Transfer sonrası sonuç bekleyenler

teşekkür ederim canım sağolmafoldumben

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hamileyimmmmmmmmmmmm

13.gün değerim 197.02 idrar tahlilide yatım çıktı 6 yıldır bunu hayal etmiştim rabbim isteyen herkese nasip etsin inş. :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:

esracım bugün mü yaptın?hadi pembe sabahlığını giy...mavi kitabını al yatağa gir.....saçını boyama amaa.s.:))))hayırlı uğurlu olsun birtanem...

bu sabahi ikinci hamiş maşallah size maşallah subhanallah....

arkadaşlar ne olur bana cevap verin.dün 9. günümdü idrar testi yaptım.çok silik 2.çizgiyi gördüm.bugün yine test yaptım biraz daha netleşmişti 2. çizgi.acaba umutlanmalımıyım

arkadaşlar ne olur bana cevap verin.dün 9. günümdü idrar testi yaptım.çok silik 2.çizgiyi gördüm.bugün yine test yaptım biraz daha netleşmişti 2. çizgi.acaba umutlanmalımıyım

bişey diyemicem canım ümitlen ama inşallah benim gibi hüsran olmazsın

yok canım ben genel konuştum bendede silik çıkmıştı ama ben 3 gün önce iğne vurunmuştum onun etkisiydi biliyordum ama yinede azcık ümitlenmiştim bugün sonucumu aldım negatif değerim 1 .45

çok üzüldüm gerçekten bizim için büyük bir sabır sınavı.allah yardımcımız olsun.bu üzüntülerini unuttursun inşallah

yok canım ben genel konuştum bendede silik çıkmıştı ama ben 3 gün önce iğne vurunmuştum onun etkisiydi biliyordum ama yinede azcık ümitlenmiştim bugün sonucumu aldım negatif değerim 1 .45

aleyna geçmiş olsun tatlım biliyorum üzülme demem anlamsız gelecek sana
ama sen yine de üzülme Allahtan ümit kesilmez bir dahaki sefere inşallah.....

umutluyum inşallah doğru bir sonuçtur canım...

aleyna geçmiş olsun tatlım biliyorum üzülme demem anlamsız gelecek sana
ama sen yine de üzülme Allahtan ümit kesilmez bir dahaki sefere inşallah.....

inşallah canım kızlar size bişi sorucam ben neden transferden sonra çatlatma iğnesi vurundum:sm_confused:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…