Transfer sonrası sonuç bekleyenler

benim de düşüyor canım değerim 104ten 180e yükselmiş bir hafta içinde o nedenle ilaçları bıraktım düşüyor şu an bugünkü değer 99

Hayırlısı canım.Çok geçmiş olsun.İnsan böyle haberleri okuyunca kendi başına gelmiş gibi üzülüyor.Allah sağlık versin de yine olur inş. hepimizin.

ses durumun ne canım...iyi misin...

cemre sende mi canım ya...noluyo ya....valla ben de korkmaya başladım ha....inşallah tekrar yükselir sonucun canım...allaha emanet olun...

umutluyum senin de gözün aydın canım...allah bağışlasın...

benim de düşüyor canım değerim 104ten 180e yükselmiş bir hafta içinde o nedenle ilaçları bıraktım düşüyor şu an bugünkü değer 99
Canım cokuzuldum. Ben hala kendime gelemedim ilaçları deger düşmeye başladığı icindoktor bıraktırdı diymi yoksa tam tersi ilaçları birakincami deger düştü üzülme demem imkansiz sana çünkü bizde çok ümitlenmiştik

canım tebrikler , sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah...belirtin varmıydı? şuan neler hissediyorsun? bakalım ben de yarın sabah kan vercem ayyy

sağol canım,inşallah sen de alırsın mutlu haberi.kaç gündür kasığım ve belim hatta bacağım acayip ağrıyordu.tek belirti buydu eğer belirtiyse.çok mutluyum ama iki gün sonra tekrarlanacak ya test,korkuyorum

Slm arkadasim.Öncelikle hayirli olsun diyorum.Senin adina cok sevindim.Tedavini nerde yaptirdin ve kacinci denemen.Benimle paylasirsan sevinirim.Almayadami yoksa türkiyedemi yaptin.Kacinci denemeydi .Tedavi asamalari nasildi.Cok fazla sordum kusura bakma ama ben hic memnun kalmadim gittigim merkezden.Acaba almanyada hepmi böyle standert uygulama var merak ediyorum.Mesela benim 5 subatta 2. negatif sonucumu aldim.Hic bir arastirma yapilmiyor neden tutunma olmuyor diye.Doktor yapacak baska birsey yok degip kestirip atiyor.senin nasil yazarsan sevinirim.

Slm nisanyagmuru bende almanyada yasiyorum ve sana söylediklein konusunda katiliyorum ben iliskiye girmedim buranin kurallarini ve doktorlarini birebir dogru anlatmissin ama türkiyedeki doktorlar farkli konusuyolar..neyse iliskiye girip girmeme herkesin kisisel karari önemli olan sonuc allah hepimize yardimetsin testinin pozatif olmasina cok sevindim allah hepimizin yüzünü güldürsün insallah

ben de de yüzümde sivilce gibi adet belirtisi olmuştu. ama şimdi hamileyim. takma kafana :))

Sevgili Bungee, kader arkadasim.

Ben freiburg sehrinde tedavi oldum. CERF freiburg diye google ver internet siteleri cikiyor karsina.

Valla ocakta basladim tedaviye. Bende uzun sürdü biraz. Zyklusun 22.gününde decapeptiyl ignesi olmaya basladim hergün bir tane. Adetin 3.günü Gonal F vurmaya basladim ilk igenyle beraber. Yalniz gonal F dozunu doktor bende iyi ayarlayamadi. Ohss risk gurubundaymisim.dozu az verdi. Yumurtalarim yavas gelisti. Neyse 7 tane olgun var artik toplayalim dedi, subatin 8 inde brecardin diye bir doz catlatma ignesi vurdum aksam. subatin 10 unda sadece 4 tane yumurta toplanabildi.

transfer subatin 13 ünde 2 tane 8 hücreli A kalite embryo ile yapildi. Bizede sebebi bilinmeyen infertilite gibi birsey dendi.cünkü tam sebep bulunamadi. Benim karnimda nerden geldigi bilinmeyen bir su var. Birde cocukken oldugum ameliyatlardan kalma yapisikliklar varmis karnimda. lapraskopi oldum.Belki bundandir dediler.

Maalesef canim tam sebep söylüyemiyorlar. Ben 29 yasindayim.5 yillik evliyim. hic hamile kalmadim.bu ilk denemem. fazla kilomda var.

Tutunma konusuna gelince. tamamen sans ve embryo kalitesi diyorlar. yani olmayinca 15 gün evde yatsanda olmuyor. bak ben hic yatmadim. bakalim sonuc nolcak.idrarda positiv gördüm ama inanamiyorum.

.allah yardimcin olsun canim.hepimizin olsun.

Canim insallah pozitif devam eder sonucun.Ben Kiel de fertilitycenter kiel adli merkezde tedavi oluyorum Benimde eylülde basladi ve 17 yumurta toplandi.9 tanesi döllenmis ama 6 tanesi kaliteli olmus.Ilk eylülde 2 tane transfer oldu.4 Tanesi donduruldu.Kasim da ilk negatifi aldim.Ocak 1 de 2. basladi ve 21 ocakta transfer oldu.5 Subattada yine negatif sonuc aldim.Simdi adet olmayi bekliyorum ve 3. tedavi baslayacak,son 2 dondurulmusumla.Ama bundanda umutlu degilim.Ben 35 yasindayim ve 4 senelik evliyim.Evlendikten 2 ay sonra kendiliginden hamile kaldim ve 8 haftalikken kalbi durdu kürtaj oldum.Kindergarden virüsü dedi doktor.Kindergardena giden bir cocuktan almisim virüsü ve bebegi öldürmüs.Ondan sonrada hamile kalamadim.Benim hipotroidi problemmim var ve 4 senedir bunun üzerine durdu doktor.Ama bakti hersey normal tüp bebebk merkezine yolladi.Nihayet 4 senede ilk defa esime sperm testi yapildi.Esimde OAT Sendromu cikti.Bende kiloluyum ve cok korkuyorum hamile kalamam diye.Umarim hepimiz kucagimiza bebeislerimizi aliriz.Kendine iyi bak canim görüsmek üzere

ben de de yüzümde sivilce gibi adet belirtisi olmuştu. ama şimdi hamileyim. takma kafana :))

mehsilopsi canım ya benim de aynı. belirteç sivilcem çıktı. benim de bir akıntım var. doktora sordum. progynexten o dedi normal dedi. Bugün 9. günüm benim de. heyecanla bekliyorum ama sanırım 11. güne bekleyemiycem ve yarın kan testi yaptırcam. Mayras canım senin bu yazın, içimdeki ümidi arttırdı :) teşekkürler....

ya valla beter bir durum hep adetten 1 hafta önce çıkardı sivilcem çıktı yine ağrım yok ama ince ince adet belirtisi var 5. gün başladı bu belirtiler şimdi 7 günümdeyim ben bile diyorum test yaptırsam mı diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…