Arkadaslar sonucumu aldim malesef ( 2 ) negatif(
Gecmise donup bakmadan 2. tedavime hazirlamaya basladim bile kendimi:) Bu mubarek gunun hayirli olduguna inaniyorum. Hepinizin Kandili mubarek olsun. Dualarim sizinle...
--------------------------------------------------------------------------------
kızlarrrrrrrrrrrr çok mutluyummmm bu mübarek günde sabah çift çizgiyi gördüm bu gün tam 1 hafta çok erken ama bhcg 16ve idrar testim pozitif ...allahım sana binlerce şükür sonuna kadar inşallah hayırlısı hakkımda...hepinizin kandili mübarek olsun
Arkadaslar sonucumu aldim malesef ( 2 ) negatif(
Gecmise donup bakmadan 2. tedavime hazirlamaya basladim bile kendimi:) Bu mubarek gunun hayirli olduguna inaniyorum. Hepinizin Kandili mubarek olsun. Dualarim sizinle...
--------------------------------------------------------------------------------
kızlarrrrrrrrrrrr çok mutluyummmm bu mübarek günde sabah çift çizgiyi gördüm bu gün tam 1 hafta çok erken ama bhcg 16ve idrar testim pozitif ...allahım sana binlerce şükür sonuna kadar inşallah hayırlısı hakkımda...hepinizin kandili mübarek olsun
ay sende benım gıbı çatlak :) bende ılk tedavımde aammaaannn ıkıncıye bkayım ben demıstım. ama ıkıncıde boyle demezsın ınan:))) gerci geekk kalmaz canım arkadasım benım. ıkıncıye basarıcaksın ınsallah. progesteron iğnesi kullanıyormuydun sen hastalandınmı?
Evett 12.gün bugunnn 3tane koyulmuştu zaten...çok mutluyum Allah herkese nasip etsinn
Hamileyimmmmmm 347 sonucummm
Sonuc pozitif, deger 318 yani Hamileyimmmmmmmmmmmm
Sonuc pozitif, deger 318 yani Hamileyimmmmmmmmmmmm
Slm arkadasim sonucunu bizimle paylas lütfen cok merak ediyorumm.insallah pozatiftir.....Arkadaslar cok heyecanliyim kan verdim sonucunu ogleden sonra alicam, ne olur dua edin.
çok güzel canım maşallah.darısı bizlerin başına ben de sonuç bekliyorum.ama çokta korkuyorum o kağıda bakmaya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?