Transfer sonrası sonuç bekleyenler

Slm kizlar gercekten böyle güzel haberler duymak cok güzel benim sonucuma daha bir hafat var ve cok heycanliym allah hepimizin dualarini kabul etsin saglikli ve hayirli bebekler versin insallah:lepi:

yok canım ben genel konuştum bendede silik çıkmıştı ama ben 3 gün önce iğne vurunmuştum onun etkisiydi biliyordum ama yinede azcık ümitlenmiştim bugün sonucumu aldım negatif değerim 1 .45

aleyna çok üzüldüm canım. benim dün 57 idi. bugun artık kan testi yaptırmadım ama hala idrar testinde çıkmıyor. idrar testleri hamile deilsen bile hormon ve adet dönemine yakınlıktan silik çıkabiliyormuş. en güveniliri kan testi. idrar yanıltıcı olabiliyor.

bize de doktor transferden sonra ilişki serbest dedi. ama biz korktuk yapmadık

canım çok üzüldüm. benim de
6. gün 2,88
8, gün 18,55
9, gün 56,79

ben kendimi de kesin hamileyim diye düşünüyordum . ama senin deneyimden sonra ben de korkmaya başladım.

Umarımbir mucize olur ve değerin katlanarak artar

ve yine umarım benim değerim de katlanarak artar.

Coksaol. Canim inşallah ama çok umutsuzum

arkadaşlar bence birbirimize kesinleşmemiş bir çalışmaya dayanarak yanlış bilgi vermeyelim.benim doktorum tedaviye başladığımız ilk günden itibaren ve transfer olduğu gün dahil olmak üzere sonuç alınana kadar kesinlikle ilişki olmamasını sıkı sıkı tembih etti.rahim iç basıncını artıracak şeylerden de kaçn dedi.bence herkes doktoruna bi danışsın...o kadar emek veriyoruz.ziyan olmasın basit bişey için.

anne adayı............................................. ........transfer tarihi............................................ ..............test tarihi............................................ ..sonuç

nevin_.....................................................................1 ocak.................................................................12 ocak....................................................... :sm_cool: :CüvCüv:

sibel12........................................... ......................23 ocak.............................................. ....................5 şubat............................................. ........ :sm_cool: :CüvCüv:

chem.............................................. ......................?........................... ...............................................5 şubat............................................. .......... :sm_cool: :CüvCüv:

nur5555........................................... .....................27 ocak.............................................. ...................8 şubat............................................. ......... :sm_cool: :CüvCüv:

anivehani......................................... ........................?......................... ..............................................10 şubat............................................. ......... :sm_cool: :CüvCüv:

nurtopu ..................................................... ...........30 ocak.............................................. ...................10 şubat............................................. ......... :sm_cool: :CüvCüv:

23 SM................................................ .................. 30 ocak.............................................. .................11 şubat............................................. .......... :sm_cool: :CüvCüv:

Banaoi............................................ ......................30 ocak.............................................. ..................11 şubat............................................. ......... :sm_cool: :CüvCüv:

ceren77........................................... .......................31 ocak.............................................. ................12 şubat............................................. ........... :sm_cool: :CüvCüv:

annedir........................................... ........................?......................... ..............................................12 şubat............................................. .......... :sm_cool: :CüvCüv:

pperfinya......................................... .......................3 şubat............................................. .................14 şubat............................................. ........... :sm_cool: :CüvCüv:

eda2307........................................... .....................3 şubat............................................. ...................14 şubat................................................ .......... :sm_cool: :CüvCüv:

cemre18........................................... ....................2 şubat......................................... .... ...................15 şubat......................................... ................. :sm_cool: :CüvCüv:

eminenisa......................................... ....................3 şubat......................................... .... ...................15 şubat......................................... .... ........... :sm_cool: :CüvCüv:

mrmege............................................ ....................4şubat........................ .........................................16şubat.. .................................................. .......:sm_cool: :CüvCüv:

buhar............................................. .......................4şubat..................... ............................................16şubat................................................. .......... :sm_cool: :CüvCüv:

hanmehtap......................................... ......................? şubat............................................. ...............18 şubat............................................. .............. :sm_cool: :CüvCüv:

utkumm............................................ ....................8 şubat......................................... .... ...................20 şubat......................................... ................. :sm_cool: :CüvCüv:

meybie............................................ ....................8 şubat......................................... .... ...................20 şubat......................................... .... ............... :sm_cool: :CüvCüv:

esrasebahattin.................................... ...................11şubat........................ ........................................23 şubat............................................. ............... :sm_cool: :CüvCüv:

mayras................................................ ...............13şubat......................... .......................................23 şubat......................................... .... ............... :sm_cool: :CüvCüv:

kızlar hamilelik haberi alan ve sevincini yaşıyan herkesi kutluyorum.aleyna seniniçinde çok üzüldüm pes etme sakın .Allah isteyen herkesin kucağına almayı nasip etsin.
Bide şey sorucam pozitif sonuç alan arkadaşlara belirtileriniz başladımı?

