Transfer sonrası sonuç bekleyenler

Bungee umutsuzluğa kapılma yine de..gerçekten kurulacak cümle yok. kaçındı denemendi ? Rabbim bir gün seninde, benim de, tüm isteyenlerle yüzümüzü güldürecek inşl..

Dilan iyi temennin icin cak sagol.Benim 2. denememdi.Dondurulmus transferiydi.Geride 2 tane daha var.Onlarida deniyecegiz kismet olursa.Eger bunlarda tutmazsa türkiyeye gelip denemeyi düsünüyoruz.Allahim tüm isteyenlere versin insallah

Cok sagol canim.SIimdi biraz daha iyiyim allaha sükür.Umarim hepimiz iyi sonuclarla karsilasiiriz

bungee canım çoooooooooook üzüldüm inan.ben de yarın gidicem ama bu gün lekelnme başladı ve adet sancılarım var.gitmeyi bile düşünmüyorum.bir yolun sonu daha hüsranla bitti.

Canim ins önemli degildir leke.Sen yinede git test yaptirmay.Ins hayirli heber aliriz senden

BETA HCG 145.47 KIZLAAR ACAYİP MUTLUYUM SONUCU ALINCA AĞLADIM
PAZARTESİ TEKRARDAN YAPILACAK ALLAHIN İZNİYLE YÜKSELSİN DEĞERLERİM :):lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:

çok sevindim maşşallah dielim canım 14 şubat test günüm allah banada nasip etsin hamişlerin duaları kabul olurmuş dua et hepimize

bungee çok üzüldüm.... hayırlısı böyleymiş.....yola devam ama lütfen...pes etme.......

Cok sagol canim.Ama pes etmeyi düsünmüyorum allahin izniyle.2 Dondurulmusum daha var.Burada o son hakkimizida kullanalim dedik.Eger oda olmazsa türkiyeye gelmeyi düsünüyoruz.

evet canım o dediğin cinsten rüyalardan bulut ki ne bulut hiç sorma hıçkırmaya bile korkuyorum yarım nefes alıyom adeta sakınan göze çöp batar diyorlar ama allah saklasın

......................................

Son düzenleme:
chem ve sibel12 çok sevindim hayırlı olsun. darısı listedeki herkesin başına

deniz2222 inşallah tez zamanda istediğin olur. Allah gönlüne göre versin.

bungee canım çok üzüldüm bugün yoktum aklım sendeydi
artık oralarda yaptırma canım paranı biriktir gel trde yap

nevin naber canım. liste bu haliyle çok güzel oldu demi?

darısı listenin geri kalanına

iiyim canım ya sizleri merak ediyorum sürekli bakıyorum :)) bi gelişme varmı diye
senin durumun nasıl canım
inş. hepiniz güzel sonuçlar alırsınız
bu defa dra giderken ayakkabımın altına isimlerinizimi yazsam

sibelcim senin adına çok sevindim darısı bizim başımıza sorunun neydi canım

gerçekten mi.çok sevindim ...ben de 22 si gibi transferimi yaptıracam.umutlandım çok. inşallah herşey çok güzel olur.bvebişlerin gelir kucağına oturur :)

tutmaz diye çok korkuyorum mafoldumben ve stresliyim

Son düzenleme:
sibel12 chem tebrikler kızlar.bu kötü günlerde nefes gibi geldiniz bize.canlarım sağlıkla hayırlısıyla kucağınıza da alırsınız inşallah

bu arada tedavinizi nrede yaptırdınız ve problem neydi. bi de belirtiniz var mıydı?????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…