağım. insanın ne kadar canı yanıyor iyi bilirim. ama hayırlısı böyleymiş diye düşünmek lazım.
kızlar dün benim 8. günümdü.ben sanırım bugün adet olucam.akçam yoğun bir şekilde kahveye dönük bir lekelenme başaldı.
teste bile gerek görmüyorum artık.ben ayın 8 ini bile göremeyeceğim bu gidişle.
Bungee umudunu kaybetme inşallah en kısa sürede yüce Allah'ım senin ve isteyen herkesin dileğini kabul eder....
Slm 23SM nasilsin.Benim sonuc yine negatif.Suan cok fazla üzgünüm.
n oluur üzülme diycem ama sen genede üzme kendini arkadaşım
benim transfer tarihim de 30 ocak.11 şubatı bekliyorum merakla,ama benim bütün belirtiler sanki regli olacakmışım gibi kafamçokkarıştı
merhaba arkadaşlar benimde bugun transferimin 5.gunu 1 subatta transfer oldu yenı geldimankarada yaptırdım .3 tane 7-8-9 hucrelı embriyo transfer edildi test gunum 12 subat bendede ılk gunden ıtıbaren adet olacakmısım gıbı ağrılarım var rabbim herkesim bu yolda yuzunu guldursun
Amin..hayırlı haberler duyarız sendende umarım..bizlere de moral olursun. hangi merkezde yaptırdın Ankara'da?
Slm 23SM nasilsin.Benim sonuc yine negatif.Suan cok fazla üzgünüm.
bungee canım çoooooooooook üzüldüm inan.ben de yarın gidicem ama bu gün lekelnme başladı ve adet sancılarım var.gitmeyi bile düşünmüyorum.bir yolun sonu daha hüsranla bitti.
kızlar bişey sormak istiyorum gündüz dinlenirken uyuya kalmışm ve rüya görmüşüm uyandığımda kasığımda ağrı vardı bugün trasferin 3 günü düşmemiştir dimi cinsel ilişki yasak diyorlar ya :ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?