Kızlar bugun benim onuncu gunum, Cuma gunu kan testi yaptırıcam, ama dun gecem cok kotu gectı cok hastaydım atesim 38 dereceyi buldu. Sizin icinizde boyle seyler yasayan oldu mu? Bu normal mi diye cok merak ediyorum.

Kızlar bugun benim onuncu gunum, Cuma gunu kan testi yaptırıcam, ama dun gecem cok kotu gectı cok hastaydım atesim 38 dereceyi buldu. Sizin icinizde boyle seyler yasayan oldu mu? Bu normal mi diye cok merak ediyorum.

ben öyle birşey yaşamadım ama ateşin 38e falan çıkarsa bunun yanında kusma karın şişliği falan olursa mutlaka bizi arıyorsunuz dediler demekki ciddi birşey ihmal etmeyin derim ben merkezinizi arayıp bilgilendirin. geçmiş olsun

kızlar bugün benim 6. günüm adet belirtierim var çok azıcık su gibi akıntım oluyor birde ben adet olmadan 1 hafta önce mutlaka sivilce çıkardı yine çıktılar üzülmeyim diyorum kafama takmayım diyorum ama olmuyor ((

ayred83 , canım benim de bugün 11. günüm sürekli terliyorum neden bilmem ama onun dışında ne adet ne de gebelik belirtileri taşımıyorum...yarın kan vercem bakalım.....

belirti aramayın kızlar.hamile kaldıysanız belirti filan çıkmıyor,keşke öyle bişi olsaydı da hepimiz hemen hamile kaldıgımızı anlasaydıkboshayallersmile hamileleik belirtileri anca 7-8.haftalarda çıkıyor:ecrin_bebek:

ayred83 , canım benim de bugün 11. günüm sürekli terliyorum neden bilmem ama onun dışında ne adet ne de gebelik belirtileri taşımıyorum...yarın kan vercem bakalım.....

Insallah yarın ıyı haberlerını alırız, Allah ısteyen herkesın yuzunu guldursun.

Kimseye yaniltici bilgi felan vermiyorum. Bu yapilmis bir bilimsel arastirma. Ben Almanyada yasiyorum. Bu arastirma heidelberg Üniversitesinde yapilmis. Sayfa almanca. Anlayan varsa linkide göndrebilirim.

Spermlerin kadin vücudunda 24-48 saat canli kalabilme yetenegi var.fakat mesela spermler degil.Spermlerin de icinde bulundugu sivinin icinde tutunmayi saglayan maddeler var oldugu bulunmus. Bu konuya egilip bu maddeleri tespit etmeye calisiyorlar. Gelecek hedefleri bunu ilac haline getirip hastalara verebilmek ve tüp bebekte tutunma sansini artirmak.

Benim doktorum iliski yasak falan demedi. Tam tersi kasilmalar kan dolasimini tetikledigi icin faydaliymis bile. Ben Transfer günü, aksam uyguladim. Herkesin kendi bilecegi isi. Bilimsel olarak yapilmis bir arastirma diye ilginc buldum ve yazdim. Kimse uygulamak zorunda degil.

Benim transferimin 11. Günü bugun. Dün idrar testim positiv cikti. Ama kan testim 16. Gün maalesef. Burda kurallar farkli.Yapmiyorlar maalesef daha erken. yani martin 1 ine kadar beklemek zorundayim kan testini. Ama idrarda 2 defa positiv gördüm. umutluyum.Almanyada transferden sonra bhcg icerikli igne felan da yapmiyorlar. Yinede 1 martta daha bi emin olacagim.

Ayrica transferin 3. Gününden itibaren günde 9 saat ayakta laboratuvardaki isime geri döndüm. Ise her gün uzak oldugu icin tangur tungur trenle gidip geliyorum. Yani bu sebeplerden olamyacaksa bende hic olmamasi lazim herhalde. Bekleyip görecegim.

Allah herkesin yardimcisi olsun. Kolayliklar versin.

bencede zaten doktorlar araştırmalı tıp ilerledi denilip duruluyor insanlar 5 kere deniyor herşey yolunda tutunma olmuyor nedeni nedir ne yapabiliriz denilmiyor birdaha deneniyor araştırsınlar kafa patlatsınlar tabi bulsunlar insanlığa faydaları daha fazla olsun. inş biran önce geliştirirler ilaçlarınıda

benim de düşüyor canım değerim 104ten 180e yükselmiş bir hafta içinde o nedenle ilaçları bıraktım düşüyor şu an bugünkü değer 99

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…