Transfer sonrası sonuç bekleyenler

ilaçları bıraktım düşmeye başladı daha kanama yok sadece siyah lekelenmeler var

dediğim gibi canım. benim de aynen öyle. benim de belirtilerim var. bu benim dondurulmuşla denemem. ilk mikro denememde benzer şeyler olmuştu ama o zaman mesela sen de demişsin ya akıntım var diye su gibi ilkinde akıntım olmamıştı filan.
sakın test yapma valla. dün idrardan yapıimmi diyedüşündüm ama arkadaşlarım yapmamam konusunda ikna ettiler beni =) idrarda olsa da çıkmayabilir negatif sonuç almak insanı çok üzüo. züğürt tesellisi işte =) o yüzden sabret sayılı gün çabuk geçer... mübarek kandil bugün dua edelim de herkesin gönlüne versin allahım... kandiliniz mübarek olsun arkadaşlarrrr....

ilaçları bıraktım düşmeye başladı daha kanama yok sadece siyah lekelenmeler var

cemre 18cim hakkında hayırlısı olur inşallah. belki de düşüş durur allahtan ümit kesilmez...hiç kolay değil tabii... ama yine de kendini üzme her zaman bir sonraki seferde şans var...

canım seninde kandilin mübarek olsun bütün arkadaşlarımızın ben sabah progestanı içtim abdest alıp hepimize isteyipte kucağı boş olan herkese okudum. o su gibi akıntı birtek bende var herhalde hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin.

cemre 18cim hakkında hayırlısı olur inşallah. belki de düşüş durur allahtan ümit kesilmez...hiç kolay değil tabii... ama yine de kendini üzme her zaman bir sonraki seferde şans var...

umudumu kaybetmeyeyim diyorum artık yaza kaldı maddi ve manevi çok yıprandım

Herkesin kandili mubarek olsun, bu guzel gunde birbirimize dua edelim arkadaslar. Allah isteyen herkese evlat sevgisi tattırsın, emeklerini bosa cikartmasin.

Bende de varrrr üzülme.. ona doktor normal dedi... ama benim ilk denememde yoktu. belki bu olumlu bi işarettir diye kullanıyorum yerimseniben olumlu şeyler düşün... sadece olumlu şeyler...

kızlar adet gunum geldi bugun karnımda ağrı oldu şimdi biraz hafifledi adet belirtisi yani sizce test yapsam cıkarmı yada bu adet belirtisi normalmi

kızlar ya
benim kahve rengi lekelenmelrim başladı yine ne olur bilgilendirin beni cok korkuyorum

canım benimde ilk ttutunma haftasında lekelenme olmuştu.5 haftalık falan dr. puruluton iğne verdi haftada 1 kere ...daha sonra lekelenme olmadığı halde 2 hafta kullandım.....şuan 8 haftalık gebeyim. sen kaç haftalık hamilesin....

Bende de varrrr üzülme.. ona doktor normal dedi... ama benim ilk denememde yoktu. belki bu olumlu bi işarettir diye kullanıyorum yerimseniben olumlu şeyler düşün... sadece olumlu şeyler...

saol canım benim valla artık hakkımızda hayırlısı olsun. Sen nerde görmüştün tedavini canım benimde dondurulmuşlarım var allahtan ilk tedavimdi benim bu 5 tane dondurduk 3 tane transfer oldu işte

Arkadaslar sonucumu aldim malesef ( 2 ) negatif(
Gecmise donup bakmadan 2. tedavime hazirlamaya basladim bile kendimi:) Bu mubarek gunun hayirli olduguna inaniyorum. Hepinizin Kandili mubarek olsun. Dualarim sizinle...

hepinizin kandili mübarek ...duaları kabul olsun kızlar...allah hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın...tez zamanda evlatlarımıza kavuşuruz inşallah...

--------------------------------------------------------------------------------

kızlarrrrrrrrrrrr çok mutluyummmm bu mübarek günde sabah çift çizgiyi gördüm bu gün tam 1 hafta çok erken ama bhcg 16ve idrar testim pozitif ...allahım sana binlerce şükür sonuna kadar inşallah hayırlısı hakkımda...hepinizin kandili mübarek olsun

yasemincim hayırlı uğurlu olsun canım

sağol arkadaşım inşallah allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin ....

Tebrikler Allah kucağınada almayı nasip etsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…