Transfer sonrası sonuç bekleyenler

merhaba kızlar..
bugün test günümdü sonucumu az önce öğrendim...
hamileyimmmm.....değerim 157 :)
allah bu yolda yürüyen herkese bu mutluluğu yaşatsın...

Tebrik ederim arkadasim. Allah hayirlisi ile kucagina almayida nasip etsin.

tebrik ederim canım ALLAH tamamına erdirsin mutlu haberi bende dün aldım aramızda 1 gün var benim sonucumda 163 ALLAHIM isteyen herkese nasip etsin bizleride korusun inşallah.:Saruboceq::Saruboceq:

tebrik ederim canım ALLAH tamamına erdirsin mutlu haberi bende dün aldım aramızda 1 gün var benim sonucumda 163 ALLAHIM isteyen herkese nasip etsin bizleride korusun inşallah.:Saruboceq::Saruboceq:

canım çok teşekkür ederim....bende seni tebrik ederim....inşallah 9 ayın sonunda bebeklerimizi sağlıklı şekilde kucağımıza alırız....

ayın 15ine geliyo testim:))))))...kızlar ben hamile kaldığım aşılamada martın 2 siydi test 16 marttı 1 gün fark var arada ay ve gün aynı neredeyse

ayın 15ine geliyo testim:))))))...kızlar ben hamile kaldığım aşılamada martın 2 siydi test 16 marttı 1 gün fark var arada ay ve gün aynı neredeyse

inşallah ozceliksana 15 'inde mutlu haberi verirsin bizlere...dualarımız seninle olacak :)

çok teşekkürler canım....
şimdi daha stresli ve yorucu bir yolculuk başlıyor sanırım :))

Slm camasd tebrik ederim hayirli olsun,saglikla huzurla bebegini büyüt insallah....Bende simdi kan vermekten döndün,aksam 4-6 arasi arariz dediler meraktan ölücem hayirlisi artik....

Slm camasd tebrik ederim hayirli olsun,saglikla huzurla bebegini büyüt insallah....Bende simdi kan vermekten döndün,aksam 4-6 arasi arariz dediler meraktan ölücem hayirlisi artik....

çok teşekkürler canım,darısı başına...inşallah sende akşamüstü güzel sonuçlarını verirsin....
bende dünden beri merak içindeydim,birde idrar testi yapmıştım,2. çizgi silk çıkmıştı ama yine de sevinememiştim...sabahın köründe de merakımdan hastaneye gittik hemen...

inşallah sende sevindireceksin bizleri...:Saruboceq:

camasd inşallah canım...sağolasın..

hayalbebek hayırlı haberler al inşallah canım....biri daha vardı bugün test yaptıracak kızlar kimdi o?

slm kıslar,benim transferim de pers.oldu.test gùnüm 9unda.karin agrim oluyo bazende kasık agrim.dinleniyorum bol bol..

minikcadım hayrılı olsun canım....

bu arada oneminute seni de tebrik ederim canım...

hayalbebek hadi ver artık müjdeyi canım...

buffypolly ve esraayaz sizin sonuç noldu kızlar...

kıslar hamısleri tebrk ederm.gün sayiyoruz,hamilelik belırtısı oluyomu acaba?↲
5.günüm benim,karin we kasık ağrım oluyo bazen de batma,benim icn erken ama. senacm cok sagol hepimsn hakknda hayrlsi insallah..

Son düzenleme:
inşallah hamilelik belirtisidir bunlar canım....inşallah sen de pozitif sonuç alırsın..

şu an en geç test yapacak benim yani....eyvahedigeldismile

sena beni hatırlarmısın bilmiyorum... canım senin açtığın aşılama topiğinde konuşuyoduk....bende tüp bebekle hamileyim şu anda...aşılama yaptıracaktık ama 25,30 yumurta olduğunu ve aşılama için çok olduğu söylendi ve bizde tüp bebek yartırdık ve 9. hafta bitecek Allah'ın izniyle...umarım sizlerde bu mutluluğu yaşarsınız....inş. kavuşursunuz meleklerinize....

rüyalar öle mi canım?biliyo musun benim o topikte ki kızları tek tek tüp bebekle hamile duyuyorum sancux da öle...çok sevindim canım çok...allah hayırlı uğurlu etsin tatlım..ben de buradayım demek ki ordaki herkesin canına tak edip tüpe koşmuş ben de dahil.guclubacismile

ayrıca benim 3. gün transferi olacak .. ..bazı yerlerde 5. gün transferini daha başarılı olduğunu okudum ama...sizin kaçıncı gün transferi kızlar..

benim 1. gün aradıklarında 10 yumurtadan 8inin iyi gittiğini sölemişlerdi...demk birkaç tanesi daha su koyverdi ki 3. gün çağırdılar..şimdi merak ediyorum kaç yumoş kaldı umarım 3 ten az olmaz transfer bilgi de vermediler ancak yarın öğrenecem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…