benim de düşüyor canım değerim 104ten 180e yükselmiş bir hafta içinde o nedenle ilaçları bıraktım düşüyor şu an bugünkü değer 99
Hayırlısı canım.Çok geçmiş olsun.İnsan böyle haberleri okuyunca kendi başına gelmiş gibi üzülüyor.Allah sağlık versin de yine olur inş. hepimizin.
arkadaşlar bugün 11.günüm ve değerim 132 hamileyim şükürler olsun.
Canım cokuzuldum. Ben hala kendime gelemedim ilaçları deger düşmeye başladığı icindoktor bıraktırdı diymi yoksa tam tersi ilaçları birakincami deger düştü üzülme demem imkansiz sana çünkü bizde çok ümitlenmiştikbenim de düşüyor canım değerim 104ten 180e yükselmiş bir hafta içinde o nedenle ilaçları bıraktım düşüyor şu an bugünkü değer 99
canım tebrikler ,sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah...belirtin varmıydı? şuan neler hissediyorsun? bakalım ben de yarın sabah kan vercem ayyy
kızlar ya
benim kahve rengi lekelenmelrim başladı yine ne olur bilgilendirin beni cok korkuyorum
Kimseye yaniltici bilgi felan vermiyorum. Bu yapilmis bir bilimsel arastirma. Ben Almanyada yasiyorum. Bu arastirma heidelberg Üniversitesinde yapilmis. Sayfa almanca. Anlayan varsa linkide göndrebilirim.
Spermlerin kadin vücudunda 24-48 saat canli kalabilme yetenegi var.fakat mesela spermler degil.Spermlerin de icinde bulundugu sivinin icinde tutunmayi saglayan maddeler var oldugu bulunmus. Bu konuya egilip bu maddeleri tespit etmeye calisiyorlar. Gelecek hedefleri bunu ilac haline getirip hastalara verebilmek ve tüp bebekte tutunma sansini artirmak.
Benim doktorum iliski yasak falan demedi. Tam tersi kasilmalar kan dolasimini tetikledigi icin faydaliymis bile. Ben Transfer günü, aksam uyguladim. Herkesin kendi bilecegi isi. Bilimsel olarak yapilmis bir arastirma diye ilginc buldum ve yazdim. Kimse uygulamak zorunda degil.
Benim transferimin 11. Günü bugun. Dün idrar testim positiv cikti. Ama kan testim 16. Gün maalesef. Burda kurallar farkli.Yapmiyorlar maalesef daha erken. yani martin 1 ine kadar beklemek zorundayim kan testini. Ama idrarda 2 defa positiv gördüm. umutluyum.Almanyada transferden sonra bhcg icerikli igne felan da yapmiyorlar. Yinede 1 martta daha bi emin olacagim.
Ayrica transferin 3. Gününden itibaren günde 9 saat ayakta laboratuvardaki isime geri döndüm. Ise her gün uzak oldugu icin tangur tungur trenle gidip geliyorum. Yani bu sebeplerden olamyacaksa bende hic olmamasi lazim herhalde. Bekleyip görecegim.
Allah herkesin yardimcisi olsun. Kolayliklar versin.
Slm nisanyagmuru bende almanyada yasiyorum ve sana söylediklein konusunda katiliyorum ben iliskiye girmedim buranin kurallarini ve doktorlarini birebir dogru anlatmissin ama türkiyedeki doktorlar farkli konusuyolar..neyse iliskiye girip girmeme herkesin kisisel karari önemli olan sonuc allah hepimize yardimetsin testinin pozatif olmasina cok sevindim allah hepimizin yüzünü güldürsün insallahKimseye yaniltici bilgi felan vermiyorum. Bu yapilmis bir bilimsel arastirma. Ben Almanyada yasiyorum. Bu arastirma heidelberg Üniversitesinde yapilmis. Sayfa almanca. Anlayan varsa linkide göndrebilirim.
Spermlerin kadin vücudunda 24-48 saat canli kalabilme yetenegi var.fakat mesela spermler degil.Spermlerin de icinde bulundugu sivinin icinde tutunmayi saglayan maddeler var oldugu bulunmus. Bu konuya egilip bu maddeleri tespit etmeye calisiyorlar. Gelecek hedefleri bunu ilac haline getirip hastalara verebilmek ve tüp bebekte tutunma sansini artirmak.
