Transfer sonrası sonuç bekleyenler

BETA HCG 145.47 KIZLAAR ACAYİP MUTLUYUM SONUCU ALINCA AĞLADIM
PAZARTESİ TEKRARDAN YAPILACAK ALLAHIN İZNİYLE YÜKSELSİN DEĞERLERİM :):lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:

benim de test günüm yarındı ama sabredemedik 11.gün değerim 237 çıktı çok mutluyum ama hala inanamıyorum p.tesi tekrar test yaptırıcam allah herkese sağlıklı bebişler nasip eylesin

benim de test günüm yarındı ama sabredemedik 11.gün değerim 237 çıktı çok mutluyum ama hala inanamıyorum p.tesi tekrar test yaptırıcam allah herkese sağlıklı bebişler nasip eylesin

Çok sevindim canım inşalllah bu güzel haberleri bizde alırız. :)

bungee canım çoooooooooook üzüldüm inan.ben de yarın gidicem ama bu gün lekelnme başladı ve adet sancılarım var.gitmeyi bile düşünmüyorum.bir yolun sonu daha hüsranla bitti.

benimde sekizinci gün ve dokuzncu günlerde lekenmeler oldu
ama kırmızı olmadığı için dr önemsiz demişti
yerleşme kanaması o günlerde oluyo ki öyleymişte
kasık ağrılarına bel ağrılarına takılmayın onlar hep oluyor...

sibel12 sen nerde yaptırdın.senin kaçıncı denemendi.benim ilkti ve sonucu görünceki duygularımı anlatamam.eve gelene kadar kendimi o kadar sıktım ki eve gelir gelmez hüngür hüngür eşimle birbirimize sarılıp ağladık.sanki tüm umutlarım bebeklerimle birlikte gitti.

canım hiç üzülme rabbim veririsyankar olmayalım hiç belli olmaz.benime de ilk denememdi canım beylikdüzü medicana selman laçin ve aysun güney laçin

inanmıyorum.benimde doktorum aynı.yoksa sonucu alınca hey gebeyim diye sevinen sen miydin?bugün sanırım seninle karşılaştık biz.sen eşinle yukarı çıkar çıkmaz bizde peşinizden çıktık sonuçlarımızı gişeye beraber verdik.hatırladım seni senin adın sibel.ama ben sonucu 45 diye duydum.sen birini arayıp teyze oldun dedin sonra anneni aradın hatta annen inanamdı.çok mu ayrıntıya girdim.öyleyse özür dilerim.

çok zormuş biliyor musun.senin gebeyim dediğin anda senin için öyle çok sevindim ki ama kendi sonucumu öğrendiğimde dünyada sadece ben vardım ve tüm insanlar yok olmuştu sanki.gördüklerim ve duyduklarım sadece hayaldi gibi geliyor.inşallah bende 2.de bu mutluluğu yaşarım.ama 2.yi isteyip istemediğimden emin değilim.çünkü umudum yok artık.

aaa bu kadar cabuk pesetme olucak ınan ve iste .RABBıMDEN ıSTE ONDAN ıSTE OZAMAN RABBıM ÇOK MUTLU OLURMUŞ KULU ONDAN BıR ŞEY ıSTıYOR DıYE EMıN OL.pes etmek yok

32 yaşındayım.bizim sorunumuz eşimin sperm sayısının az olması.bende 8 yumurta aldılar 4 tanesi döllendi.4ünü de transfer ettiler.ama olmadı.ben bugün öyle çok üzüldüm ki çok kötü sözler söyledim inşallah allah beni affeder.senin transferin de benimle aynı gün olmuştur herhalde.23 ocaktı benim ki.bir de sana kaç embriyo transfer ettiler.kaçıncı gün transfer yapıldı.

anladım bizim sorunumuzda aynıydı benden 12 tane yumurta aldılar .3 tanes döllendi evet 23ocaktı aynı gün canım banada 3 tanetransfer edıldı.isyan etme sakın her şeyin zamanı var artık geride bırak ve sakinleş yolculuğa devam umut olmdan yaşanmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…