kızlarrrrr hamileyiiim . artık hiç kuşkum kalmadı.
6,gün hcg değeri 2,66 negatif
8. gün 18,55
bugun 9. gün ve yine gidip kan verdim. sonuç 56,79. tüm isteyen herkese en yakın zamanda bu sevinci yaşamasını yürekten diliyorum. test günüm olan perşembeye kadar test yaptırmayacağım artık.
hihoyyyt:dance:
8. gün 18,55
bugun 9. gün ve yine gidip kan verdim. sonuç 56,79. tüm isteyen herkese en yakın zamanda bu sevinci yaşamasını yürekten diliyorum. test günüm olan perşembeye kadar test yaptırmayacağım artık.
merhba 32kelebek.benimde cumartesi oldu dondurulmuşlarla transferim.şu an evdeyim.öyle dolanıp duruyom.yatılmıyo ki sürekli.1 defa tüp denedim olmadı.bakalım hayırlısı bu sefer.sebepsiz infetiliteyiz.siz nerde yaptırdnnız?bana 3 tane transfer edildi aslında çözününce 4 tane kalmış ama 3 ünü verelim dediler.bana sormadılar hiç.size kaç tane transfer ettiler?sordular mı ?üzüldüm o yüzden biraz.
8. gün 18,55
kızlar kan vermeye gidiyorum dua edin
hadi inşallah hayırlı sonuçlarla dönersin.
Bu arada bu listeyi yapan arkadaş ben günlerdir yorum yazıyorum yazıyorum ama hala beni listeye eklememişsin 2 mart test günüm benimde eklersen sevinirim
tatlım ben iç hastalıkları uzmanıyım.evet haftaya tahlil var ama ilkinde çok heyecanlıydım oysa şimdi sanki transfer yapılan ben değilim.hiç heyecan meyecan yok bakalımm hayırlısı.seninde tedavin hayırlı olsun.inşallah ilkinde tutturursun.öptüm çokTABTA hadi 3. günün oldu bile haftaya test hadi hayırlısı...mesleğe doktor demişsin...ne doktorusun canım?
en guzel,en sabirli anne adaylari buraya toplanmis...
1.denemem--->3 embrio negatif...transfer sonrasi 10 gun yattim..ihtiyaclar icin kalktim..
2.denemem--->4 embrio negatif..tranfer sonrasi 3gun yattim diger gunler ayaktayim
3.denemem--->1 embrio pozitif...transfer sonrasi 1 embrio olmaz dusuncesiyle cok rahattim hic yatmadim surekli ayaktaydim...
Kizlar transefer edilen embrio sayisina takilmayin...nasibinizde varsa 1 taneden oluyor....transfer sonrasi ayakta kaldim yattim bunlarida sorun etmeyin..onemli olan 72 saat diyorlar...(ben o zamanda dikkat etmedim)sonrasinda agir isler haric gunluk yasantiniza donebilirsiniz..surekli yatarak kendinizi dinleyerek vakit gecmez...belirtilere gelince...ben gebeligimin 3.ayina kadar hergun kasik agrisi yasadim...sanki regl olmus gibi 3 ay wc ye kontrole gittim...sivilcelerimde cikti,goguslerde hassasiyet basladi...yani regl oldugumdaki butun belirtiler...3 ay devam etti..doktorum umtrasonda bebek cok iyi diyor...bende...ama ben kendimi regl olcakmisim gibi hissediyorum sanki hamile degilim diye diye 3 ayi atlattik...darisi sizlere insallh...dualarim sizlerle...
Bol sabir ve dua kizlar...kotu dusunmek yok...hep hakkinizda hayirli olani dileyin...yureginizi ferah tutun...sirayla herkes hamile haberini alacak...yeterki saglikli hayirli evlat versin allahim varsin biraz gec versin...guclu olmamiz gerekiyor..negatif sonuc alanlar--> yola devam edebilmek icin ,pozitif sonuc alanlar---> saglikla kucaklarina alincaya kadar karsilasabilicegi sorunlar icin guclu olmamiz gerekiyor...
Bizler anneligi en cok hak edenleriz...:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?