Transfer sonrası sonuç bekleyenler

kızlarrrrr hamileyiiim . artık hiç kuşkum kalmadı.
6,gün hcg değeri 2,66 negatif
8. gün 18,55

bugun 9. gün ve yine gidip kan verdim. sonuç 56,79. tüm isteyen herkese en yakın zamanda bu sevinci yaşamasını yürekten diliyorum. test günüm olan perşembeye kadar test yaptırmayacağım artık.
hihoyyyt:dance:

Allah kucağına almayı nasip etsin benimde bu gün trasferin 9.günü sabah idrar testi yapmayı düşünüyorum. Bakalım Allah herşeyin hayırlısını versin. Kucağımızı boş bırakmasın. :Saruboceq:

allah tamamına erdirsin...tebrikler

merhaba TABTA, haklısın yatılmıyor. Ben de 3. günden sonra sıkılmaya başladım zaten. işe başlamak en iyisi dedim. 1.sinde 10 günyatmıştım. ama olmayınca olmuyor napıcaksın... bu sefer bu yolu deniyorum =) bakalım olucak inşallah... canım bana 2 tane transfer edildi. doktor 3e gerek yok dedi. 1.de de 2 vermişlerdi. herşey yolunda olduğu için bu sefer de 2 verelim diye önerdiler. çözünen fazladan 1 embriyo gitti yani :S hayırlı diyorum başka birşey diyemiyorum. canım zaten 3ten fazlası daha da riskli. hiç üzülme. yani 3übile biliyosun Türkiye'de veriyolar.. hakkında hayırlısı ne ise olur inşallah.
gerçi benim moralimde bi iyi bi kötü. benim regllerimden önce mutlaka küçük bir işaretçi sivilce çıkar bi tane yüzümde. yine sivilce çıkıo moralim çok bozuluo aynaya baktığımda. test günüme kadar sabredemeyebilirim bu sefer...:sm_confused:

ne güzel bir haber allahım herkesin gönlüne göre versin sağlıkla mutlulukla alırsın inş kucağına darısı tüm isteyenlerin başına inşallah.

anne adayı............................................. ........transfer tarihi............................................ ..............test tarihi............................................ ..sonuç

nevin_.....................................................................1 ocak.................................................................12 ocak....................................................... :sm_cool: :CüvCüv:

sibel12........................................... ......................23 ocak.............................................. ....................5 şubat............................................. ........ :sm_cool: :CüvCüv:

chem.............................................. ......................?........................... ...............................................5 şubat............................................. .......... :sm_cool: :CüvCüv:

nur5555........................................... .....................27 ocak.............................................. ...................8 şubat............................................. ......... :sm_cool: :CüvCüv:

anivehani......................................... ........................?......................... ................................................10 şubat............................................. ......... :sm_cool: :CüvCüv:

nurtopu .................................................. ...........30 ocak.............................................. ...................10 şubat............................................. ......... :sm_cool: :CüvCüv:

23 SM................................................ .................. 30 ocak.............................................. .................11 şubat............................................. .......... :sm_cool: :CüvCüv:

Banaoi............................................ ......................30 ocak.............................................. ..................11 şubat............................................. ......... :sm_cool: :CüvCüv:

ceren77........................................... .......................31 ocak.............................................. ................12 şubat............................................. ........... :sm_cool: :CüvCüv:

annedir........................................... ........................?......................... ..............................................12 şubat............................................. .......... :sm_cool: :CüvCüv:

pperfinya......................................... .......................3 şubat............................................. .................14 şubat............................................. ........... :sm_cool: :CüvCüv:

eda2307........................................... .....................3 şubat............................................. ...................14 şubat............................................. .......... :sm_cool: :CüvCüv:

cemre18........................................... ....................2 şubat......................................... .... ...................15 şubat................................... .... .............. :sm_cool: :CüvCüv:

eminenisa......................................... ....................3 şubat......................................... .... ...................15 şubat......................................... .... ......... :sm_cool: :CüvCüv:

mrmege............................................ ....................4şubat........................ .........................................16şubat.. .................................................. .......:sm_cool: :CüvCüv:

buhar............................................. .......................4şubat..................... ............................................16şubat................................................. .......... :sm_cool: :CüvCüv:

hanmehtap......................................... ......................? şubat............................................. ...............18 şubat............................................. .............. :sm_cool: :CüvCüv:

utkumm............................................ ....................8 şubat......................................... .... ...................20 şubat......................................... ................. :sm_cool: :CüvCüv:

meybie............................................ ....................8 şubat......................................... .... ...................20 şubat......................................... .... ............... :sm_cool: :CüvCüv:

ses-82................................................ ..................10şubat......................... .......................................23 şubat......................................... .... ............... :sm_cool: :CüvCüv:

mayras................................................ ...............13şubat......................... .......................................23 şubat......................................... .... ............... :sm_cool: :CüvCüv:

hadi inşallah hayırlı sonuçlarla dönersin.

