yok canım ben genel konuştum bendede silik çıkmıştı ama ben 3 gün önce iğne vurunmuştum onun etkisiydi biliyordum ama yinede azcık ümitlenmiştim bugün sonucumu aldım negatif değerim 1 .45
diğer kızlar siz olmadınız mı peki çatlatma iğnesi.....
bir de yardımcı yuvalamayı sormuştum yok mu olan..
Arkadaslar,
Almanyada heidelberg Üniversitesinde cok ilginc bir arastirma yapilmis hatta yapilmaya devam ediyor. Tüp bebekte embryolarin neden tutunma yüzdesinin düsük oldugunu ve bunu nasil artirabileceklerini arastiriyorlar. Yapilan deneyler Sperm sivisinin icinde tutunmaya yardimci olan maddeler oldugunu ortaya koymus. ne kadar ilginc degilmi? Tüp bebekte sperm sivisi rahimde olmuyor. hatta transferden sonra aman bisey olacak diye kimse 10 gün esiyle beraber olmuyor.
Halbuki bu dogru degilmis. Transferden önce hatta transferin oldugu gün iliskide bulunmak faydaliymis. Ben transferin oldugu aksam bu bilgiyi uyguladim. Mantikli geldi bana. Neden olmasin.sansimiz artacaksa. Tüm transfer yaptiracak arkadaslar bence deneyin. hatta önce ve sonra.
Bilim adamlari sperm sivisinin icindeki tutunmayi destekleyen bu maddelerin tam olarak ne oldugunu arastiriyorlar su an. Tespit edip bunu hap yada igne seklinde üretmeyi ve tüp bebek tedavisi gören hastalara yardimci olmasi icin vermeyi planliyorlar.
Bana cok ilginc geldi konu. paylasmak istedim.
Eminim cogunluk transferden sonra sakiniyordur. Ben tam tersini yaptim. Hemde ayni gününde.
Arkadaslar cokkotuyum bugün tekrar beta hcg yaptırdım degerim 9 10. Gunde36 idi Dr bebek düşüyor kanaman başlamalı dedibaslamazsa dış gebelikten suphelenicez sabahtan beri aglamaktan kendime gelemedim 23 sm beni hamile listesindencikarabilirsin
ben de transferden sonra hiç iğne olmadı.
sadece jel ve ilk dört gün ekstra iki hap
canım çok üzüldüm. benim de
6. gün 2,88
8, gün 18,55
9, gün 56,79
ben kendimi de kesin hamileyim diye düşünüyordum . ama senin deneyimden sonra ben de korkmaya başladım.
Umarımbir mucize olur ve değerin katlanarak artar
ve yine umarım benim değerim de katlanarak artar.
Arkadaslar,
Almanyada heidelberg Üniversitesinde cok ilginc bir arastirma yapilmis hatta yapilmaya devam ediyor. Tüp bebekte embryolarin neden tutunma yüzdesinin düsük oldugunu ve bunu nasil artirabileceklerini arastiriyorlar. Yapilan deneyler Sperm sivisinin icinde tutunmaya yardimci olan maddeler oldugunu ortaya koymus. ne kadar ilginc degilmi? Tüp bebekte sperm sivisi rahimde olmuyor. hatta transferden sonra aman bisey olacak diye kimse 10 gün esiyle beraber olmuyor.
Halbuki bu dogru degilmis. Transferden önce hatta transferin oldugu gün iliskide bulunmak faydaliymis. Ben transferin oldugu aksam bu bilgiyi uyguladim. Mantikli geldi bana. Neden olmasin.sansimiz artacaksa. Tüm transfer yaptiracak arkadaslar bence deneyin. hatta önce ve sonra.
Bilim adamlari sperm sivisinin icindeki tutunmayi destekleyen bu maddelerin tam olarak ne oldugunu arastiriyorlar su an. Tespit edip bunu hap yada igne seklinde üretmeyi ve tüp bebek tedavisi gören hastalara yardimci olmasi icin vermeyi planliyorlar.
Bana cok ilginc geldi konu. paylasmak istedim.
Eminim cogunluk transferden sonra sakiniyordur. Ben tam tersini yaptim. Hemde ayni gününde.
Kızlar bugun benim onuncu gunum, Cuma gunu kan testi yaptırıcam, ama dun gecem cok kotu gectı cok hastaydım atesim 38 dereceyi buldu. Sizin icinizde boyle seyler yasayan oldu mu? Bu normal mi diye cok merak ediyorum.
ayred83 , canım benim de bugün 11. günüm sürekli terliyorum neden bilmem ama onun dışında ne adet ne de gebelik belirtileri taşımıyorum...yarın kan vercem bakalım.....
arkadaşlar bence birbirimize kesinleşmemiş bir çalışmaya dayanarak yanlış bilgi vermeyelim.benim doktorum tedaviye başladığımız ilk günden itibaren ve transfer olduğu gün dahil olmak üzere sonuç alınana kadar kesinlikle ilişki olmamasını sıkı sıkı tembih etti.rahim iç basıncını artıracak şeylerden de kaçn dedi.bence herkes doktoruna bi danışsın...o kadar emek veriyoruz.ziyan olmasın basit bişey için.
Arkadaslar cokkotuyum bugün tekrar beta hcg yaptırdım degerim 9 10. Gunde36 idi Dr bebek düşüyor kanaman başlamalı dedibaslamazsa dış gebelikten suphelenicez sabahtan beri aglamaktan kendime gelemedim 23 sm beni hamile listesindencikarabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?