Benim doktorum iliski yasak falan demedi. Tam tersi kasilmalar kan dolasimini tetikledigi icin faydaliymis bile. Ben Transfer günü, aksam uyguladim. Herkesin kendi bilecegi isi. Bilimsel olarak yapilmis bir arastirma diye ilginc buldum ve yazdim. Kimse uygulamak zorunda degil.
Benim transferimin 11. Günü bugun. Dün idrar testim positiv cikti. Ama kan testim 16. Gün maalesef. Burda kurallar farkli.Yapmiyorlar maalesef daha erken. yani martin 1 ine kadar beklemek zorundayim kan testini. Ama idrarda 2 defa positiv gördüm. umutluyum.Almanyada transferden sonra bhcg icerikli igne felan da yapmiyorlar. Yinede 1 martta daha bi emin olacagim.
Ayrica transferin 3. Gününden itibaren günde 9 saat ayakta laboratuvardaki isime geri döndüm. Ise her gün uzak oldugu icin tangur tungur trenle gidip geliyorum. Yani bu sebeplerden olamyacaksa bende hic olmamasi lazim herhalde. Bekleyip görecegim.
Allah herkesin yardimcisi olsun. Kolayliklar versin.
kızlar bugün benim 6. günüm adet belirtierim var çok azıcık su gibi akıntım oluyor birde ben adet olmadan 1 hafta önce mutlaka sivilce çıkardı yine çıktılarüzülmeyim diyorum kafama takmayım diyorum ama olmuyor ((
Slm arkadasim.Öncelikle hayirli olsun diyorum.Senin adina cok sevindim.Tedavini nerde yaptirdin ve kacinci denemen.Benimle paylasirsan sevinirim.Almayadami yoksa türkiyedemi yaptin.Kacinci denemeydi .Tedavi asamalari nasildi.Cok fazla sordum kusura bakma ama ben hic memnun kalmadim gittigim merkezden.Acaba almanyada hepmi böyle standert uygulama var merak ediyorum.Mesela benim 5 subatta 2. negatif sonucumu aldim.Hic bir arastirma yapilmiyor neden tutunma olmuyor diye.Doktor yapacak baska birsey yok degip kestirip atiyor.senin nasil yazarsan sevinirim.
Sevgili Bungee, kader arkadasim.
Ben freiburg sehrinde tedavi oldum. CERF freiburg diye google ver internet siteleri cikiyor karsina.
Valla ocakta basladim tedaviye. Bende uzun sürdü biraz. Zyklusun 22.gününde decapeptiyl ignesi olmaya basladim hergün bir tane. Adetin 3.günü Gonal F vurmaya basladim ilk igenyle beraber. Yalniz gonal F dozunu doktor bende iyi ayarlayamadi. Ohss risk gurubundaymisim.dozu az verdi. Yumurtalarim yavas gelisti. Neyse 7 tane olgun var artik toplayalim dedi, subatin 8 inde brecardin diye bir doz catlatma ignesi vurdum aksam. subatin 10 unda sadece 4 tane yumurta toplanabildi.
transfer subatin 13 ünde 2 tane 8 hücreli A kalite embryo ile yapildi. Bizede sebebi bilinmeyen infertilite gibi birsey dendi.cünkü tam sebep bulunamadi. Benim karnimda nerden geldigi bilinmeyen bir su var. Birde cocukken oldugum ameliyatlardan kalma yapisikliklar varmis karnimda. lapraskopi oldum.Belki bundandir dediler.
Maalesef canim tam sebep söylüyemiyorlar. Ben 29 yasindayim.5 yillik evliyim. hic hamile kalmadim.bu ilk denemem. fazla kilomda var.
Tutunma konusuna gelince. tamamen sans ve embryo kalitesi diyorlar. yani olmayinca 15 gün evde yatsanda olmuyor. bak ben hic yatmadim. bakalim sonuc nolcak.idrarda positiv gördüm ama inanamiyorum.
.allah yardimcin olsun canim.hepimizin olsun.
ben de de yüzümde sivilce gibi adet belirtisi olmuştu. ama şimdi hamileyim. takma kafana :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?