Bu arada bu listeyi yapan arkadaş ben günlerdir yorum yazıyorum yazıyorum ama hala beni listeye eklememişsin 2 mart test günüm benimde eklersen sevinirim

canım işten geldikten sonra çok yorgun oluyorum ve eskisi kadar uzun giremiyorum siteye bu nedenle bütün yorumları okuyamıyorum. kimseyi atlamamaya çalışıyorum ama bazen gözden kaçıyor. sonuç bekleyenler ve hamileler listesi 1. sayfada.

eğer yanlışlıkla ismini listeye eklemeyi unuttuğum arkadaş varsa profilime mesaj atarlarsa daha rahat takip edebilirim.

listedeki herkes hayırlı sonuçlar alır inşallah

TABTA hadi 3. günün oldu bile haftaya test hadi hayırlısı...mesleğe doktor demişsin...ne doktorusun canım?
tatlım ben iç hastalıkları uzmanıyım.evet haftaya tahlil var ama ilkinde çok heyecanlıydım oysa şimdi sanki transfer yapılan ben değilim.hiç heyecan meyecan yok bakalımm hayırlısı.seninde tedavin hayırlı olsun.inşallah ilkinde tutturursun.öptüm çok

en guzel,en sabirli anne adaylari buraya toplanmis...
1.denemem--->3 embrio negatif...transfer sonrasi 10 gun yattim..ihtiyaclar icin kalktim..
2.denemem--->4 embrio negatif..tranfer sonrasi 3gun yattim diger gunler ayaktayim
3.denemem--->1 embrio pozitif...transfer sonrasi 1 embrio olmaz dusuncesiyle cok rahattim hic yatmadim surekli ayaktaydim...
kizlar transefer edilen embrio sayisina takilmayin...nasibinizde varsa 1 taneden oluyor....transfer sonrasi ayakta kaldim yattim bunlarida sorun etmeyin..onemli olan 72 saat diyorlar...(ben o zamanda dikkat etmedim)sonrasinda agir isler haric gunluk yasantiniza donebilirsiniz..surekli yatarak kendinizi dinleyerek vakit gecmez...belirtilere gelince...ben gebeligimin 3.ayina kadar hergun kasik agrisi yasadim...sanki regl olmus gibi 3 ay wc ye kontrole gittim...sivilcelerimde cikti,goguslerde hassasiyet basladi...yani regl oldugumdaki butun belirtiler...3 ay devam etti..doktorum umtrasonda bebek cok iyi diyor...bende...ama ben kendimi regl olcakmisim gibi hissediyorum sanki hamile degilim diye diye 3 ayi atlattik...darisi sizlere insallh...dualarim sizlerle...

bol sabir ve dua kizlar...kotu dusunmek yok...hep hakkinizda hayirli olani dileyin...yureginizi ferah tutun...sirayla herkes hamile haberini alacak...yeterki saglikli hayirli evlat versin Allahim varsin biraz gec versin...guclu olmamiz gerekiyor..negatif sonuc alanlar--> yola devam edebilmek icin ,pozitif sonuc alanlar---> saglikla kucaklarina alincaya kadar karsilasabilicegi sorunlar icin guclu olmamiz gerekiyor...
bizler anneligi en cok hak edenleriz...:lepi:

ne kadar güzel yazmışsın..allah senden razı olsun.

aleyna bol şans canım. ben senin sonucunun pozitif çıkacağına inanıyorum. ınşallah sen de havalara uçarak buraya hamileyim yazarsın.
arkadaşlar tebrikler için teşekkür ederim.
23 sm listeye eklemişsin. teşekkür ederim :))
bu zor günlerde burada teselli bulup dertleşmek çok iyi geldi. hepinize teşekkür ederim.

mayras tebrik ederim canım...allah tamamına erdirsin...yine heyecanlandırdın beni bak...

tabta inşallah senin içinde herşey güzel olur tatlım sağol ben de opt...

aleyna hadi bakim idrar testiden başımız döndü iyi haberle gel inşallah

diğer kızlar da günaydınlar nevinciiiiiiiiimmmmm sana daaaaa

kahvaltı yapıp geleyim ben...muck

mayras sabah sabah moral verdin allaaaaaaaaaaaaaah razı olsun senden......

maşallah listeye de maşallha maşallah tutututututututu

bir öğretmen daha hamile hadi hayırlısıkaydirigubbakcemile3
öğretmenleri tüketiyoruz yavaş yavaş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…