Canım cokuzuldum. Ben hala kendime gelemedim ilaçları deger düşmeye başladığı icindoktor bıraktırdı diymi yoksa tam tersi ilaçları birakincami deger düştü üzülme demem imkansiz sana çünkü bizde çok ümitlenmiştik
ya valla beter bir durum hep adetten 1 hafta önce çıkardı sivilcem çıktı yineağrım yok ama ince ince adet belirtisi var 5. gün başladı bu belirtiler şimdi 7 günümdeyim ben bile diyorum test yaptırsam mı diye
ilaçları bıraktım düşmeye başladı daha kanama yok sadece siyah lekelenmeler var
cemre 18cim hakkında hayırlısı olur inşallah. belki de düşüş durur allahtan ümit kesilmez...hiç kolay değil tabii... ama yine de kendini üzme her zaman bir sonraki seferde şans var...
umudumu kaybetmeyeyim diyorum artık yaza kaldı maddi ve manevi çok yıprandım
canım seninde kandilin mübarek olsun bütün arkadaşlarımızın ben sabah progestanı içtim abdest alıp hepimize isteyipte kucağı boş olan herkese okudum. o su gibi akıntı birtek bende var herhaldehakkımızda hayırlısı olsun hepimizin.
kızlar ya
benim kahve rengi lekelenmelrim başladı yine ne olur bilgilendirin beni cok korkuyorum
Bende de varrrr üzülme.. ona doktor normal dedi... ama benim ilk denememde yoktu. belki bu olumlu bi işarettir diye kullanıyorum yerimseniben olumlu şeyler düşün... sadece olumlu şeyler...
umutluyum canım tebrik ederimopuyorumnanaktan
--------------------------------------------------------------------------------
kızlarrrrrrrrrrrr çok mutluyummmm bu mübarek günde sabah çift çizgiyi gördüm bu gün tam 1 hafta çok erken ama bhcg 16ve idrar testim pozitif ...allahım sana binlerce şükür sonuna kadar inşallah hayırlısı hakkımda...hepinizin kandili mübarek olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?