Transfer sonrası sonuç bekleyenler

ay canım yaaaa.......desene heycan dorukta....hadi dualarım seninle...

tabi tabi yaptığın idrar testlerinden belli oluyor boshayallersmilekaydirigubbakcemile3

tabi bikaç gün sonra ben senden farklı olmıcam daeyvahedigeldismile

Herkese merhaba, inşallah hep güzel ve hayırlı haberler alırız Bende 21 şubat transer 5 mart test günü. Benim şuanı yaşamam bile mucize çünkü kromozom problemi olduğundan daha önce gebelik kayıpları ve transfer iptali yaşamıştım. ilk defa sağlıklı bir tane embriyo tespit edildi ve transfer edildi. Kızlar ne olur banada dua edin, ALLAH HEPıMıZıN YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN HERKESE SELAM

sende mi öğretmensin arkadaşım:1no2:

allah yardımcın olsun inşallah olur bu sefer:Saruboceq:

özçelik sena senle transferimiz neredeyse aynı.10 .gün idrar testi yapmayı düşünüyor musun?ben daha önce hep 0,01 i gördüğümden onu tekrar görmekten çok korkuyorum.ne yapsam diye hep düşünüyorum.

TABTA keşke canııııııııııııııııııımmmm..........benim transfer haftaya olacak....ama şimdiden söleyim büyük ihtimalle yapmıcam idrar testi...kendimi üzmek istemiyorum kan vermeden....

konuştuklarıma bakınca testi bekliyor gibi dimikaydirigubbakcemile3
ben çabuk kaptırdım kendimi buraya ben tahlil yaptırdığımda sizler belki burada bile olmıcaksınız...hamiş olanlar bikaç gün sonra pc başında olmuyor artık haklı olarak çünkü...ama ben yine de sizin habrelrinizi almaktan çok mutlu oluyorum...:lepi:

aleynaaaaaaaa.........naptın kıs...
bilmiyorumkismilekızlar hamileyim bölümünde çok acayip bi topic var linkini vermicem siz bakın bakalım inanacakmısınız...acaip seviyesiz bi tarışma var orda..umarım kapatırlar topiği...

canım benim..... nolur çok üzme kendini....demek ki zaman o zaman değilmiş de...allah sabırnı verir..bikaç gün sonra toparlarsnın kendini...çok zor biliyorum...sürekli hayal kırıklığı yaşayan biri olarak seni çok iyi anlıyorum...rabbim yüzüne bakar inşallah en yakın zamanda...

Son düzenleme:
çok üzüzldüm, ne söylesem boş inşallah eşin ve sevdiklerin üzüntünü paylaşıp en kısa zamanda yeniden başlama gücünü toplarsın. Ben 3 aşılama bir tüp bebek bir kimyasal 2 normal düşük yaşadım yazarken bile yoruluyor insan ama napıcan mücadeleye devam etmeye çalışıyorum. Hep hayırlısı buymuş diyorum tabi çooooook üzülüyorum. ama ben elimden geleni yapıyorum diye teselli ediyorum. nolur çok üzme kendini selamlar

aleynacım iyi misin canım benim....:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…