Transfer sonrası sonuç bekleyenler

Arkadaslar sonucumu aldim malesef ( 2 ) negatif(
Gecmise donup bakmadan 2. tedavime hazirlamaya basladim bile kendimi:) Bu mubarek gunun hayirli olduguna inaniyorum. Hepinizin Kandili mubarek olsun. Dualarim sizinle...

ay sende benım gıbı çatlak :) bende ılk tedavımde aammaaannn ıkıncıye bkayım ben demıstım. ama ıkıncıde boyle demezsın ınan:))) gerci geekk kalmaz canım arkadasım benım. ıkıncıye basarıcaksın ınsallah. progesteron iğnesi kullanıyormuydun sen hastalandınmı?

Tebrik ederim ... Evet gercekten de cok erken belli olmus ..

Muhtemelen cogul gebelik ..

Hayirli olsun .. Insallah ALLAH tamamina erdirsin .. Kucagina almak nasip olsun saglikla .. :1hug:a.s.

tebrıkler canım evet demekkı coğul gebelık.mubarek gunde rabbım yuzunu guldurmus darısı bızım basımıza. allah tamamına erdırsın canım.

Arkadaslar sonucumu aldim malesef ( 2 ) negatif(
Gecmise donup bakmadan 2. tedavime hazirlamaya basladim bile kendimi:) Bu mubarek gunun hayirli olduguna inaniyorum. Hepinizin Kandili mubarek olsun. Dualarim sizinle...

Csnım çok üzüldüm..Hayırlısı olsun..Ne olur kendini çok üzme..İnan ne diyeceğimi bilmiyorum..Kendine iyi bak..

hadıı hayırlı olsun arkadaşsım kucagıa saglıkla almak naısp etsın:Saruboceq:

evet progesteron kullaniyordum ve reglim 3 gun gecikti. Kestim bugun ilaclari bakalim yakinda regl olurum.

Arkadaslar cok heyecanliyim kan verdim sonucunu ogleden sonra alicam, ne olur dua edin.

landuse maşallah, çok sevindim arkadaşım. Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. 12. gün sonucuysa çoğul gebelik olabilir:))

Hamileyimmmmmm 347 sonucummm

Slm arkadsim ben daha beklemedeyim bugün 10. günüm insallah bizlerde senin gibi güzel ,hayirli sonuclar aliriz inan böyle hamilelik haberi alinca kendim hamileymisim gibi seviniyorum.Allah bebeginin bahtinida,tahtinida,saglinida güzel etsinn.Cok sevindim...

hayelbebek merhaba.benimde bugün7.günüm.ilk tüp bebekte negatifi yaşadım.2 defa da aşılamada negatifi gördüm.şimdi dondurulmuşlarla denedik.bakalım yine çok korkuyorum.sizin ilk denemeniz mi?

Ay cok güzel haberler arkadaşlar :ecrin_bebek:
Benimde iki blast embriyo 21 şubat transferim 3 Mart sonucum.
Bugun 5. günüm ama hiçbir belirti yok.Canm sıkkın:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…