Transfer sonrası sonuç bekleyenler

kızlar size bi,şey soracam size yardımcı yuvalam yapıldı mı?hani bebeğin tutunmasını kolaylaştırmak için?

kızlar kimseye ümit vermeyin çok zor oluyor çünkü bence sakın idrar testine güvenmeyin ve yapmayında

aleynacım banden dolayı böle söledin sanırım tatlım ama ben özür dilerim sen her yaptığın testin ikinci çizgisinin çıktığını söleyince ben de etkilendim ve öle yorum yaptım...yani sen öle dedikçe ben emin oluyodum ne bileyim...belki de öle olmasını istediğim için...mafoldumben

aleynacım başka topikte bir hemşire sölemişti çatlatma iğnesi olduğunu ben ona sormuştum zararlı olsa yapmazlar heralde tatlım..

yok canım ne alakası var ben genel söyledim sakın kimse üzerine alınmasın insan ümitlenince sonuçta negatif olunca malum

diğer kızlar siz olmadınız mı peki çatlatma iğnesi.....

bir de yardımcı yuvalamayı sormuştum yok mu olan..

Allah tamanına erdirsin inşallah sağlıkla kucağına bebeğinidelikafadulden alırsın.

aleynacım acaba e2 sınırda falan çıkana mı yaptırıyolar bunu?

diğer kızlar siz olmadınız mı peki çatlatma iğnesi.....

bir de yardımcı yuvalamayı sormuştum yok mu olan..

senin bu yuvalama dediğin emriyo transferinden önce tutunmayı kolaylaştırsın diye bir sıvı koyuyorlarmış ondan mı bahsediyorsun değilse yuvalama diye ben bişi duymadım hiç

bende prengliyi toplamadan önce bir kere yaptırdım o kadar hatta ilk yazdığındada şaşırmıştım sadece transferin 3. günü 1 defalık tutunma iğnesi yaptım o kadar

canmım yuvalam embriyonun kolay tutunması için rahme iki tane delik açıyolarmış o...hani normalde ebriyo tutunma için rahmi kazıyo ya...bu yapılınca zorlanmıyo embriyo...

aleynacım e2 yüksek çıkınca ohss olma rsikin artıyo ya onun için sordum...ohss de bazen hayati tehlike bile yaratıyo biliyosun...

mehsilopi zaten yumurtaları çatlattıktan sonra topluyolar canım ....yani onu herkes yaptırıyo...aleynaya yapılan transfer sonrası..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…