- 2 Ağustos 2008
- 6.511
- 59
- 158
nasıl oluyum işte amnnn sıkıldım artık çekip gitmek istiyorum burdanmafoldumben
negatif
ne diceyeğimi bilemedim..üzülme dicem bişey ifade etmeyecek..rabbim inş tez zamanda sanada sağlıklı sıhatli hayırlı bir evlat verecek...o kadar eminim ki...sadece biraz daha zaman lazım canım..buna inan olurmuu...
esracım bugün mü yaptın?hadi pembe sabahlığını giy...mavi kitabını al yatağa gir.....saçını boyama amaa.s.:))))hayırlı uğurlu olsun birtanem...
arkadaşlar ne olur bana cevap verin.dün 9. günümdü idrar testi yaptım.çok silik 2.çizgiyi gördüm.bugün yine test yaptım biraz daha netleşmişti 2. çizgi.acaba umutlanmalımıyım
bişey diyemicem canım ümitlen ama inşallah benim gibi hüsran olmazsın
yaa niye öle dedin ki.ne olmuştu sana
bişey diyemicem canım ümitlen ama inşallah benim gibi hüsran olmazsın
yani idrar testi yapmışmıydın.
yok canım ben genel konuştum bendede silik çıkmıştı ama ben 3 gün önce iğne vurunmuştum onun etkisiydi biliyordum ama yinede azcık ümitlenmiştim bugün sonucumu aldım negatif değerim 1 .45
yok canım ben genel konuştum bendede silik çıkmıştı ama ben 3 gün önce iğne vurunmuştum onun etkisiydi biliyordum ama yinede azcık ümitlenmiştim bugün sonucumu aldım negatif değerim 1 .45
çok üzüldüm gerçekten bizim için büyük bir sabır sınavı.allah yardımcımız olsun.bu üzüntülerini unuttursun inşallah
eğer benim bibi yakın zamanda çatlatma iğnesi vurunmadıysan ümitlen
aleyna geçmiş olsun tatlım biliyorum üzülme demem anlamsız gelecek sana
ama sen yine de üzülme Allahtan ümit kesilmez bir dahaki sefere inşallah.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?